Demanem la transcripció literal de l’acta i que s’incorpore la gravació a l’expedient

L’equip de govern ha forçat la maquinària administrativa en ple agost per a intentar recuperar el salari fixe dels tres regidors
L’alcalde accidental, Pere Blanco, volia convocar un ple extraordinari que haguera costat prop de 3.000 euros
Després de la decisió majoritària de retirar les dedicacions en règim d’exclusiva a la regidora de Benestar Social (PSOE), i parcial dels regidors de Treball i Participació i Hisenda i Igualtat (ambdós d’EU), l’equip de govern ha decidit sublevar-se al Ple de l’Ajuntament i posar a disposició dels tres regidors tota la maquinària administrativa.
I és que els tres regidors han presentat un recurs de reposició a la decisió parlamentària i, encara que estan en el seu dret, no és de rebut l’ús partidista que l’equip de govern, amb 9 regidors, està fent de l’administració municipal.
El fet de que Pere Blanco, que no és un dels regidors afectats, haja formulat una consulta a la pàgina web que té contractada l’ajuntament per a anar en contra de la decisió majoritària del ple resulta escandalós. Més encara si eixa consulta mal formulada i manipulada ha servit de base d’un informe del secretari general, que malgrat estar de vacacions, ha realitzat i signat davant les pressions de l’equip de govern. Un informe que s’ha realitzat davant el recurs interposat i sense conéixer les al·legacions que puguen formular els grups municipals, el que encara és més greu.
Si qualsevol dels regidors de la oposició requerira d’un informe de Secretaria estant el seu titular de vacacions, haguérem hagut d’esperar a setembre o bé conformar-nos amb la resposta del secretari accidental, el que tampoc és de rebut i posa de manifest el nerviosisme que impera en l’equip de govern, que no ha tingut cap inconvenient en molestar al secretari titular durant el seu període vacacional primant els seus interessos partidistes.
Els recursos de l’ajuntament estan per a defensar els interessos del propi ajuntament representat pel ple, i no els interessos particulars de tres regidors. Per això sorprén que per a intentar recuperar el salari dels regidors hagen posat en marxa de forma accelerada l’administració municipal i no la maquinària dels seus partits. No hem d’oblidar que la decisió majoritària del Ple de l’Ajuntament no va en el mateix sentit que els interessos personalistes dels seus partits polítics.
Inclús plantejaren convocar un plenari extraordinari i urgent en ple agost, que haguera costat prop de 3.000 euros i que era il·legal convocar, ja que no havia acabat el termini que se li donava a PP i a Més Algemesí per a presentar al·legacions.
És per això que davant la polèmica i la controvèrsia generada, el Partit Popular d’Algemesí ha sol·licitat que la transcripció de l’acta de la sessió es faça de forma literal, donat que des de fa uns mesos es fan de forma resumida.
A més, portem diversos plenaris en els que no s’inclou en l’ordre del dia l’aprovació de l’acta anterior, pel que temem que eixe retràs arribe al plenari de setembre i es resolga el recurs sense haver aprovat prèviament l’acta. Per este motiu hem sol·licitat que en el ple de setembre estiga preparada l’acta de la sessió i que a més s’incloga en l’expedient la gravació del plenari que retransmet Berca Televisió.
Des del Partit Popular lamentem l’ús partidista que s’ha fet de la institució amb la única finalitat de recuperar el salari fixe de tres regidors i demanem per favor a estos regidors que gestionen les seues àrees amb la mateixa celeritat i interés amb el que han gestionat el recurs de reposició. Tal vegada, així no s’hagueren vist mai en eixa situació.

: ppalgemesi http://ift.tt/2wfqODF