Més Algemesí: Els pressupostos a un clic. La teua opinió a un clic

Tens a la teua disposició la proposta de pressupostos municipals d’Algemesí per a 2014. Com molt bé tu sabràs, nosaltres estem per uns pressupostos participatius, per uns pressupostos en els quals participes tu. Per desgràcia, l’equip de govern no.

Però no passa res, el que no facen ells ho farem nosaltres. Ves a l’apartat “Documents econòmics de l’ajuntament” de mesalgemesi.com (ací teniu l’enllaç)…

:: mesalgemesi.com

Relacionat a josepbermudez.com:

La bola de cristall

Una vegada més els pressupostos municipals d’Algemesí que acaben de presentar són decebedors. Any rere anys es va perdent l’oportunitat de canviar la manera de fer política i es continuen mantenint el mateixos vicis polítics del passat. Es continua amb la inèrcia de considerar als ciutadans menors d’edat, o millor dit de considerar-los subjectes passius de l’acció política i no actius. Simultàniament al fet de lliurar-nos els pressupostos als partits de l’oposició –un més després del que indica la llei, tot siga dit- treien una nota de premsa indicant el projecte estrella del següent exercici comptable: la construcció del Mercat!

Més en josepbermudez.com