Una nova empresa d’Algemesí llança un producte que revolucionarà el món del ciclisme i la rehabilitació

Roll Your Bike és una nova empresa d’Algemesí que ha inventat un adaptador per a corrons de bicicleta que transforma un vell corró en tota una experiència multimèdia.

La idea va sorgir després d’observar que la immensa majoria de corrons d’entrenament estan agafant pols en garatges i armaris. Alfredo Castell, enginyer i CEO de la companyia, ha assegurat que “amb BRoller hem volgut canviar per complet l’ús que es dóna a aqueixos corrons convertint a l’usuari en el centre de tota una experiència d’entreteniment. El més interessant respecte al mercat és la reutilització dels corrons que els usuaris van comprar en el seu moment ja que amb BRoller se’ls pot donar una segona vida amb una petita inversió”.
BRoller és un adaptador fàcil de col·locar i instal·lar i que es connecta al mòbil o a la tableta via bluetooth. Amb ell l’usuari pot competir a través d’internet amb altres usuaris de tot el món en qualsevol ruta de modalitats de ciclisme variat, les rutes són de lliure accés de la comunitat WikiLoc. Això significa que el ciclista podrà entrenar la seua pròxima carrera, triatló o planificar una ruta de qualsevol ciutat del món com un cicloturista sense importar on estiga.
Segons ha explicat Castell, “el concepte del Turisme pot ser reescrit amb BRoller, el cicloturisme està guanyant molta força a Europa en l’actualitat, però no tothom pot permetre’s viatjar a qualsevol lloc del planeta. Amb BRoller qualsevol podrà planificar i gaudir de rutes per qualsevol lloc de qualsevol país del món com un Cicloturista”.
Persones amb discapacitats físiques gaudiran la seua rehabilitació i al seu torn podran preparar-se per a començar a fer ciclisme d’exterior de nou, en comptes de creure que han de romandre asseguts en una cadira de rodes per sempre. En paraules de Castell, “molts centres de Rehabilitació i Fisioteràpia asseguren que els encantarà finançar BRoller per a fer més amena l’estada a aquelles persones amb llargs períodes de rehabilitació. La qualitat de vida és la seua meta i en Roll You Bike estem orgullosos de poder contribuir-hi”.

Comercialització a nivell mundial amb iOS i Android

La comercialització de l’adaptador BRoller s’espera per al pròxim mes de juny juntament amb el llançament de l’aplicació multimèdia que podrà descarregar-se de la App Store i de Google Play.
Roll Your Bike ha realitzat un exhaustiu pla d’empresa i el pròxim pas se centra a aterrar en el mercat amb els més nous i millors plans de màrqueting. Castell ha conclòs que “la meta és llançar el producte a tot el món assegurant la fabricació de l’adaptador amb els millors controls de qualitat in situ perquè tot usuari reba a casa el millor producte, allò pel que realment ha pagat”.

Web: Roll Your Bike


Via Email.