ESPAI PUBLICITARI DISPONIBLE
Contacta amb adminalgemesi.info

Actualizaciones de junio, 2008 Mostrar/Ocultar Comentarios | Atajos de teclado

 • Monday, 30 de June, 08 (16:55) Enlace permanente
  Etiquetas: , , ,   

  Primeres imatges del concurs del Mercat 

  Fes clic per vore la imatge en gran…

  Tal i com es pot vore en el nou Berca, el projecte guanyador sembla que segueix d’alguna manera el que vaig proposar fa unes setmanes a aquest blog en el seu primer post.
  Més en Creixent Algemesí. També en la revista Segle XXI.

   
 • Monday, 30 de June, 08 (15:05) Enlace permanente
  Etiquetas: ,   

  Berca Juliol 2008 

  Ja està disponible el nou berca. (Juliol 2008)

  Trobat en Website Ajuntament.

   
 • Monday, 30 de June, 08 (11:09) Enlace permanente
  Etiquetas: ,   

  La crisi i la sisena 

  La crisi econòmica ocupa ara molts planes d’actualitat. I no és per a menys, ja que els comptes domèstics ja comencen a estar afectats per l’augment dels preus i la congelació dels salaris. I així els números no ixen.

  A l’economia local també tenim la nostra dosi de crisi. L’últim plenari municipal, el regidor d’Hisenda va portar a l’orde del dia modificació de pressupost municipal en el que portem d’any. I no és la primera,ni la segona… és la sisena modificació del pressupost del 2008 que fa l’equip de govern. I penseu que només portem 6 mesos,, així que si segueixen la progressió a final d’any tindrem una modificació per mes. Si s’hagueren fet una o dues modificacions, i fins tot tres, podríes dir que ha estat conseqüència de la falta d’experiència… però tanta modificació del pressupost posa al descobert una mancança de coneixements. I davant d’aquesta situació tornem al de sempre: Són polítics «professionals» que cobren com a tal. A qualsevol professional que en sis mesos va variant el projecte sefgur que vindria el seu client o el seu cap per dir-li que alguna cosa no funciona quan no té les coses clares. I als nostres «polítics» professional (per això cobren) qui els fa «l’escoltet»?

  Més en El blog de Doménec Gamieta.

   
 • Sunday, 29 de June, 08 (16:09) Enlace permanente
  Etiquetas:   

  Concurso de carteles de la Semana Taurina 

  La Semana Taurina de Algemesí ya tiene cartel para las próximas fiestas de septiembre. El jurado presidido por el alcalde, Vicent Ramón García, eligió la obra presentada por el algemesinense Zarik Ahuir de Francisco entre 19 aspirantes.

  Via Las Provincias. També a la web de la Comissió Taurina. També en la revista Segle XXI.

   
 • Saturday, 28 de June, 08 (09:07) Enlace permanente
  Etiquetas: ,   

  El pleno aprueba la sexta variación del presupuesto 

  El pleno de Algemesí aprobó la sexta modificación consecutiva de su presupuesto. La reducción drástica de ingresos por construcción está provocando que la Concejalía de Hacienda vaya ajustando las cuentas.

  «No queremos que nos acusen de morosos, para ello estamos ajustando casi diariamente los recursos para cubrir los gastos mensuales y pagar a los proveedores, sin dejar de invertir en la ciudad», afirmó el edil de Hacienda, Gabriel Palop.

  Para ello han reducido la partida de deportes para construir instalaciones deportivas en el barrio del Carrascalet. Para realizar estas instalaciones es necesaria la aprobación del nuevo PGOU, y su retraso, ha llevado al gobierno municipal a cambiar de nuevo el presupuesto.

  Ahora, parte de esa partida se va a destinar a obras de alcantarillado y acondicionamiento que se van a llevar a cabo en breve en el parque Salvador Castell.

  Més en Las Provincias.

