ESPAI PUBLICITARI DISPONIBLE
Contacta amb adminalgemesi.info

Actualizaciones de mayo, 2008 Mostrar/Ocultar Comentarios | Atajos de teclado

 • Saturday, 31 de May, 08 (03:13) Enlace permanente
  Etiquetas: ,   

  EU pide que se haga un parque en el antiguo mercado 

  Pere Blanco portavoz de EU en Algemesí ha anunciado que su partido pedirá la construcción de un parque en el antiguo mercado municipal. Desde esta formación consideran que esta zona podría ser usada por niños y mayores.

  Asimismo criticaron la labor efectuada por el PP que «sin tener en cuenta que tiran más de un millón de euros a la basura han decidido llevar a cabo la demolición del mercado municipal».

  Més en Las Provincias.

   
 • Friday, 30 de May, 08 (15:22) Enlace permanente
  Etiquetas: ,   

  Reunió Fòrum Ciutadà Algemesí 

  Via Email:

  Vos convoquem, el proper dimarts 3 de juny a les 19h, a la sessió de treball de l

   
 • Friday, 30 de May, 08 (08:45) Enlace permanente
  Etiquetas: ,   

  Com aprendre a parlar en públic 

  Top confidential: Un regidor del PP fa una telefonada per a intentar convèncer a un altre per a que parle en un acte públic on també ha de parlar l’alcalde. Objectiu: Que algú acompanye a Vicente Ramón en el discurs i no quede es quede ell sol davant el públic.

  En més d’una ocasió hem comentat el fet que Vicente Ramón no té una retòrica que aconsegueix conquerir a les masses amb el seu discurs, ja. Però, ara sembla que també hi ha companys de govern i de partit que també són conscients de la poca gràcia per parlar en públic del nostre màxim representant.

  Més en El blog de Doménec Gamieta.

   
 • Friday, 30 de May, 08 (08:23) Enlace permanente
  Etiquetas: ,   

  Los vecinos de Algemesí tendrán 450 bicicletas para alquilar desde octubre 

  El pleno de Algemesí aprobó su compromiso con el transporte saludable con su adhesión al programa Ambici de la Mancomunidad de la Ribera Alta.

  A partir de octubre, los vecinos de Algemesí dispondrán de 450 bicis del servicio comarcal de transporte público urbano. Se trata de la instalación de un servicio de préstamo de bicicletas que compartirán los ciudadanos de los municipios que participan en la campaña de la Mancomunidad: Algemesí, Alzira, Carcaixent y Carlet.

  Més en Las Provincias.

   
 • Wednesday, 28 de May, 08 (12:52) Enlace permanente
  Etiquetas: ,   

  La III Trobada de Boleros reúne a grupos de folclore de Castellón y Mallorca 

  El grupo de les Llauradores visitó en abril las Baleares para mostrar su danza.

  El Maig de Tradicions de Algemesí continúa hoy con la III Trobada de Boleros a las ocho de la tarde en la Plaça Major. Una iniciativa que arrancó con la celebración del centenario de la existencia del baile de les Llauradores en la procesión de la Mare de Déu de la Salut, y que poco a poco va trayendo a la ciudad a los grupos de boleros más reconocidos del país que comparten la misma música tradicional.

  El bolero uno o bolero mallorquín es la música más antigua que tiene el baile de les Llauradores. Es una música que comparte la mayoría de conjuntos de baile de este estilo pero con diferentes variaciones. Por ello les Llauradores d’Algemesí con la Trobada quieren compartir una jornada de folclore con estos grupos hermanos.

  Més en Las Provincias.

   
 • Wednesday, 28 de May, 08 (08:15) Enlace permanente
  Etiquetas: , ,   

  Algemesí ofereix una exposició de l’ONU sobre la tornada a casa dels refugiats 

  Fins al pròxim 7 de juny estarà oberta en el Museu de la Festa d’Algemesí l’exposició d’ACNUR, Agència de les Nacions Unides per als Refugiats, titulada «El retorn: el camí de tornada a casa». Es tracta de mostrar la realitat, les necessitats i els reptes a què s’enfronten les persones que tornen als seus llars, així com l’assistència que ofereix aquesta entitat en la lluita diària per sobreviure. L’exposició forma part d’una campanya positiva que aborda la problemàtica de les persones refugiades des del seu costat més amable: la tornada als seus països d’origen. Però en ella també es descriu les situacions amb què es troben les persones refugiades en el seu camí de tornada: la reconstrucció de les llars, la recerca del suport o la recuperació dels seus drets. La mostra es podrà veure en el Museu de la Festa d’Algemesí des del 28 de maig fins al 7 de juny.

