L’Ajuntament reconeix els estudiants d’Algemesí amb premi de batxillerat i cicles formatius del passat curs escolar

Dimecres, Octubre 30, 2019 – 18:11

L’Ajuntament d’Algemesí, a través de la regidoria d’Educació, ha lliurat els premis extraordinaris de batxillerat i cicles formatius del curs 2018/2019. Es tracta de la desena edició d’uns premis que reconeixen els millors expedients acadèmics per als joves algemesinencs en estes dos etapes formatives. El premi consisteix en un ordinador portàtil per a cada un dels guardonats, acompanyat d’un diploma acreditatiu. 

La regidora d’Educació, Fina Machí, i el regidor de Cultura, Pere Blanco, han felicitat els estudiants i els ha aconsellat davant la nova etapa que ara han començat a la Universitat. A més han destacat la capacitat de treball i l’esforç d’estos joves. 

En batxillerat els premis són per a Ana Isabel Giner i Guillermo Soriano del col·legi Nuestra Señora de la Salud-Maristes, Júlia Esteve i José Girbés de l’IES Sant Vicent Ferrer i Maria Vila de l’IES Bernat Guinovart. En cicles formatius, el premi ha sigut per a Francisco Moreno de l’IES Bernat Guinovart. Els alumnes i les seues famílies van rebre una felicitació per part del consistori.

: Ajuntament http://www.algemesi.es/va/report-slideshow/lajuntament-reconeix-estudiants-dalgemesi-premi-batxillerat-cicles-formatius-del-passat-curs-escolar