L’Ajuntament d’Algemesí organitza un curs per a formar persones voluntàries dins l’aplicació del reglament felí

Dijous, Juliol 5, 2018 – 17:15

El departament municipal de Sanitat ha organitzat un curs per a formar a les persones interessades en formar part com a col·laboradors en l’aplicació del reglament felí aprovat per l’Ajuntament d’Algemesí. El mateix reglament especifica que correspon al consistori formar a estes persones que actuaran de forma voluntària.

El dissabte 7 de juliol, a les 11 hores a l’Ajuntament, tindrà lloc un curs per a formar a totes aquelles persones que vulguen estar acreditades com voluntaris en controlar les colònies de gats. L’Ajuntament acreditarà als voluntaris i començarà a treballar en establir controls sanitaris, neteja de les zones on estan i el control de la població. 

El regidor de Sanitat, Asensio García, ha assenyalat que, amb l’entrada en vigor del reglament felí municipal “és competència de l’Ajuntament formar a les persones voluntàries que ens ajudaran a desenvolupar el treball d’aplicació del reglament amb la col·laboració de la Policia Local, clíniques veterinàries”.

 

: Ajuntament http://www.algemesi.es/va/report/lajuntament-dalgemesi-organitza-un-curs-formar-persones-voluntaries-dins-laplicacio-del-reglament-feli