L’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, delega en els regidors les àrees de gestió municipal

Divendres, Juny 21, 2019 – 15:30

L’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, ha delegat les competències a regidors i regidores dels diversos partits amb representació a l’Ajuntament d’Algemesí. L’alcaldia es reserva les atribucions en matèria d’Hisenda. 

Pere Blanco ha sigut nomenat regidor de Cultura, Treball, Noves Tecnologies i Administració Electrònica i president del Consell de Cultura. 

Antonio García portarà les delegacions d’Agricultura, Serveis Públics i la presidència del Consell d’Agricultura. 

Palma Egido gestionarà les àrees de Promoció Econòmica i Mercat, Festes, Joventut, Parcs i Jardins i la presidència del Consell Econòmic i Social. 

Teo Montalvà exercirà les delegacions de Personal, Seguretat Ciutadana, Política de Protecció Civil i Gestió d’Emergències i Cementeri. 

Anna Girbés estarà al càrrec de les Polítiques Inclusives, la presidència del Consell de Polítiques Inclusives, Sanitat, OMIC i Jutjat de Pau. 

Rafael Lluch es farà càrrec d’Esports, presidència del Consell d’Esports, Patimoni i Promoció del Valencià. 

Fina Machí portarà les delegacions d’Educació, Igualtat, Cooperació i Solidaritat, així com la presidència dels consells escolar i de cooperació. 

Elisa Lluch gestionarà Transició Ecològica i Mobilitat, Comunicació, Protocol i Agermanaments. Presidirà els consell municipals de Medi Ambient i el de Comunicació. 

Ángel Ferrer tindrà les delegacions de Participació, Transparència, Govern Obert, Atenció Ciutadana i DIAL. 

Edgar Bresó assumirà les competències d’Urbanisme i Turisme.

: Ajuntament http://www.algemesi.es/va/report/lalcaldessa-dalgemesi-marta-trenzano-delega-regidors-arees-gestio-municipal