L’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, proposa que tots els grups municipals consensuen un reglament que determine els regidors alliberats, el nombre d’assessors i els sous

Dimecres, Juliol 3, 2019 – 15:30

L’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, ha emplaçat als sis grups municipals a consensuar un reglament municipal que reculla uns paràmetres a l’hora de confeccionar una estructura d’equip de govern adequat per a la ciutat, que reflectisca el personal alliberat i els sous que es consideren acceptables per a dur a terme la gestió municipal. 

Aquest reglament seria la guia per a constituir futurs governs municipals des del consens “en un número d’alliberats i de sous que siguen raonables. Per tant, emplace a tots els grups per a que en algun moment de la legislatura ens reunim tots els grups i siguem capaços de consensuar aquest reglament”, ha assegurat Trenzano. 

Així ho ha anunciat l’alcaldessa en el ple on s’ha aprovat el personal de confiança i els salaris que percebran tant els quatre regidors amb dedicació exclusiva, com els tres assessors de grups municipals. 

Per a l’alcaldessa, “portem dotze anys a voltes amb el tema quan estem d’acord en la part bàsica, però ens perdem en la demagògia política i ja és hora de decidir quina estructura de govern necessita Algemesí i tancar així aquests anys de desacords”. 

Segons Marta Trenzano, “tots som conscients que un ajuntament com el nostre necessita mans per a treballar perquè, en cas contrari, es pot produir una paràlisi del consistori. La ciutat necessita estabilitat i capacitat de treball per a afavorir el creixement d’Algemesí”.

: Ajuntament http://www.algemesi.es/va/report-slideshow/lalcaldessa-dalgemesi-marta-trenzano-proposa-que-tots-grups-municipals-consensuen-un-reglament-que-determine-regidors-alliberats-nombre-dassessors-sous