Enrevessada coincidència

El poble ja està preparat per a una nova edició de la la festa de la Mare de Déu. Des de fa algunes setmanes els balls han ant quedat per assajar i per a preparar la processó. S’anuncia bon oratge, per al diumenge i per al dilluns, fins tot sembla que baixaran un poc les temperatures i això farà que el matí del dilluns (en la processoneta del matí) no patim l'»acalorà» dels últims anys.

Tots els balls s’han anat preparant per eixir, però un dels que hauran tingut que fer un especial esforç seràn els de la Nova Muixeranga. La darrera actuació que van fer al nostre poble, el passat mes de maig amb motiu de la Trobada de Muixerangues, no van tindre la sort de cara i per això, segur que aquesta processó volen reprendre l’empenta d’altres anys i s’hauran preparat amb més ganes.

Com ja vaig deixar caure en l’anterior post, el Berca de setembre ens ha deixat més un «regalet» que mereix el seu comentari. Supose que molts ja han vist que ja han començat a aparèixer articles en castellà. Molts ja em deien que era qüestió de temps, i que el butlletí municipal començaria a tindre articles en castellà, però fins a la data no s’havia donat el cas.

Més en El blog de Doménec Gamieta.