L’Ajuntament d’Algemesí destina 35.000 euros en beques de transport escolar per a jóvens estudiants universitaris

Dijous, Gener 28, 2016 – 12:45
La sol·licitud es pot presentar fins al 12 de febrer en el consistori

L’Ajuntament d’Algemesí ha llançat una nova convocatòria de les beques de transport per a jóvens estudiants universitaris per a la qual ha destinat una partida pressupostària de 35.000 euros, amb la finalitat d’ajudar a pagar les despeses de desplaçament fins als centres d’estudis.

Entre els requisits es troba ser veïns d’Algemesí els últims 24 mesos, tindre com a màxim 29 anys complits en el moment de la finalització del terme de presentació de sol·licituds i estar matriculat en qualsevol centre universitari de caràcter oficial.

Les sol·licituds es podran presentar en l’Ajuntament d’Algemesí fins al pròxim 12 de febrer i la quantia de la beca es repartirà proporcionalment segons la puntuació obtinguda entre els beneficiaris, però no superarà els 300 euros. La puntuació s’obtindrà segons el nivell de renda familiar i la situació de desocupació dels pares. Les bases completes es troben en la web municipal http://www.algemesi.net

L’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, hi ha assenyalat que la voluntat de l’ajuntament amb aquesta mesura és “recolzar les famílies amb estudiants universitaris amb una iniciativa que els ajude a sufragar els seus estudis per mitjà d’aquesta beca”.

 

 

 

 

 

 

 

Font de la informació: 
L’Ajuntament d’Algemesí destina 35.000 euros en beques de transport escolar per a jóvens estudiants universitaris

: http://ift.tt/1WPnsvX