ESPAI PUBLICITARI DISPONIBLE
Contacta amb adminalgemesi.info

Actualizaciones de diciembre, 2010 Mostrar/Ocultar Comentarios | Atajos de teclado


 • Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /homepages/1/d346401751/htdocs/algemesi/wp-content/themes/p2alge/inc/template-tags.php on line 199

  Friday, 31 de December, 10 (08:49) Enlace permanente  

  Los vecinos despiden el año en la plaza Mayor 

  Los vecinos de Algemesí podrán despedir el año a la sombra del campanar de la Basílica Menor de Sant Jaume, donde podrán seguir las campanadas en directo, que este año serán proyectadas por primera vez. Una discomóvil ofrecerá música y baile en la carpa. El Ayuntamiento de Algemesí sorteará un viaje y una cena para dos personas y también la tradicional cesta de Navidad. El Consistorio prevé que multitud de personas se acerquen hasta la Plaza Mayor. Vist en Las Provincias

   

 • Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /homepages/1/d346401751/htdocs/algemesi/wp-content/themes/p2alge/inc/template-tags.php on line 199

  Friday, 31 de December, 10 (08:46) Enlace permanente  

  San Silvestre de Algemesí – 23 fotografíes 

  Més en LasProvincias.es

   
 • Thursday, 30 de December, 10 (21:13) Enlace permanente  

  L’aparcament de la plaça del Mercat d’Algemesí tindrà definitivament dos soterranis 

  L’Ajuntament d’Algemesí sol·licita a la Conselleria d’Infraestructures i Transports que modifique el projecte inicial

  L’equip de govern de l’Ajuntament d’Algemesí ha aprovat en la sessió plenària realitzada hui, la petició a la Conselleria d’Infraestructures i Transports de la modificació de l’actual projecte d’aparcament a dos plantes de soterrani en compte de les tres previstes inicialment.

  «Després d’haver-nos reunit en diverses ocasions amb veïns i col·lectius i havent escoltat les seues inquietuds, este equip de Govern va decidir encarregar a la Conselleria d’Infraestructures i Transports i a la direcció d’obra, nous estudis per a garantir en tot moment, la seguretat de tots els veïns i ciutadans d’Algemesí» …

  Més en Website Ajuntament i Las Provincias.

   
  • admin jueves, 30 de diciembre, 10 (21:18) Enlace permanente | Inicia sesión para responder

   Un poquet, només un poquet de sentit comú. L’obra ara és més barata, el risc d’endeutar al poble per un capritx d’un senyor es redueix, però encara hem quedat molt lluny del que demana el poble i la situació de crisi: fer només una planta d’aparcament temporal (res de garatges) o directament fer una plaça. Eixos diners ara fan falta en mil llocs abans que en foradar la plaça del mercat. En fi, també hauria pogut ser molt pitjor…

   • Anónimo viernes, 31 de diciembre, 10 (00:01) Enlace permanente | Inicia sesión para responder

    Anem a vore. Jo vaig a opinar, i no a afirmar, perque crec que no estic en possessió de la veritat absoluta. De capritx jo crec que res, entre altres coses perquè la construcció del pàrquing estava en el programa electoral (i sinó busqueu-lo per internet que em pareix que encara està) i ixe programa el votaren els algemesinencs. Jo visc al centre de la ciutat, i és VERTADERAMENT IMPOSSIBLE trobar aparcament. Això què provoca? Que els cotxes envaïsquen els espais del vianant (voreres) i és tan simple com que no n’hi ha on estacionar. I el que no pot ser és que ens queixem de que no hi ha aparcament i ara que ens volen fer un pàrquing ens queixem també. En què quedem? Tota la raó del món en l’enderrocament precipitat del mercat i la tardança en la licitació, adjudicació etc. de les obres per part de Conselleria, però el fet és que les obres a día de hui són una realitat. I no se si heu llegit la columna del partit popular del berca d’este més, pero es deixa ben clar que el que vulga comprar una plaça la comprarà i el que no, no. «La resta de places es destinaran a aparcament públic en rotació». És a dir, que de garatges privats res de res. Qualsevol veí podrà aparcar en una plaça pública, i si decidix comprar-la pues serà única i exclusivament de la seua propietat. Amb açò vull dir… quin és el problema? Són molestes les obres? Naturalment, com qualsevol altra d’eixes característiques. És necessaria? Home, no va les nostres vides en ella… pero sí. Ens beneficiarà en el futur? Sí, i això és indiscutible. Cal descongestionar el centre de cotxes i donar prioritat al vianant. Estem molt mal acostumats a agafar el cotxe per a qualsevol xorrada. Voreu com ara el que vulga anar de la Plaça del Mercat a la Plaça Major en cotxe, o va a peu o pega una volta impressionant i, segurament, optarà per anar a peu. Jo el que pense, i digueu-me si m’equivoque, és que l'»opinió pública» creu que les places únicament anaven a ser per a vendre, i com diuen en la columna del berca, no va a ser així. Respecte al número de plantes, supose que els veïns es quedaran més tranquils, però com s’ha comprovat, la seguretat està per damunt de tot. Crec que se li ha donat més importància de la que té. En Valencia fan el metro per zones antiquíssimes i no s’arma la que s’ha liat ací. Supose que la oposició serà un poc més coherent. Clavar por als veïns és molt fàci. Ací és que són més de «bombo y platillo».