  Més en Website Ajuntament i Las Provincias.

   
 • Wednesday, 28 de May, 08 (07:47) Enlace permanente  

  Muixeranga a Canal 9 

  Via YouTube. 18 maig 08.

   
 • Tuesday, 27 de May, 08 (13:05) Enlace permanente
  Etiquetas: , , ,   

  Ja ha passat un any. Com ho portem? 

  Hui es compleix un any de les darreres eleccions municipals. Els resultats electorals van suposar un canvi important en el govern local del nostre poble, el fi dels 20 anys de govern del socialista Emili Gregori, amb el suport dels partits d’esquerres i nacionalistes, i l’entrada en el poder del Partit Popular amb Vicente Ramón al capdavant.

  Un any és més que un temps prudencial per a sotmetre’s a una avaluació pública per part dels ciutadans. Al principi, els perdedors de les eleccions van entrar a l’atac directe, tal vegada portat per la decepció, i no van tindre la prudència de deixar uns temps prudencial al noeu equip de govern per a que portarà a terme el seu programa. Tots mereixem una oportunitat.

  Més en El blog de Doménec Gamieta.

   
 • Tuesday, 27 de May, 08 (08:17) Enlace permanente
  Etiquetas: , , ,   

  22 equips participen en la nova edició del torneig de futbol Fira de Sant Onofre d’Algemesí 

  La 32 edició del trofeu de futbol Fira de Sant Onofre comptarà amb la participació de 22 equips, els més representatius i importants tant de la comarca de la Ribera com de la província de València. Els campionats en les modalitats prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, juvenil i cadet començaran el dissabte 31 de maig i continuaran l’1 de juny amb les finals en aleví, benjamí i prebenjamí.

  El torneig de futbol Fira de Sant Onofre es reprén el dissabte i diumenge 7 de juny amb les categories infantil, juvenil i cadet. En total, està previst que es disputen un total de 75 partits en el poliesportiu municipal.

  Els equips participants en aquesta edició són el València CF, Levante UD, FEB Ontinyent, Escola Sant Josep, CF Crack’s, CF Valencia-Pai, UD Carcaixent, CF Gandia, DREC Albalat, Sollana CF, Torre Levante, Polinyà, Castelló de la Ribera, Carlet EMF, CD Benifaió, CD Xàtiva, UD Alginet, Plus Xàtiva, UD Canals, EMFU l’Alcúdia, UD Alzira i el Racing d’Algemesí.

  Més en Website Ajuntament i Las Provincias.

   
 • Sunday, 25 de May, 08 (19:54) Enlace permanente
  Etiquetas: ,   

  Algemesí celebra el Corpus con toda la tradición 

  Como marca el calendario litúrgico, hoy domingo, sesenta días después de la Pascua, es la festividad de Corpus Christi. Y, por ello, serán numerosas las localidades de la comarca que celebren este popular evento.

  Algemesí y Benifaió serán dos de los municipios de la Ribera que hoy realizarán la tradicional procesión de Corpus. Y lo harán con la mezcla de religiosidad, tradición y festejo que siempre han caracterizado la celebración de hoy.

  Més en Las Provincias.

   
  • admin lunes, 26 de mayo, 08 (08:34) Enlace permanente | Inicia sesión para responder

   Igual no és el lloc més adeqüat, però de moment m’agradaria que algemesi.info continuara reflectint les noticies a internet sobre el poble. Un usuari que signa com a 10+2 proposa «Que els blogs algemesinenc fiquen enllaços per a votar a les meravelles valencianes

 • Saturday, 24 de May, 08 (10:13) Enlace permanente
  Etiquetas: , ,   

  Más de 30 empresas compiten por construir el mercado de Algemesí 

  Las nuevas instalaciones dispondrán de área de servicios culturales.

