L’Ajuntament d’Algemesí inicia una campanya nadalenca centrada en el comerç de proximitatDivendres, Desembre 18, 2015 – 17:45
La Regidoria de Comerç incita la ciutadania a viure les festes amb afecte i sabor algemesinenc

La campanya de Nadal, any rere any, repercuteix de manera molt positiva en l’economia del nostre poble. Així mateix, les famílies i els amics s’ajunten en dinars, sopars i celebracions que desperten i enalteixen el sentiment de germandat. No obstant això, l’edil de Comerç, Palma Egido, explica que “els últims anys han sigut atípics degut a la crisi que patim. És per això que, des de la regidoria volem donar suport al xicotet comerç i animar els nostres veïns perquè siguen part activa d’aquesta campanya realitzant les seues compres nadalenques a la nostra ciutat”.

Dins de les possibilitats econòmiques de l’Ajuntament per a enguany, l’equip de govern ha plantejat una campanya nadalenca austera, però al mateix temps cridanera, amb esperit nadalenc i amb un missatge clar que apel·la al consum de proximitat amb l’eslògan d’ACSA: “Algemesí ho té tot”. Eixe i el propi eslògan de la Regidoria seran els que lluiran en els globus que estan a punt per a ser repartits entre els algemesinencs. A més a més, els tradicionals llums de Nadal i els cartells lluminosos brillaran al carrer del Camp de Morvedre, la plaça del Mercat, el carrer de Lluís Vives i la plaça Verge dels Dolors desitjant-nos un bon Nadal i unes bones festes. Per altra banda, les plantes decoratives estaran presents en més zones comercials, generant un ambient alegre i bonic.

Per remarcar i enfortir el missatge, la Regidoria de Comunicació i la Regidoria de Comerç han coordinat esforços per a realitzar un vídeo curt, però clar quant al contingut. L’objectiu és fer-lo viral a través de les xarxes socials institucionals, felicitar les festes als ciutadans d’Algemesí i emfatitzar en última instància que “comprant al teu poble, regales proximitat”.

: http://ift.tt/1MlAkSR