Algemesí constitueix la mesa per a coordinar la lluita contra la violència de gènere

Dilluns, Juliol 2, 2018 – 09:45

Representants de les tres administracions, estatal, autonòmica i local, s’han reunit per a constituir la Mesa local de coordinació contra la violència de gènere d’Algemesí, un instrument que va coordinar la contextualització, desenvolupament, seguiment i avaluació dels protocols d’actuació contra la violència de gènere en el municipi.

La mesa local de coordinació pretén facilitar una actuació coordinada de les distintes entitats que, tant a nivell local com supramunicipal, intervenen amb dones víctimes de violència de gènere i les seues filles i fills amb l’objectiu de millorar la qualitat en l’atenció i el millor aprofitament dels recursos.

L’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, ha destacat la necessitat d’afavorir la col·laboració i l’intercanvi d’experiències i bones pràctiques de les diverses administracions que estan implicades en l’atenció a les víctimes”.

La mesa de coordinació contra la violència de gènere està formada per l’alcaldessa de la ciutat, l’agent d’igualtat, personal de la regidoria de Benestar Social, representant del Consell Escolar, agents de la Policia Local i la Policia Nacional, de la unitat de coordinació de la Delegació del Govern, el centre dona 24 hores, els punts d’encontre familiar, oficina d’atenció a les víctimes, la unitat de igualtat del departament de salut i el Centre de Salut Pública d’Alzira.

: Ajuntament http://www.algemesi.es/va/report-slideshow/algemesi-constitueix-mesa-coordinar-lluita-contra-violencia-genere