Festes a la Mare de Déu de la Salut 2018

Divendres 7 de setembre, vespra de la Mare de Déu

08.00 h · Missa a la capella de la Troballa.

09.45 h · Concentració a la plaça Major de festers, dolçainers i tabaleters, i tots aquells que vulguem participar en la Plega de la Mare de Déu.

10.00 h · Prec, oferiment i Virolai a la Mare de Déu a la Basílica d’inici de la Plega.

10.15 h · Plega general. Eixida de la plaça Major per a recórrer, amb ambient festiu, els distints carrers del poble. Les persones que vullguen aportar el seu donatiu per a la Festa, podran fer-ho en eixe moment o a les cistelles de les processons.

12.00 h · Volteig general de campanes en tots els campanars del poble.

17.00 h · Veneració de la imatge de la Mare de Déu de la Salut, a la basílica, fins a les 19.00 hores.

19.30 h · Trasllat de la Mare de Déu a l’altar major, i solemne cant de Vespres, amb ofrena de nards a la Mare de Déu. Acompanyarà la Schola Cantorum d’Algemesí.

En acabar les Vespres, al campanar, toc de l’Ave Maria, amb el repic de la Xerevia.

20.30 h · Missa a la Basílica.

22.00 h · Processó de les Promeses composta per: Misteris i Martiris, Muixerangues, Bastonets, Pastoretes, Carxofa, Arquets, Llauradores, Creu, fidels i promeses amb cera, Tornejats i Guió de la Mare de Déu, continuació de fidels i promeses amb cera, Cirialots, anda de la Mare de Déu escortada pels volants, presidències (eclesiàstica, dels festers i corporació municipal)  i acompanyament de la banda de música.

Al finalitzar, entrada solemne de la Mare de Déu a la capella de la Troballa i disparada d’un castell de focs d’artifici. A continuació, missa de la Germandat Sacerdotal.

Després de la missa, a la capella de la Troballa, Introducció i anunci de les Lloances a la Mare de Déu, a càrrec d’UNAM Teatre.

A continuació, vetla a la Capella fins a l’alba.

Divendres, Setembre 7, 2018 – 08:00

: Ajuntament http://www.algemesi.es/va/event/festes-mare-deu-salut-2018-8