La Nova Muixeranga compleix 13 anys

Un 13 de març de 1997 un grup d’homes i dones acudiren al pati de la capella de la Troballa per a provar per primera vegada que era possible alçar junts una muixeranga, i així entre la incertesa i la il·lusió es va dur a terme aquell primer assaig de la Nova Muixeranga d’Algemesí. Molt ha plogut des d’aquell dia, i el passat dissabte tretze de març, tretze anys després, aquesta colla ho ha celebrat fent un assaig especial en eixe mateix lloc. Així la colla va retre un homenatge a tota aquella gent que va donar el pas de formar aquesta nova agrupació formada per hòmens i dones i també al poble d’Algemesí que va saber adaptar i evolucionar una festa tan important i tant nostra com es la Processó a la Mare de Déu.

Molts fóren els veïns del del poble que s’acostaren al pati de la Capella de la Troballa per a tornar a vore una muixeranga assajant al carrer.

Recordem que ens podràs trobar a la nostra web http://www.novamuixeranga.com i tots els dissabtes de 18:00h a 20:30h a la Casa de l’Esport (C/ Nou del Convent).

Gabinet de Comunicació

Nova Muixeranga d’Algemesí

Via Email.