EL CONSELL TERRITORIAL DE L’ONCE A LA COMUNITAT VALENCIANA CELEBRA LA SEVA FESTA ANUAL AL ​​MUSEU D’ALGEMESÍ.

Dimarts, Maig 14, 2019 – 19:00

El Consell Territorial de l’ONCE a la Comunitat Valenciana que és l’òrgan de representació dels afiliats i afiliades de València, Alacant i Castelló ret un homenatge a les persones que es van jubilar o incapacitar durant l’any 2018.

El Museu Valencià de la Festa acollirà, demà 15 de maig,  a partir de les 11 hores l’acte de reconeixement als seus afiliats al qual assistiran prop de 150 persones de l’entitat, i comptarà amb la presència de José Manuel Pichel, Delegat Territorial de l’ONCE a la CV , Enrique Llin Ruiz, President del Consell Territorial i Belén Boronat Rios, subdelegada Territorial que estaran acompanyats per consellers Territorials i Directors d’Agències de l’ONCE.

Per Enrique Llin Ruiz, President del Consell Territorial l’acte té un doble sentit "D’una banda reconèixer els anys de dedicació de les persones que van prestar els seus serveis fins a l’any passat, i, de l’altra, afavorir la proximitat del Grup Social ONCE amb aquest col·lectiu de persones que han dedicat bona part de la seva vida treballant a l’ONCE i que desitgem que segueixin comptant i participant amb la Institució ".

A les 11 els assistents visitaran l’exposició permanent de la Festa de la Mare de Déu de la Salut i una exposició de la història de la indumentària des de l’època de Roma fins a l’actualitat. Aquestes dues exposicions s’han adaptat perquè els afiliats de la Once puguin accedir i tocar els elements exposats acompanyats per les explicacions pertinents. Al voltant de les 13 hores donarà inici l’acte de lliurament de les distincions als afiliats i afiliades.

La visita comptarà amb el suport sonor de la festa a càrrec dels dolçainers i dolçaineres de la "Escola de Tabal i dolçaina" d’Algemesí i el "Centre professional de música i Dansa Joan Bta. Cabanilles ".

Per a finalitzar l’acte els afiliats i afiliades realitzaran un dinar de germanor.

 

 

: Ajuntament http://www.algemesi.es/va/report-slideshow/consell-territorial-lonce-comunitat-valenciana-celebra-seva-festa-anual-al-museu-dalgemesi