ESPAI PUBLICITARI DISPONIBLE
Contacta amb adminalgemesi.info

Actualizaciones de octubre, 2008 Mostrar/Ocultar Comentarios | Atajos de teclado

 • Friday, 31 de October, 08 (12:36) Enlace permanente
  Etiquetas: , ,   

  Un poble descontent és un poble cabrejat 

  No se que és el que ha passat, d’uns mesos cap ací el descontent general de la població amb el consistori és notable.

  El Sr. Alcalde no governa

   
 • Friday, 31 de October, 08 (10:48) Enlace permanente
  Etiquetas: ,   

  Desfer per desfer 

  Com ja es veia vindre, la reforma del Parc Salvador Castell és un tema ben calentet en el poble. Per una a banda, està la disputa política però per l’altra està els comentaris a peus de carrer, on el tema de la reforma ja comença a omplir moltes conversacions en les voreres del poble. Aquestes preocupacions (encara que siga per uns minuts de conversa) i la mobilització aconseguida per alguns veïns serveix per a demostrar que el poble està viu. (encara que als dirigents no els faça molta gràcia).

  Els polítics tenen un fòbia que és un mal per al poble. Tenen fòbia a admetre que han comés una errada i a rectificar. El seu dia, Gregori i els seus socis no va acceptar que el projecte de reforma del Mercat que presentaven no era el més adequat, i així li ho feren saber un bon grup de veïns amb les seues signatures. Però, ells abaixaren el cap i continuaren fent la seua.

  Més en El blog de Doménec Gamieta.

   
 • Friday, 31 de October, 08 (10:03) Enlace permanente
  Etiquetas: , transports   

  Els ajuntaments d 

  L’horari serà l’habitual d’altres anys amb l’objectiu de cobrir la necessitat que en estes dates es produïx, per la important afluència de persones des de primeres hores.

  La regidoria d’Algemesí també ha volgut facilitar als veïns de la localitat l’arribada al cementeri municipal.

  Així hui divendres 31 d’octubre el servici d’autobusos s’iniciarà a les 15.45 hores per a continuar al llarg de la vesprada. El dissabte 1 de novembre el servici d’autobusos comença a les nou del matí per a finalitzar a la vesprada. Al matí següent es reprén el servici fins a primera hora de la vesprada.

  Els autobusos efectuaran la seua parada en el carrer Lluís Vives (davant dóna la Biblioteca) i en Ronda d’Alzira i des d’ací es desplaçaran fins al cementeri.

  Més en RiberaMagazine.com.

   
 • Thursday, 30 de October, 08 (08:52) Enlace permanente
  Etiquetas: , ,   

  Parcs i més parcs 

  Sembla que la remodelació del Parc Salvador Castell (hi ha qui proposa ja anar pensant en canviar-lo de nom) està sent més polèmica del previst.

  Ja que vaig proposar en el post anterior alternatives a eixa inversió, he volgut fer una comparativa de la superfície del parc afectada aplicada al tram de l’Avinguda Bernat Guinovart que queda per fer i el resultat és el següent:

  Més en Creixent.

   
 • Thursday, 30 de October, 08 (07:47) Enlace permanente
  Etiquetas: ,   

  El Ayuntamiento revisa la espalda a 542 escolares para prevenir la escoliosis 

  Se han detectado malos hábitos posturales en 90 niños de la localidad.

  El Ayuntamiento de Algemesí, a través de su Concejalía de Sanidad y Centro Municipal de Salud, ha llevado a cabo éste año, 542 revisiones de espalda en niños de edades comprendidas entre los 9 y los 15 años, dentro de la campaña de detección precoz de la escoliosis en los escolares de la ciudad.

  Del conjunto de estudiantes revisados, 305 niños han sido dados de alta, 204 pasarán un nuevo control clínico y a 28 se les realizará un nuevo control en el centro de salud por parte del pediatra.

  Més en Las Provincias.

   
 • Thursday, 30 de October, 08 (07:41) Enlace permanente
  Etiquetas: ,   

  El Ràcing d’Algemesí quiere más apoyos para dar el saltoa Preferente 

  El delantero Burguete se incorpora ala disciplina del club algemesinense.

  Tras unos comienzos titubeantes, con varios empates y muchos goles encajados, el Ràcing d’Algemesí ha ido respondiendo a las expectativas que creó en la pretemporada y ya está peleando por el primer puesto en la tabla de clasificación.

