Els Amics de la Provi i l’Escola de Música JMG s’uneixen en una audició

amics provi 2018L’esdeveniment tindrà lloc el divendres 23 de març a les 19 hores al Teatre Municipal i participarà un gran nombre d’alumnes de l’Escola.

Com cada any, l’Escola de Música de la Societat Musical dedica una de les seues audicions a promocionar i donar suport a una associació d’Algemesí on es pretén que el veïnat del nostre poble conega la seua important tasca. En aquesta ocasió han treballat colze a colze amb Els amics de la Provi, una Associació que amb el seu Centre de Dia proporciona un espai de convivència i d’activitats extraescolars a xiquets i xiquetes de la nostra ciutat.

Amb el concert del dia 23 l’Escola de Música “José Moreno Gans” tancarà un cicle de 7 audicions que donarà per finalitzada la segona avaluació i on actuarà gran part de l’alumnat del centre. A més, a aquesta audició cloenda comptarem amb la participació d’un grup de xiquets i xiquetes de la Provi que ens oferiran una xicoteta mostra del taller de percussió que s’imparteix setmanalment a la seu de l’associació.

Aquest xicotet projecte, a més de donar a conéixer la tasca que es realitza des d’Els Amics de la Provi, destinarà la recaptació de la taquilla a l’associació, que de segur servirà per a continuar endavant amb el bonic projecte que porten entre mans. La venda d’entrades, al preu de 3 €, tindrà lloc des del dilluns 19 de març a la Secretaria de la Societat Musical en horari de 17 a 20 hores i una hora abans de l’audició a les taquilles del Teatre. També es podran adquirir entrades de fila zero des d’1 € per a tots aquells que vulguen col•laborar.

: Societat Musical d’Algeme… http://www.societatmusicalalgemesi.com/79-noticies/ultimes-noticies/226-els-amics-de-la-provi-i-l-escola-de-musica-jmg-s-uneixen-en-una-audicio