Compromís ataca la Setmana de Bous d’Algemesí

Ahir, 29 d’agost, vam conéixer que la Conselleria d’Educació havia denegat la proposta del Consell Escolar de començar les classes de secundària el dijous 6 de setembre i sols donava autorització per a iniciar el curs a partir del divendres dia 7

Esta absurdesa ha trastocat absolutament el calendari escolar d’Algemesí, ja que ara s’haurà de proposar un altre dia lectiu, que inevitablement haurà de ser o acabar un dia més tard el curs (el 20 de juny) o impartir classes un dia de la Setmana de Bous.
I en açò últim és en el que ens hem de quedar. Resulta incomprensible que a la Conselleria d’Educació no li parega bé que els xiquets d’Algemesí comencen el curs el dijous, i preferix que inicien el curs el divendres, a pesar de ser pedagògicament més improductiu (l’endemà ja no hi ha classe). Amb eixe criteri, no podem descartar que tampoc aprove acabar el curs un dia més tard. És evident que la intenció de la Conselleria liderada per Marzà (Compromís), no és altra que posar traves i impediments a la Setmana de Bous d’Algemesí.
Hi ha famílies amb viatges tancats des de fa mesos o abonaments comprats. El fet que els xiquets hagen d’anar a classe algun dia de la setmana festiva trastoca completament els plans de les famílies; però està clar que es fa de forma intencionada per a perjudicar les festes locals.
A banda d’això, és lamentable que la Generalitat comunique un 29 d’agost (a una setmana de començar el curs), que denega el calendari proposat. Això denota l’estil de governar del conseller i del seu partit, que l’únic que pretenen és donar poc de marge de maniobra per a proposar alternatives.
Des del Partit Popular demanem a l’alcaldessa que s’implique i exigisca a Ximo Puig que no s’use l’administració educativa de tots els valencians per a fer política en contra de la Setmana de Bous d’Algemesí.

: ppalgemesi http://www.ppalgemesi.org/single-post/2018/08/30/Comprom%C3%ADs-ataca-la-Setmana-de-Bous-dAlgemes%C3%AD