  Para alcanzar el objetivo que se marcó su directiva, el equipo algemesinense ha incorporado esta misma semana a Burguete, un delantero de contrastada categoría y experiencia que puede ser de gran ayuda para que el Ràcing d’Algemesí logré el ascenso a Regional Preferente.

  Més en Las Provincias.

   
 • Wednesday, 29 de October, 08 (21:03) Enlace permanente
  Etiquetas: ,   

  Berca Novembre 2008 

  Ja està disponible el nou Berca. (Novembre 2008)

  Trobat en Website Ajuntament.

   
 • Wednesday, 29 de October, 08 (16:28) Enlace permanente
  Etiquetas: , ,   

  Plenari Setembre 2008 

  Més en Website Ajuntament.

   
  • admin miércoles, 29 de octubre, 08 (17:46) Enlace permanente | Inicia sesión para responder

   Si el vídeo no funciona, tingueu en compte que el servidor de l’Ajuntament té un ample de banda limitat i un vídeo ocupa molt. Proveu en un altre moment ja que sol saturar-se quan s’acaba de publicar un plenari.

 • Wednesday, 29 de October, 08 (11:04) Enlace permanente
  Etiquetas: , ,   

  110 entrades per al Circuit de Cheste 

  Via Email.

   
 • Wednesday, 29 de October, 08 (10:39) Enlace permanente
  Etiquetas: , ,   

  Setmana Intercultural 

  Per fi una iniciativa municipal per a fomentar la integració cultural. En el nostre poble ha augmentat molt el nombre d’immigrants en els darrers anys. Les xifres oficials ho diran així, però si vas pel carrer també ho pots detectar fàcilment. Probablement, han vingut a les nostres terres a la recerca de feina i atrets per els anys de bonança que hem viscut últimament (a la construcció hi havia feina per a tots). I per això, en els últims anys tots es preocupaven, però no tant com ara. Però, quan les coses anaven bé era el moment de posar en marxa polítiques per a discriminar positivament als que volien treballar i integrar-se. Com en tots els llocs, hi ha immigrants treballadors i honestos, i immigrants profitosos i lladres. Igual que hi ha algemesinencs treballadors i honestos i algemesinencs profitosos i lladres. Però, per això està la policia, per a actuar davant dels profitosos i lladres, siguen d’on siguen.

  Més en El blog de Doménec Gamieta.

   
 • Wednesday, 29 de October, 08 (07:37) Enlace permanente
  Etiquetas: ,   

  La I Semana Intercultural acercará las tradiciones y costumbres de otras zonas 

  El encuentro se produce tras el convenio entre el Ayuntamiento y Bancaja.

  Flamenco, danzas africanas y platos tradicionales de diversas zonas del mundo. Estos son algunas de las cosas que podrán disfrutar, a partir del próximo lunes día 3 de noviembre, los vecinos de Algemesí. La razón de este espectáculo por las calles es la I Semana Intercultural que se celebrará en la localidad, tras el convenio de colaboración al que ha llegado el Ayuntamiento con Bancaja y por el que el consistorio ha recibido la ayuda de 18.000 euros.

  Més en Las Provincias.

   
 • Tuesday, 28 de October, 08 (15:39) Enlace permanente
  Etiquetas: ,   

  Programació Setmana Intercultural 

  Dimecres, 29 d

   
 • Tuesday, 28 de October, 08 (11:35) Enlace permanente
  Etiquetas:   

  Notícies Ajuntament 28 Octubre 

  Via Website Ajuntament.

   
 • Tuesday, 28 de October, 08 (09:28) Enlace permanente
  Etiquetas: , ,   

  La realitat de la reforma del Parc de Salvador Castell 

  Davant les diferents informacions sorgides amb la finalitat de confondre la ciutadania i quan, a més, no s

   
  • admin martes, 28 de octubre, 08 (09:34) Enlace permanente | Inicia sesión para responder

   En la meua opinió, el que ha passat (alarma, recollida de signatures, indignació generalitzada) és fruit directe de la falta de transparència. I les conseqüències es paguen cares. Potser la explicació detallada a la pàgina de l’Ajuntament ajude, potser no, però en qualsevol cas arriba tard, molt tard i el mal ja està fet. Qui mana té davant a l’oposició i pot considerar lícit amagar el que fa per tal de no donar pistes, però això és ignorar i faltar al respecte al ciutadà, el mateix que amb els seus vots ha fet que en l’Ajuntament estiga qui ara li dona l’esquena. Continuarem esperant una millora palpable d’eixa transparència tan necessària.

