Carmina Borrás dirigirà la campanya dels Populars d’Algemesí

El candidat a l’alcaldia d’Algemesí, Jose Javier Sanchis ha anunciat que Carmina Borràs serà la directora de campanya dels populars d’Algemesí

El candidat a l’alcaldia d’Algemesí, Jose Javier Sanchis ha anunciat que Carmina Borràs serà la directora de campanya dels populars d’Algemesí, una decisió que compta amb el seu aval i plena confiança, la del president local, Vicent Ramón García i la de tot el comité executiu local que per unanimitat va designar l’estructura de campanya per a les pròximes eleccions de maig de 2019.
Sanchis ha assenyalat que Algemesí “només ha tingut desgovern estos quatre anys, mentre que el Partit Popular és l’únic partit amb projecte i amb idees clares sobre el futur d’Algemesí i sobre l’Algemesí del futur”.
Sanchis ha destacat de Carmina Borràs la seua gran experiència tant a nivell de partit, on porta més de 15 anys de militància activa, com a nivell de gestió municipal on va ser, durant els 8 anys de govern popular, la cap de gabinet d’Alcaldia.
El candidat popular ha anunciat que al costat de Borràs hi haurà un equip dividit en les àrees de “col·lectius” que gestionarà *Vicen Castell, “peu de carrer” que gestionarà Agustín Pérez i “programa electoral” que gestionarà Vicent Ramón García. Al costat d’ells hi haurà equips transversals dedicats a “atenció a la ciutadania”, “actes i logística” i “comunicació”, en total més de 50 persones col·laborant directament en l’objectiu comú de recuperar l’Alcaldia.
Per part seua, Carmina Borràs s’ha mostrat molt agraïda per la confiança depositada en ella i ha afirmat que el repte és no solament guanyar les eleccions per quarta vegada consecutiva, després de les victòries de García Mont en 2007, 2011 i 2015 sinó “guanyar d’una forma rotunda, perquè hem d’aconseguir el govern que es mereix la ciutat d’Algemesí, un que demostre la capacitat, treball i dedicació que ara no es té”, ha desgranat.

: ppalgemesi http://www.ppalgemesi.org/single-post/2018/11/28/Carmina-Borr%C3%A1s-dirigir%C3%A0-la-campanya-dels-Populars-dAlgemes%C3%AD