Els veïns d’Algemesí paguen 13,32€ més de la taxa del Consorci de Residus

El PP d’Algemesí lamenta que els grups progressistes culpen als veïns per reciclar menys, un fet absolutament fals
La mala gestió del PSOE i Compromís genera sobrecostos i un dèficit d’1,3 milions d’euros
A partir del dilluns, la Diputació de València començarà a cobrar la primera meitat dels rebuts de la taxa de tractament de residus. Però enguany vindrà amb sorpresa per als veïns d’Algemesí, ja que després d’anys d’estabilitat, en 2018 pagaran 65,64 euros, és a dir, 13,32 euros més que en 2017.
Els mateixos que quan estaven en l’oposició van prometre suprimir la taxa, ara els donen als veïns un “tasazo” per a tapar els forats generats per la seua mala gestió. I és que, segons un informe de la intervenció del propi Consorci, enguany han generat un dèficit d’1,3 milions d’euros; els veïns hauran de pagar també un sobrecost de 2,7 milions a causa del transport dels residus a Múrcia, ja que PSOE i Compromís han paralitzat la construcció d’un abocador a la comarca que abaratiria enormement estos costos.
Malgrat això, polítics progressistes intenten culpabilitzar als veïns de la pujada, al·ludint que és per la falta de reciclatge, quan és absolutament fals. Algemesí sempre ha sigut una ciutat compromesa amb el reciclatge i, aquells veïns que no reciclen, és degut a la campanya de desprestigi que els que ara governen van iniciar quan governava el Partit Popular. Van llançar el missatge que pagàvem per reciclar, la qual cosa va generar un malestar en la ciutadania que va comportar que molts es negaren a separar els residus a les seues cases.
Des del PP d’Algemesí acollim amb sorpresa el silenci de tots els polítics progressistes locals que en el seu moment van organitzar aquestes campanyes de desprestigi, animant als veïns a presentar recursos i a protestar. A data de hui, estem esperant que PSOE, EU i Més Algemesí-Compromís es manifesten en contra d’aquesta pujada desproporcionada.
A tot això cal sumar la nefasta gestió que la Diputació de València ha fet del cobrament dels rebuts. Han passat rebuts a habitatges que no tenen donats d’alta la llum o l’aigua, i no estan obligats a pagar la taxa. També a garatges de comunitats, la qual cosa ha ocasionat un trastorn innecessari per a realitzar les reclamacions. Vistos els últims fets esdevinguts en la Diputació, els que venien a rescatar persones segons sembla estaven més preocupats de col·locar als seus que de gestionar.
Campanya informativa
El Partit Popular d’Algemesí ha iniciat una campanya informativa a través de WhatsApp i xarxes socials, perquè els veïns coneguen mitjançant una infografia quina és la realitat de la pujada de la taxa, i no la que PSOE i Compromís ens volen vendre.
Malgrat el “tasazo”, i atés que som partidaris d’una política responsable, el PP d’Algemesí anima als veïns a continuar reciclant; en primer lloc, per una qüestió mediambiental i, en segon lloc, perquè de no fer-ho, la taxa continuarà pujant en pròxims anys.

: ppalgemesi http://www.ppalgemesi.org/single-post/2018/06/30/Els-ve%C3%AFns-dAlgemes%C3%AD-paguen-1332%E2%82%AC-m%C3%A9s-de-la-taxa-del-Consorci-de-Residus