Òscar Marqués Sanchis guanya el IV Concurs d’Alumnes de l’Escola de Música JMG

Aquest concurs té l’objectiu de fomentar entre els nostres alumnes els valors de l’esforç, la superació i la competitivitat sana.

El passat divendres 15 de juny els alumnes que aquest curs finalitzen 4rt de Grau Elemental oferiren una audició a l’emblemàtic claustre del Museu de la Festa. Cal remarcar l’alt nivell musical demostrat pels 13 participants que interpretaren una obra del repertori del seu instrument. El jurat, compost per professors de l’Escola, va avaluar cada actuació, i sumant aquesta puntuació a la nota mitjana extreta de totes les assignatures que els alumnes han cursat al centre, es van obtenir els resultats finals sent Òscar Marqués Sanchis, alumne de piano del professor Arturo Asensi, el guanyador.

A la II Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música, que tindrà lloc el proper dijous 21 de juny al Teatre Municipal, se li lliurarà a Òscar el diploma acreditatiu del premi i un xec per valor de 60 € per a adquirir material musical. A continuació, Òscar interpretarà l’obra que li ha portat a ser guanyador del premi: el primer moviment de la Sonata n.8 de Haydn.

Des de l’Escola de Música ‘José Moreno Gans’ i la Societat Musical d’Algemesí continuem apostant per una educació musical de qualitat i adaptada als nous temps i per això volem destacar la importància d’aquest premi que a més de ser un estímul de cara a futures ensenyances musicals, reconeix el mèrit i la dedicació dels alumnes durant els seus estudis elementals de música a la nostra escola.

4 concurs alumnes

: Societat Musical d’Algeme… http://www.societatmusicalalgemesi.com/79-noticies/ultimes-noticies/231-oscar-marques-sanchis-guanya-el-iv-concurs-d-alumnes-de-l-escola-de-musica-jmg