David Pous presenta el seu treball “Gestionar l’intangible”, premi de ciències socials “Vicent Castell Llàcer” d’Algemesí

Dimecres, Juny 20, 2018 – 13:30

La sala de plens de l’Ajuntament d’Algemesí acull l’acte de presentació del llibre “Gestionar l’intangible”, segon premi de ciències socials “Vicent Castell Llàcer”. L’acte tindrà lloc el dijous 21 de juny a les 19.30 hores i comptarà amb la presència de l’autor, David Pous, el catedràtic d’Història Medieval, Rafael Narbona, la regidora de Joventut, Palma Egido, i l’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano.

El algemesinenc David Pous presentarà la seua obra, premi de la segona edició del Premi de Ciències Socials “Vicent Castell Llàcer” que organitza l’Ajuntament d’Algemesí. El jurat ha valorat aquest treball com una proposta original. Planteja amb una visió nova un projecte factible i de futur que pot dinamitzar la Festa de la Mare de Déu de la Salut. A més, obri un debat al voltant d’una celebració que ha d’afrontar nous reptes pel seu reconeixement internacional.

El jurat ha estat format per l’alcaldessa Marta Trenzano; la regidora de Joventut, Palma Egido; l’historiador Josep Antoni Domingo; l’antropòleg Salvador Llopis; el professor Enric Olivares, i la premiada de l’any passat Eva Tortajada.

La finalitat del premi és impulsar l’anàlisi i el debat al voltant de les transformacions i els reptes socials, ambientals, tecnològics i de salut al fet que s’enfronta la societat contemporània d’Algemesí i la comarca de la Ribera.

: Ajuntament http://www.algemesi.es/va/report/david-pous-presenta-seu-treball-gestionar-lintangible-premi-ciencies-socials-vicent-castell-llacer-dalgemesi