email: DVD XI Trobada de muixerangues

Imatges de les entranyes d’una muixeranga

L’Equip del Gabinet de Comunicació de la Nova Muixeranga d’Algemesí ha el.laborat un dvd amb les imatges de la XI Trobada de Muixerangues que es va realitzar el passat mes de maig a la nostra localitat i que va tindre com a participants a la Muixeranga d’Algemesí, Minyons de l’Arboç, Castellers de Cornellà i a la Nova Muixeranga d’Algemesí.

El director d’aquest DVD, Vicent N. Castell destaca la proximitat i les emocions que transmet aquesta gravació, ja que per primera vegada es poden vore imatges de com va formant-se una muixeranga de 5 altures des-de el seu interior, mostrant les expressions, mirades i la tensió dels seus components, detall que l’espectador mai pot apreciar des-de l’exterior. Estes imatges son fruït d’una delicada tasca tècnica i d’estudi que ha permés introduir la càmera dins de la construcció sense que suposara un impediment per a la seua execució.

Al mateix temps el dvd també ens apropa al món dels nostres tabaleters i dolçainers ja que formen part important de la nostra festa, i no s’entendria construir una muixeranga sense música.

Per reservar el teu dvd pots contactar amb la colla al següent correu electrònic. novamuixeranga@novamuixeranga.com

Gabinet de Comunicació

Nova Muixeranga d’Algemesí

Via email.