L’Ajuntament d’Algemesí incorpora 14 nous elements urbans de gimnàstica saludable

Divendres, Febrer 1, 2019 – 13:00

L’Ajuntament d’Algemesí ha instal·lat nous equipaments d’elements biosaludables, una demanda creixent en les ciutats. En concret, es disposa d’un nou en el parc de Salvador Castell, prop del carrer Sant Josep de Calassanç, amb quatre aparells; un altre en la plaça de la Ribera, on s’ha reubicat i millorat la zona de jocs infantils afectada, amb sis aparells més. Per últim, s’ha instal·lat un circuit amb quatre elements d’entrenament al final del passeig de Sant Onofre (carril bici paral·lel a la carretera comarcal), en l’explanada junt la caseta del Carnisser. És un lloc d’encreuament de molta gent que camina, corre o fa bicicleta i que complementa estes activitats saludables.

La inversió de més de 13.000 euros ha sigut íntegrament aportada per l’Ajuntament. En el projecte han participat els tècnics del departament d’Urbanisme i els del Centre Municipal de Salut i Centre de Salut d’Algemesí.

Per tant, ara mateix disposem de sis llocs amb elements d’aquest tipus, a més dels citats hi ha uns altres instal·lats a la zona del Pla enfront de la prefectura de la policia, més set elements al Poliesportiu Municipal Joan Girbés, darrere de la pista d’atletisme, i també a la Xopera.

“Apostem per estos elements de gimnàstica en zones urbanes que estan dissenyats exclusivament per a adults que precisen del seu ús per a millorar aspectes de la seua salut, permetent exercicis de diferent tipus que complementen la seua pràctica esportiva per diverses zones de la ciutat”, ha assegurat el regidor de Sanitat, Asensio García.

: Ajuntament http://www.algemesi.es/va/report-slideshow/lajuntament-dalgemesi-incorpora-14-nous-elements-urbans-gimnastica-saludable