    • admin viernes, 31 de diciembre, 10 (08:34) Enlace permanente | Inicia sesión para responder

     A veure. Primer, efectivament, al programa electoral (no ve mal pegar una ullada per veure el que s’ha fet i el que s’ha quedat en lo de sempre) deien en el punt 21 de Economia: Impulsarem la creació d’un Mercat Municipal a nivell del sòl creant un espai de vianants atractiu i confortable, que comptarà amb un aparcament «subterrani» (les cometes són meues) estès pels carrers dels Arbres i Lluis Vives. No és que hagen encertat molt perquè probablement el mercat mai el veurem i perquè eixe aparcament soterrani s’entenia com a públic i no privat. A banda de que lo de estès pels carrers tampoc serà cert.

     Segon, no es podrà aparcar al centre però és que NO es deu poder aparcar al centre. Aquesta crisi frenarà en sec, afortunadament, la tendència de les famílies a tindre més i més cotxes, lo que és incompatible totalment amb la ciutat que tenim que és la mateixa ciutat que quan hi havien tres vegades menys cotxes. El que s’ha de canviar NO és Algemesí, sinó eixe habit estúpid i «comodón» d’aparcar a la porta de casa o agafar el cotxe per anar a qualsevol lloc en un poble que es travessa en 15 minuts a peu. Per tant, urbanísticament és molt més intel·ligent alliberar el centre de trànsit i fer eixe aparcament pel Parc, per la plaça de la Ribera, per la estació o en l’avinguda Bernat Guinovart.

     Tercer, fer dos plantes és molt més car que fer-ne una (igual que fer-ne tres era una aberració). Crec que no soc l’únic que sospita que moltes de les places privades es quedaran per vendre (només cal veure el que ha passat en les «VPO» al Pla o en la quantitat de garatges que hi han en venda prop del Mercat), per tant seria millor no arriscar en plena crisi i fer només una planta d’aparcaments públics (que és el que podríem acceptar com a necessari) i no arriscar-se a endeutar encara més al poble (que ja som els segons de tota la Ribera per darrere de Cullera).

     Quart, em pareix un capritx perquè no s’ha atès al sentit comú. Quan l’obra semblava que no podria «pagar-se a soles» i «no costar-li diners al poble», arrearen per lo més fàcil: fer una planta més i comptar amb vendre els garatges per poder pagar-ho tot, encara que el risc d’endeutament es disparava. Quan més insistia la oposició en que feren ús del sentit comú, més cara feia l’obra l’equip de govern. Des d’eixe punt de vista, al meu entendre, l’interès per anar cap avall a qualsevol preu em pareix un capritx, un «que no voleu caldo? pues ara tindreu dos tasses» (bueno, tres ;-).

     • Anónimo viernes, 31 de diciembre, 10 (12:31) Enlace permanente | Inicia sesión para responder

      Estic d’acord en allò d’alliberar el centre, i de fet, es el que es va a fer. Peatonalitzar-lo per obligar els cotxes a eixir del centre. Això referent al trànsit rodat. Però allí també viu gent, no? La gent del centre se n’anirà a aparcar al Parc? El problema continua. Hi ha una saturació excessiva de cotxes. I no se si has passat per la plaça i has vist l'»estructura» de l’obra, però tot fa pensar que l’entrada al pàrquing es farà pel carrer Lluís Vives (enfront de la Biblioteca) i l’eixida serà pel carrer dels Arbres…

      La gent va votar un mercat a peu pla i un pàrquing subterrani. I ahí està el programa.

    • de risa viernes, 31 de diciembre, 10 (11:56) Enlace permanente | Inicia sesión para responder

     La gent va votar un mercat a peu pla, i els han donat un pàrquing de dos plantes.

     La promesa electoral i la realitat s’assemblen com un ou a una castanya.

   • De Carrasca viernes, 31 de diciembre, 10 (17:24) Enlace permanente | Inicia sesión para responder

    El tema de fer aparcaments subterranis, com apareixia en un reportatge del Levante, és una estratègia del PP a nivell autonòmic (MIslata, Cullera, Alzira, GUadassuar!!!) que ha fracassat en tots els pobles: sobrecostos, ruïna de les empreses adjudicatàries, concursos deserts… Però per què creieu que continua avant?? Perquè juguen amb els diners de tots i no els sap mal arruinar-nos, pq els reparteixen entre els seus amics constructors (que més tard, presumptament, els tornaran els favors), pq les comissions (s’enrecordeu del 3%) són, presumptament, una forma de finançament dels partits.
    L’Ajuntament encara està a temps de canviar d’opinió i fer només una planta d’aparcament i la plaça damunt per evitar la ruïna i el ridícul.
    I és molt simple, qui vulga una plaça d’aparcament al centre que se la compre, que l’oferta és molt més gran que la demanda.

