Tretze nous músics s’incorporen a la Banda Simfònica d’Algemesí

La Societat Musical celebra la festivitat de Santa Cecília amb un programa ple d’actes i molta música.

La festa de la música és una important cita al nostre calendari que celebrem amb un munt d’activitats dirigides a músics, alumnat de l’Escola JMG, socis i simpatitzants. El més entranyable és sense dubte l’acte d’incorporació dels nous músics a la Banda Simfònica. El pròxim dissabte 16 de novembre, la Banda Simfònica eixirà en cercavila per a recollir-los a les seues cases. Aquest any són tretze els components que s’incorporen al planter de l’agrupació algemesinenca:

educandos19

Júlia Gómez Bonache (flauta), Júlia Niclòs Ferrús (flauta), Ariana Algarra Camarasa (clarinet), Salut García López (clarinet), Aitana Samper Doménech (clarinet), Alberto Llabres Torres (saxo), Iván André Henriques Alberto (trompeta), Jonathan Lozano García (trompeta), Biel Santamaria Buil (trompa), Vicent Alborch Ferrís (trombó), Marc Celedonio Tormos (trombó), Alejandro Álvarez Guirado (percussió) i Xavi Gascó Such (percussió).

A continuació, al saló de plens de l’Ajuntament tindrà lloc una cerimònia on se’ls entregarà als nous músics la insígnia de la Societat Musical i tant companys de banda com directius els dedicaran unes paraules de benvinguda.

Amb el tradicional concert de la Banda Simfònica, que tindrà lloc el 24 de novembre al Teatre Municipal, es tanquen les festes dedicades a la música. En aquesta ocasió el públic assistent gaudirà amb l’actuació dels joves solistes Carlos Álvarez Guirado (saxo) i Javier Higón Barberán (trompeta) interpretant peces per als seus instruments i acompanyats per la Banda i de l’espectacular obra “Cuadros de una exposición” de Modest Mussorgsky on s’escoltarà a l’agrupació en solitari.

: Societat Musical d’Algeme… https://www.societatmusicalalgemesi.com/78-noticies/276-educandos-2019