Més Algemesí s’identifica

El darrer divendres, 9 de juliol, Més Algemesí organitzava un sopar «a la fresca» amb l’intenció d’agafar alé per a la que, amb tota seguretat, serà una tardor de movilització, d’il·lusió i de creure que, almenys a Algemesí, altre tipus de política és possible.

Un centenar de persones s’aplegaren a aquest sopar, que va servir per fer l’elecció del logotip de la Plataforma. Elecció que, més enllà del mateix, servia per mostrar el futur taranà de Més Algemesí, es a dir, el fer de la participació ciutadana un dels seus principals avals. …

Més en Foto-Asall.

El nuevo partido ‘Més Algemesí’ se presenta apelando a la participación ciudadana

‘Més Algemesí’, la nueva plataforma política de la ciudad, ha celebrado su primera cena popular a la que asistieron decenas de simpatizantes.
En este acto eligieron el que será su logotipo entre las veinticinco propuestas. Con esta elección democrática quisieron también hacer una declaración de intenciones del funcionamiento de esta plataforma. «La participación será el aspecto que defina ‘Més Algemesí’ frente al funcionamiento jerarquizado de otros partidos», resaltan.

Vist en Las Provincias