Jose Javier Sanchis escolta als veïns del Carrascalet

El candidat popular a l’alcaldia d’Algemesí, Jose Javier Sanchis, acompanyat del seu equip, va visitar el passat diumenge als veïns del Carrascalet per escoltar les seues reivindicacions i presentar-los algunes propostes de millora del barri. Una de les premisses marcades pels Populars d’Algemesí és que el programa de govern amb el que concorreran a les eleccions el van a redactar els propis ciutadans a través de les seues propostes.
La principal queixa del veïnat és la falta d’atenció per part de l’Ajuntament i el poc manteniment que es presta a la zona. Davant això, Sanchis va comunicar als veïns que una de les propostes que incorporarà en el seu projecte serà la creació de la figura del "regidor de barri", el que va tindre una gran acceptació entre els presents. D’esta manera, el Carrascalet tindrà un referent polític a qui dirigir-se i amb qui mantindre un contacte regular, per tal de resoldre les incidències que puguen haver d’una forma més ràpida i efectiva.
"No pot ser que es presenten queixes i que no es contesten. El nostre projecte de ciutat passa per apropar l’administració municipal als barris de la ciutat, per tal de fer-la més transparent, resolutiva i eficaç”, apunta.
A banda d’això, altra de les preocupacions és la inseguretat que genera el pas subterrani que dóna al parc de Sant Fermí, per això Sanchis va comunicar que en cas d’accedir a l’alcaldia, s’instal·laran càmeres de videovigilància tant en eixe túnel com en el de l’estació de tren, a banda d’altres zones susceptibles d’actes vandàlics en la resta del municipi.
El fet que s’inunde el Pont Blau cada vegada que plou de forma intensa és una altra de les reivindicacions lògiques del veïnat, per tant serà un altre compromís a assumir per l’equip de Jose Javier Sanchis la pròxima legislatura. Davant açò, cal recordar que el Partit Popular d’Algemesí va presentar recentment una moció al plenari per a què tots els partits assumim el compromís d’iniciar en 2020 els estudis tècnics per a resoldre este problema que ve de dècades i que no pot retardar-se més.

: ppalgemesi https://www.ppalgemesi.org/single-post/2019/01/30/Jose-Javier-Sanchis-escolta-als-ve%C3%AFns-del-Carrascalet