Email: Nota informativa general

Estimat veí / Estimada veïna:

L’informem que a partir del proper 1 d’agost de 2012 fins el proper 26 d’agost de 2012 queda tallat el trànsit en el carrer Acadèmic Segura per a procedir a la reparació i millora del paviment del carrer.

Del 6 d’agost fins el 26 d’agost queda tallat el trànsit rodat al carrer Muntanya per a la reparació i millora de l’encreuament dels carrers Acadèmic Segura i Muntanya.

Del 6 d’agost fins el 8 d’agost queda tallat el trànsit rodat al carrer Lepanto per a la reparació i millora del mateix.

Així també, a partir de l’1 d’agost fins el 26 d’agost, ambdós inclosos, canvia el sentit circulatori del carrer Sant Sebastià i Verge dels Dolors; per tant els vehicles que circulen per estos carrers deuran fer-ho en sentit invers a l’habitual, trobant com eixida el carrer Albalat.

Els veïns residents en qualsevol d’este àrees podran accedir a les seues vivendes i garatges durant el període de realització de les obres, sempre amb precaució i cautela donat que seran temporalment vies de doble sentit.

Esperem que esta informació li puga ser d’utilitat i pregue disculpe les molèsties ocasionades a conseqüència d’estes obres de millora de pavimentació.

Reba una salutació cordial.

Regidoria de Seguretat Ciutadana

Via Email.