   
 • Friday, 27 de June, 08 (16:45) Enlace permanente
  Etiquetas: , ,   

  La CV-50 o el tercer cinturó de València 

  Aquesta via permetra arribar des de Sueca fins Sagunt passant per Cheste i sense entrar al àrea metropolitana de València, convertint-se en una alternativa per l’exterior a l’actual A-7.

  Encara que en un principi la destinació de la nova via era Tavernes que és de fet el trajecte original de la CV-50, finalment s’imposà la opció de desviar-la cap al nord i que el punt final fora Sueca, aprofitant la variant de Sueca que s’obrirà en uns dies.

  Alzira, pensant en el seu nou polígon del Pla que s’ubicarà en la carretera d’Albalat, va demanar que la CV-50 s’ubicara entre Algemesí i Alzira. Ja fa uns articles vaig proposar que en eixa zona s’ubicara una nova entrada a la AP-7, deixant la actual com a accés gratüit per als algemesinencs i els empresaris del Polígon de Cotes. No sé si alguna autoritat es planteja eixa possibilitat, encara que crec que estava en tots els programes electorals, entre ells el del PP.

  Més en Creixent Algemesí.

   
 • Friday, 27 de June, 08 (09:49) Enlace permanente
  Etiquetas:   

  Ja fa un any 

  Fa algunes dies, per ser concrets el passat divendres 21 de juny, va fer un any de la inauguració oficial d’aquest blog. I pareix que va ser ahir i ja hi ha 167 posts i molts, molts comentaris que són la part fonamental d’aquesta crònica OBERTA de la vida a Algemesí. Gràcies i enhorabona a tots!

  Més en El blog de Doménec Gamieta.

   
 • Friday, 27 de June, 08 (09:49) Enlace permanente
  Etiquetas: ,   

  Cartell homenatge 

  Fa algunes setmanes l’Ajuntament d’Algemesí, de forma inesperada va suspendre en concurs del Cartell de la Mare de Déu de la Salut que des de fa anys es convocava per escollir la imatge de la festa de la nostra patrona. La falta d’informació al voltant d’aquesta decisió va provocar un poc d’enrenou i que algunes persones que tenien pensat presentar-se es trobaren descol·locats. No entenien aquesta sobtada decisió de l’equip de govern.

  Desprès d’un temps, s’ha fet públic quin era el motiu de la suspensió del concurs d’enguany. El govern municipal ha decidit retre homenatge a l’artista local Enric Benlloch, desaparegut en 2006. Per aquest motiu a escollit una obra seua que la va presentar al concurs de l’any 2005 i que no va resultar guanyadora en aquella convocatòria.

  Més en El blog de Doménec Gamieta.

   
 • Friday, 27 de June, 08 (09:15) Enlace permanente
  Etiquetas: , ,   

  La tradición de Algemesí se traslada a Moscú 

  Una exposición difunde a partir de hoy en Moscú el rico patrimonio cultural de las fiestas valencianas en general y de la Fiesta de la Mare de Déu de la Salut de Algemesí en particular.

  La Muixeranga aparece de manera destacada en el cartel anunciador que se exhibe por las calles, museos y centros culturales de la capital rusa.

  […]

  La presencia de las tradiciones algemesinenses son solicitadas cada vez más, según fuentes municipales, por los museos de etnología de varias partes del mundo como lo demuestran las exposiciones realizadas en San Petesburgo, Odessa, Manila, Buenos Aires, Osaka, Berlín, Milán y Londres, entre otras importantes ciudades.

  Més en Las Provincias.

   
 • Friday, 27 de June, 08 (08:24) Enlace permanente
  Etiquetas:   

  Tres titulars en Levante:

   
  • admin viernes, 27 de junio, 08 (08:27) Enlace permanente | Inicia sesión para responder

   No m’agrada basar-me tant en Las Provincias. M’agradaria publicar a partir de moltes més fonts. Però el Levante mateixa porta un retràs considerable en la publicació a la seua web respecte del paper i quan ho fa només posa el titular. Si algú coneix algún mitjà que publique a sovint sobre Algemesí i que no estiga incloguent-se ací, per favor que deixe un comentari ací mateix.

