Algemesi Vice

Si una cosa bona tenen els canvis de persones i l’entrada de cares noves en els llocs és que quasi sempre aporten la «força del debutant». Quan passen uns anys ja vindrà el moment de relaxar-se i columpiar-se en el lloc (una situació que coneix ben bé l’anterior cap del govern municipal). Però això és un altra història.

Uns bons exemples d’aquestes «ganes del debutant» les tenim en: les «no vacances» de VR (un tema del qual ja vam parlar) i també amb els resultats extraordinaris de la policia local contra la xarxa de distribució de droga al nostre poble.

El nou cap de policia local s’ha posat mans a l’obra per tal d’intentar justificar amb fets el seu nomenament i el seu sou. Segons les dades facilitades per ells mateixa:Del 16 de juny fins al 13 d’agost es van fer 41 detencions, 20 per trànsit, nous per robatoris i 11 per violència contra les persones o contra la propietat intel·lectual. I pel que fa a delicte per consum o tenència de drogues, en aquets dos mesos s’han fet 57 detencions, mentre que els 6 mesos anterios només s’havien 11 detencions per aquest tema.

Més en El blog de Doménec Gamieta.