  La reforma del mercado de Algemesí está en marcha. En total, 35 empresas han presentado sus propuestas para la construcción de esta infraestructura, después del concurso de ideas que lanzó el Ayuntamiento.

  El nuevo edificio del mercado municipal se alzará sobre una superficie de 800 metros cuadrados y contará, con un área de servicios culturales, educativos o culturales.

  Més en Las Provincias.

   
 • Thursday, 22 de May, 08 (21:42) Enlace permanente
  Etiquetas: , ,   

  El Mercat del Mestalla 

  La dita castellana diu: «cuando veas las barbas de tu vecino cortar pon las tuyas a remojar».

  Al nostre poble Vicente Ramón i el seu equip ens han promès que les obres del Mercat Municipal no li costaran ni un euro al poble d’Algemesí. Sembla ser que la seua previsió és pagar el cost de l’obra dels diners que s’ingressen del lloguer de les places d’aparcament i per la gestió del pàrquing públic que s’hi vol posar. […]

  Més en El blog de Doménec Gamieta.

   
 • Thursday, 22 de May, 08 (13:01) Enlace permanente
  Etiquetas: ,   

  Passeig fluvial 

  Un altre dels projectes previstos i que probablement siga realitat en aquesta mateixa legislatura és el passeig fluvial que permetria passejar des del Parc Salvador Castell fins la Xopera. Com es pot vore en la imatge de baix, treta del Pla General d’Ordenació Urbana o PGOU (PDF), el passeig arranca de la prolongació de Bernat Guinovart i bordeja el riu. El punt d’eixida coincideix en un dels extrems del futur pont dels Maristes, que permetrà connectar les dos carreteres que van a Alzira sense entrar al nucli urbà. Els habitatges il·legals que existeixen en eixe punt seran enderrocades per tal de donar pas al passeig. Imagine que les persones que allí viuen seran reallotjades en habitatges socials que encara no estan construïts, però que l’Equip de Govern probablement farà prop d’allí. […]

  Creixent Algemesí

   
 • Thursday, 22 de May, 08 (07:44) Enlace permanente
  Etiquetas: , ,   

  El Ayuntamiento contrata a 41 parados para realizar obras en varios caminos rurales 

  El Instituto Nacional de Empleo subvenciona este programa con 190.000 euros.

  El Ayuntamiento de Algemesí ya ha iniciado los trabajos en diversos caminos rurales dentro del plan especial para disminuir el paro agrícola eventual. Un primer grupo formado por 41 personas ha empezado las obras de mejora y mantenimiento de caminos rurales que se contemplan para este verano.

  En total serán 125 personas las que se contratarán por parte del Consistorio dentro de la campaña que tiene como doble objetivo disminuir el desempleo agrícola estacional y llevar a cabo diversas obras en caminos rurales del término municipal de Algemesí. Este proyecto cuenta con una subvención de cerca de 190.000 euros por parte del Instituto Nacional de Empleo dentro del plan especial en zonas rurales para trabajadores del sector agrario en desempleo temporal. […]

  Més en Las Provincias i Website Ajuntament.

   
 • Wednesday, 21 de May, 08 (12:56) Enlace permanente
  Etiquetas: , ,   

  Lídia Martí, guanyadora del concurs del cartell anunciador de la Fira de Sant Onofre 

  La Fira de Sant Onofre ja té cartell anunciador per a enguany. En el Saló de Plens de l’Ajuntament ha tingut lloc l’acte en què s’ha fet entrega del premi a l’alumna guanyadora, Lídia Martí Maravilla, del col·legi Sant Josep de Calasanz.

  En el concurs han participat més de 100 estudiants de 3r cicle de Primària i 1r d’ESO. Les propostes anunciadores de les festes han sigut valorades pels membres de la Comissió de Cultura per la seua qualitat artística, originalitat i expressivitat com a anunci de les festes. […]

  Més en Website Ajuntament i Las Provincias.

   
c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
esc
cancel
Olark Livehelp