 • Friday, 27 de June, 08 (07:33) Enlace permanente
  Etiquetas: ,   

  La circunvalación de Sueca se abre en un mes tras dos décadas de accidentes y quejas 

  Atrás quedarán 35 meses de obras y las graves retenciones ocasionadas en el interior del casco urbano.

  Sueca ve, por fin, la luz al final del túnel. El tan ansiado desvío de la carretera nacional 332 a su paso por la ciudad será una realidad durante la segunda quincena del mes de julio. Así lo confirmó ayer el alcalde, Joan Baldoví, quien desveló que la circunvalación estará lista para abrirse al tráfico de vehículos «entre el 16 y el 30» de ese mes.

  «El director de las obras, un ingeniero natural de Sueca, Ramón García, me ha asegurado que así será. Se está haciendo todo lo posible para tratar que la apertura sea más próxima al 16 que al 30», dijo Baldoví.

  Las obras dieron inicio en agosto de 2005 y el periodo de ejecución, 35 meses, está siendo cumplido a rajatabla según explicó el primer edil.

  Més en Las Provincias.

   
  • admin viernes, 27 de junio, 08 (07:35) Enlace permanente | Inicia sesión para responder

   Ja sé que la noticia no és exactament sobre Algemesí, però estem en estiu i molta gent està preguntant-se quan podrà anar a la costa sense travessar Sueca. Ho he considerat interessant.

 • Thursday, 26 de June, 08 (08:27) Enlace permanente
  Etiquetas: ,   

  La ONGD Intervención y Ayuda recibe un reconocimiento 

  La ONGD Intervención, Ayuda y Emergencias (I.A.E) ha recibido un nuevo reconocimiento a su labor solidaria. El pasado miércoles se le concedió el premio a las buenas prácticas en emergencias y prevención, que anualmente otorga la Asociación Valenciana de Directores de Seguridad (AVADISE).

  Este premio tiene como objeto hacer un reconocimiento público a personas, instituciones públicas o privadas y entidades que han destacado por un especial desarrollo de la seguridad pública o privada, así como de la prevención de riesgos y las emergencias en todos sus aspectos.

  Més en Las Provincias.

   
 • Thursday, 26 de June, 08 (08:00) Enlace permanente
  Etiquetas: ,   

  El mercado sigue adelante 

  El que será el nuevo mercado de Algemesí va tomando forma poco a poco. A lo largo de los próximos días se conocerá cual de los proyectos presentados ha sido seleccionado finalmente para la construcción del futuro edificio del mercado. Según el alcalde, Vicent Ramón García Mont, «sabremos la idea ganadora en el plazo de unos días».

  Desde esta fecha, el estudio de arquitectos seleccionado dis pondrá de dos meses para elabo rar el proyecto básico y tres me ses más para el proyecto de ejecución. Asignado ya el proyecto definitivo, se procederá a la valoración del mismo por parte de los técnicos urbanísticos municipales. Hacia el mes de noviembre de 2008, se abrirá un nuevo con curso para que las empresas constructoras opten al mismo.

  Més en Las Provincias.

   
 • Wednesday, 25 de June, 08 (08:53) Enlace permanente
  Etiquetas: , ,   

  Se reanudan las obras del goteo 

  Las obras de instalación del riego por goteo en Algemesí van a continuar después de la orden que emitió el Ayuntamiento para paralizar los trabajos por los problemas y desperfectos que se estaban causando en varios caminos rurales. El pasado mes de mayo, el alcalde de la localidad, Vicent Ramón García, ordenaba la suspensión de la autorización de ejecución de los trabajos de canalización de tuberías en todos los caminos del término municipal por los graves problemas aparecidos en varios caminos agravados por las lluvias.

  Més en Las Provincias.

   
 • Wednesday, 25 de June, 08 (07:25) Enlace permanente
  Etiquetas: , ,   

  Sobre el Col.legi Ribalta 

  AMPA I CLAUSTRE DEL COL.LEGI P

   
c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
esc
cancel
Olark Livehelp