  • Pollet martes, 28 de octubre, 08 (13:30) Enlace permanente | Inicia sesión para responder

   Vols dir que si hagueren estat mes transparents la gent voldria les obres? Jo pense que no, els canvis no valen els 600.000 euros que tots paguem, si fora per a fer un parc NOU, val, be, pero si avans tens un parc, te gastes 600.000 euros i continues tenint un parc, es una millora estetica i de carrers que a la gent no agrada. Un maquillatge de 600.000 que ni la preisler, si volen posar botox al poble q començen per zones inacabades, i no en llocs que han estat aixi desde sempre. Es com enderrocar el campanar del poble per a fer un mes de disseny. Els pontets, el riu simulat, formen part del parc, potser estan vells, i calen restaurarlos, pero mai llevarlos.

  • Altre martes, 28 de octubre, 08 (15:00) Enlace permanente | Inicia sesión para responder

   I persupost, contemplen el llevar tots els arbres i ficar palemeres, q a part de ser prou cares, no donen gens de ombra, i ixe parc sense ombra (sobretot en les hores puntes del mes de juliol i agost) és un suïcidi. Estic totalment en contra d’aq. projecte, més quan hi ha altres llocs on fa falta invertir. I se’m queda molt mal sabor de boca que l’ajuntament haja fet oïts sords a tota aquella gent que es veu clarament perjudicada amb la modificació del trànsit que volen fer.

  • an'onim miércoles, 29 de octubre, 08 (19:02) Enlace permanente | Inicia sesión para responder

   Els unics elements vegetals que tenen un gran valor patrimonial son les palmeres del Parc. No van a ficar palmeres, si no respectar les que ja hi són. El parc sense les palmeres, no te cap sentit.Imagineu-se per uns instants, el parc actual sense elles (un buit total). Ara imagineu-se el parc sense les fonts centrals però amb les nostres palmeres i amb altres zones d’aigua clarament diferenciades… El nostre parc necesita una bona reforma i pense que aquesta és correcta, encara que, vos done la raó en que ha faltat transparència i opinió. El canvis sí que valen eixos 600.000 euros pressupostats i a mes son financiats en un gran percentatge per la Diputació dae Valencia. Quan va costar sols la remodelació de les fonts fa uns anys?. Quan es va fer el camp de futbol de gespa artificial, tots sabiem que no anàven a instal.lar-lo al lloc mes idoni (arbres al voltant) però, l’anterior govern municipal també tenia una ajuda per part de Diputació i les obres s’havien de fer prompte (a part de que les eleccions eren molt prop, clar!). Pense que el Parc s’ha de reformar tenint en compte l’OPINI

  • admin miércoles, 29 de octubre, 08 (21:25) Enlace permanente | Inicia sesión para responder

   23 o 24 milions de pessetes va costar la remodelació de les fonts de tot el parc, que encara m’enrecorde. El percentatge aportat per Diputació és de «més del 30%» segons el Berca de Novembre. Però el que realment considere preocupant són les prioritats. Com diu Creixent al seu blog (perdó per insistir) hi han moltes més obres *molt* més urgents i, recordem-ho, estem en crisi…

 • Monday, 27 de October, 08 (12:10) Enlace permanente
  Etiquetas: , ,   

  Ciutat i llei 

  Si la remodelació del Mercat va ser el punt on el PP va recolzar una bon part de la seua campanya electoral, sembla que l’esquerra d’Algemesí s’ha fixat en l’obra de remodelació del Parc Salvador Castell, com un dels arguments on ajuntar a bona part de la gent descontenta en la gestió popular. Fins el moment la mobilització va per bon camí. Però, així com Vicente Ramón li va anar bé, en altres llocs (com en el cas de la ciutat de València amb els «Salvem» que es van muntar) no va haver cap conseqüència en les urnes i la majoria absoluta es va tornar a repetir. Així, que uns i altres (govern i oposició) hauran d’estar atents per portar a bon port tot aquest tema (cadascú al seu).

  Més en El blog de Doménec Gamieta.

   
c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
esc
cancel
Olark Livehelp