Alumnes del Taller Mediambiental treballen per millorar les zones enjardinades d’Algemesí

Dilluns, Agost 27, 2018 – 10:15
L’última actuació ha estat la rotonda de l’ermita de Sant Onofre

Els alumnes del Taller d’Ocupació "Qualitat Mediambiental d’Algemesí IV" han dut a terme l’ordenació i enjardinament de la redona situada davant l’ermita de Sant Onofre, aconseguint així millorar l’aspecte d’una de les principals entrades a la ciutat.

Es tracta d’una actuació en què s’ha escollit un disseny vegetal sostenible amb espècies de baix consum hídric i escàs manteniment. Per a la construcció de les jardineres s’ha utilitzat travesses de via de roure.

En tan sols un mes esta vintena d’alumnes de la quarta edició del taller Qualitat Mediambiental han aconseguit donar a esta rodona un aspecte agradable.

Aquesta ha estat una actuació que se suma a les ja realitzades pels alumes d’este taller que han treballat en la rehabilitació i manteniment del patrimoni natural i mediambiental de la Xopera i Llacuna del Samaruc, en la protecció i manteniment de jardins, zones verdes i zones naturals, en producció de plantes en viver i en la gestió i manteniment de palmeres i arbres ornamentals.

El Taller d’Ocupació està adreçat a un total de 20 persones desocupades, dividides en dos grups, que tenen un contracte de formació i aprenentatge remunerat. Suposa una inversió total de més de 400.000 €, dels quals la Conselleria d’Economia Sostenible aporta 389.000 € i els consistori algemesinenc 18.000 euros.

”El programa taller d’ocupació es configura com un programa mixt d’ocupació i formació que té com a objecte millorar l’ocupabilitat de les persones desocupades a qui va dirigit, per mitjà de la realització d’obres o serveis d’interès general i que la realització d’un treball efectiu per mitjà del contracte per a la formació i l’aprenentatge. És una fórmula que s’ha comprovat que és òptima per a la inserció laboral”, assegura el regidor de Treball, Marc Vendrell.

: Ajuntament http://www.algemesi.es/va/report-slideshow/alumnes-del-taller-mediambiental-treballen-millorar-zones-enjardinades-dalgemesi