Trenzano desatén l’alcaldia per a anar a recolzar a un imputat per corrupció

L’alcaldessa ha apartat els actes de l’agenda municipal per a anar a l’acte d’acomiadament de Jorge Rodríguez, arrestat en l’Operació Alqueria

Consells venc que per a mi no tinc. Imagineu per un moment que un alcalde popular anara a un acte per a donar suport a un polític que ha sigut detingut i que està imputat per presumptes delictes relacionats amb corrupció. S’armaria la monumental.
Precisament això és el que ha succeït, però en este cas ha sigut l’alcaldessa socialista, Marta Trenzano, la que ha anat a aplaudir juntament amb altres alcaldes del PSOE, el comiat de Rodríguez. Segons hem pogut vore en els mitjans de comunicació, l’alcaldessa d’Algemesí forma part d’eixe centenar d’alcaldes que han desatés l’alcaldia i les funcions de representació per a anar a València a mostrar el seu suport a un imputat per malversació de cabals públics.
Des del PP d’Algemesí considerem escandalós que haja donat plantó a la visita a una empresa local organitzada pels empresaris d’Algemesí per a anar a donar suport al seu company de partit immers en problemes judicials.
Així mateix, mentre els agricultors valoren els danys irreparables causats per la tempesta d’ahir, la primera autoritat no dóna cap exemple recolzant a un president dimitit per corrupció.
L’abanderada de la transparència i les parets de cristall, que contínuament dóna lliçons d’ètica i de moral, mira cap a un altre costat quan la corrupció sacseja el seu partit. Els veïns d’Algemesí no tenim perquè pagar-li la jornada laboral, que ha d’invertir en treballar per als veïns de la ciutat, per a anar-se’n a donar suport a una persona que està sent investigada dins d’una operació contra la corrupció. És indignant.

: ppalgemesi http://www.ppalgemesi.org/single-post/2018/07/02/Trenzano-desat%C3%A9n-lalcaldia-per-a-anar-a-recolzar-a-un-imputat-per-corrupci%C3%B3