Email: Nou mestre i president per a 2010-2011 en la Nova Muixeranga

La associació cultural Nova Muixeranga d’Algemesí ha triat mestre i president per als propers dos anys. Dins l’assemblea que esta colla celebra anualment. Recentment han sigut triats els seua màxims representants tant en l’àrea tècnica com en la social. Així doncs, el càrrec de mestre passa a desempenyar-lo Rafa Cerezo en el lloc que abans ocupava la mestra eixint, Esther Ferrer. I Paula Liébana deixa la presidència al càrrec de Raül Sanxis.

Segons ens comenta el nou mestre Rafa Cerezo, la seua principal tasca serà potenciar l’originalitat de les figures plàstiques i continuar treballant en l’aspecte tècnic per a continuar millorant l’execució de les figures així com intentar aconseguir nous reptes. Per a eixa tasca, conta amb un gran equip tècnic que l’ajudarà a dur a terme els objectius marcats.

La nova Junta presidida per Raül Sanxis va a seguir amb la línia de promoure i organitzar activitats socials i culturals. Cal recordar que aquesta associació a més de les nombroses actuacions que du a terme dins i fora de la nostra localitat, organitza events com la Foguera de Sant Antoni, viatges a la neu, festa de carnestoltes, nit de Sant Joan, sopars, dinars, tallers i la «Muixerola» que es la setmana cultural de la colla, una setmana repleta de les més diverses activitats (teatre, concursos, exposicions, poesia, conta contes, homenatges, concerts etc…).

Amb aquesta nova directiva, comença una etapa de millora i consolidació d’aquesta muixeranga i els seus projectes.

Recordem que ens podràs trobar a la següent web http://www.novamuixeranga.com i tots els dissabtes de 18:00h a 20:30h a la Casa de l’Esport (C/ Nou del Convent).

Gabinet de Comunicació
Nova Muixeranga d’Algemesí

Via Email.