El pintor Josep Esteve Adam i l’associació Algemesí Solidari, reben el Guardó Honorífic de la Ciutat d’Algemesí com a reconeixement a la seua tasca exemplarDivendres, Novembre 27, 2015 – 10:30
Els guardons d’honor han sigut elegits per les entitats locals i ratificats pel Ple de l’Ajuntament

El plenari ha aprovat , per unanimitat, els guardons que es lliuraran el dia 20 de gener, festivitat de Sant Sebastià de Vila.

A proposta dels col·lectius, associacions i altres entitats de la nostra ciutat, el Guardó d’Honor de la Ciutat d’Algemesí recau aquest any, a títol individual, en Josep Esteve Adam, per la seua trajectòria professional de pintor de rellevància i renom, amb una llarga i premiada carrera artística de més de 40 anys de creació. Esteve Adam és un dels mestres moderns més importants del paisatge, un espai on es troben reflectits els indrets més entranyables de la nostra geografia. Gràcies a les nombroses exposicions en galeries d’arreu del territori espanyol, ha aconseguit que Algemesí aparega escrit en majúscula en el món de l’art.

D’altra banda, els col·lectius, les associacions i les entitats participants del procés d’elecció, han atorgat el premi, a títol col·lectiu, a Algemesí Solidari. Aquesta associació, des de que s’ha revitalitzat, ha treballat de valent com un equip coordinat en múltiples projectes solidaris. A més a més, ha aconseguit implicar un nombre important d’associacions en les seues accions com ara Pobreza Zero o «Mou-te per la pobresa». Amb el reconeixement que suposa el Guardó d’Honor s’ha reconegut, també, el treball d’Algemesí Solidari com a impulsor del Consell de Solidaritat i com a l’alma mater de l’agermanament de la nostra ciutat amb el poble de Baasneere de Burkina Faso.

 

: http://ift.tt/1NSbZ8E