CARTELL DE LA SETMANA DE BOUS 2017


El cartell de Bous que es va presentar divendres 14 de juliol al Museu de la Festa ve carregat de novetats. Els joneguers que estan en millor posició a l’escalafó, noves ramaderies, toreig a cavall i un planter d’espectacles nocturns de calitat, és l’empremta de la nova Comissió encapçalada pel jove Carlos Esquer.

Una taula presidida per l’Alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, i pel president de la Comissió Taurina, acompanyat dels vicepresidents de Festes Esteban Pardo, i de Temes Taurins, Juan Vicente Grau, va presentar ahir este nou cartell.

Es començà pels espectacles nocturns de la mà d’Esteban Pardo que va anunciar la presència de Carlos Baute i Andy i Lucas a la nostra plaça, a més del Concurs Nacional de Retalladors que es celebrarà a Algemesí.

Pel que fa al cartell de les vesprades, segons va destacar Juan Vicente Grau, enguany xafaran la plaça d’Algemesí noves ramaderies, també hi ha més lloc per al toreig a cavall i els aficionats podran gaudir del saber fer dels millors joneguers.

: Setmana de Bous http://ift.tt/2vBIKcr