L’equip de govern deixa sense atenció el Centre Polivalent

Novament, ens trobem amb un altre exemple de perquè l’equip de govern no pot liderar la solució als problemes que afecten la ciutat si ni tan sols és capaç de posar ordre en la plantilla municipal.
L’evident falta d’organització i coordinació entre els integrants de l’equip de govern composat per socialistes i Esquerra Unida continua provocant un deficient servei als ciutadans.
La jubilació del Coordinador del Centre Polivalent ha deixat sense treballador responsable una instal·lació municipal ja de per si molt abandonada pels respresentants polítics de l’Ajuntament.
Després de més de tres mesos, des que el funcionari que fins divendres passat exercia les funcions de Coordinador del Centre Polivalent anunciara la seua jubilació, en data de hui es desconeix qui serà la persona que el substituïsca.
Malgrat les contínues reclamacions realitzades per les empreses i associacions que es troben situades en el Centre Polivalent, l’equip de govern no s’ha preocupat per gestionar l’ocupació d’aquesta “sensible plaça”.
Fins al punt arriba el desgovern i la descoordinació que fins i tot en l’última mesa sectorial es va sol·licitar informació respecte a la substitució d’aquesta plaça, però de nou, l’equip de govern va utilitzar la seua recurrent i gastada resposta: “ho estem estudiant”.
El que aquesta ben clar és, que malgrat haver sigut advertits amb molta antelació, el lloc no ha sigut cobert, per la qual cosa el Centre Polivalent es troba en aquests moments desatés, amb l’agreujant que aquesta instal·lació municipal té una sèrie de característiques especials.
El Centre Polivalent va ser una instal·lació finançada en quasi la seua totalitat per fons europeus, atés que es tractava d’una instal·lació d’alta eficiència energètica, les dotacions de la qual són gestionades des d’una central domòtica i on tot és automatitzat, des del propi accés a les instal·lacions com la il·luminació elèctrica o el sistema de refrigeració i calefacció.
Per això, l’equip de govern degué haver previst no solament la substitució dins del termini i en la forma adequat, sinó un període de formació necessari per a poder governar la instal·lació.
La falta d’interés i coneixement mostrat pels responsables del bon ús de l’edifici, el regidor de participació ciutadana, Marc Vendrell, de personal, Asensio García i la pròpia Alcaldessa, Marta Trenzano la pagaran la gran quantitat de ciutadans, empreses i associacions que cada dia usen les diferents sales de formació, la sala polivalent o les dos plantes de despatxos on es troben entitats com el sindicat CCOO, les organitzacions empresarials EMPAL i ACSA, l’associació de caçadors, els Fotoaficionats o la Muixeranga d’Algemesí, així com serveis públics com a Protecció Civil, l’Oficina Tecnicoeconòmica ATALAIA, l’Agència Energètica de la Ribera o la Mancomunitat de la Ribera Alta.
El mateix dissabte a la vesprada es disparà l’alarma, la qual cosa provocà les telefonades de molts veïns queixant-se pel so continu que provocava, ja que l’Ajuntament no tenia a ningú format per a això, la qual cosa va requerir fins i tot la presència d’agents de la Policia Local per a intentar solucionar la incidència.
Un exemple clar de la desatenció provocada és que hui dilluns, uns problemes elèctrics estan impedint treballar amb normalitat als usuaris del centre, atés que no hi ha ningú que s’encarregue d’això. El telèfon habilitat per al Coordinador del Centre Polivalent es troba “apagat o fora de cobertura” en ple horari laboral.
Un altre exemple d’aqueixa desatenció ha sigut la impossibilitat de consultar la disponibilitat de les sales de formació per a poder fer reserves noves i poder continuar usant-les amb normalitat.

: ppalgemesi http://www.ppalgemesi.org/single-post/2018/11/27/Lequip-de-govern-deixa-sense-atenci%C3%B3-el-Centre-Polivalent