  • de risa viernes, 31 de diciembre, 10 (11:50) Enlace permanente | Inicia sesión para responder

   És un capritx quan hi ha opcions molt més barates:

   1) Deixar la demanda d’aparcament al lliure mercat. Sabeu que al carrer Muntanya estan fent aparcaments en altura i no n’han venut massa? ON està l’oferta que alguns prediuen? En cap lloc.

   2) Fer els aparcament en altura, per exemple en el que era la sala Mavi, o en qualsevol zona interior no aprofitable.

   Però pensar costa…

  • admin viernes, 31 de diciembre, 10 (13:11) Enlace permanente | Inicia sesión para responder

   Sí. La gent del centre deuria aparcar al Parc. Assumim-ho d’una vegada. Si tenen garatge que el continuen gastant. Però els carrers ja no serien dels cotxes sinó dels vianants, així que la velocitat de circulació per entrar i eixir dels garatges deuria ser de 10KM/h.

   Ah, i la gent no va votar mercat a peu pla, va votar (molta) contra Gregori. En maig ho veurem.


 • Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /homepages/1/d346401751/htdocs/algemesi/wp-content/themes/p2alge/inc/template-tags.php on line 199

  Thursday, 30 de December, 10 (21:09) Enlace permanente  

  Algemesí acomiada l’any a la Plaça Major amb regals, cotilló i moltes sorpreses 

  Música i campandes donaran la benvinguda al 2011

  L’Ajuntament d’Algemesí, a través de la Regidoria de Festes, ha preparat un any més la festa de Cap d’Any. Com en edicions anteriors els algemesinencs podran acomiadar l’any a l’ombra del campanar de la basílica Menor de Sant Jaume, en una festa que començarà a les 23.30 hores a la Plaça Major…

  Més en Website Ajuntament

   

 • Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /homepages/1/d346401751/htdocs/algemesi/wp-content/themes/p2alge/inc/template-tags.php on line 199

  Thursday, 30 de December, 10 (08:40) Enlace permanente  

  Algemesí celebra el pròxim 30 de desembre la III Sant Silvestre 

  Demà, dijous 30 de desembre de 2010, a les 20 hores, se celebrarà la III edició de la carrera més popular de l’any, la Sant Silvestre d’Algemesí. Una carrera que enguany es realitzarà pel centre de la ciutat amb un recorregut de 3,5 km.

  Després de l’èxit de les passades edicions, els participants prendran els carrers de la localitat; alguns abillats amb disfresses i complements peculiars. La carrera popular s’iniciarà des de la Plaça Major. …

  Més en Website Ajuntament

   

 • Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /homepages/1/d346401751/htdocs/algemesi/wp-content/themes/p2alge/inc/template-tags.php on line 199

  Thursday, 30 de December, 10 (08:32) Enlace permanente  

  Decoración navideña en balcones y escaparates 

  El Ayuntamiento de Algemesí ha otorgado premios económicos a la mejor decoración navideña de la ciudad. Tanto comercios como balcones de particulares han participado en el concurso de ambientación de calles de Navidad. El concurso, que se divide en dos categorías, ha premiado en la modalidad de escaparates comerciales a seis establecimientos. Muebles Portalés ha conseguido el primer premio valorado en 1.000 euros. …

  Més en Las Provincias

   

 • Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /homepages/1/d346401751/htdocs/algemesi/wp-content/themes/p2alge/inc/template-tags.php on line 199

  Wednesday, 29 de December, 10 (08:16) Enlace permanente  

  Tercera edición de San Silvestre de Algemesí 

  La diversión y el deporte se conjugan mañana jueves en Algemesí con la carrera de San Silvestre, que partirá a las ocho de la tarde desde la plaza Mayor. Con un recorrido de 3.500 metros los intrépidos corredores llenarán las calles de la ciudad. Además de practicar deporte, los atletas se divierten y demuestran su gracia a los espectadores exhibiendo gran variedad de trajes, sobre todo, de motivos navideños.

  Vist en Las Provincias

   

 • Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /homepages/1/d346401751/htdocs/algemesi/wp-content/themes/p2alge/inc/template-tags.php on line 199

  Tuesday, 28 de December, 10 (17:51) Enlace permanente  

  La Policía Local interviene 500 juguetes que incumplían las medidas de seguridad 

  La Policía Local ha intervenido 500 juguetes que incumplían la normativa de seguridad que establece la Unión Europea, lo que podría generar un riesgo para la salud de los más pequeños, según ha informado este martes el citado cuerpo policial en un comunicado. …

  Més en GenteDigital.es

   

 • Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /homepages/1/d346401751/htdocs/algemesi/wp-content/themes/p2alge/inc/template-tags.php on line 199

  Tuesday, 28 de December, 10 (12:46) Enlace permanente  

  Email: Actes Algemesí cap d’any 

  Via Email.

   

 • Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /homepages/1/d346401751/htdocs/algemesi/wp-content/themes/p2alge/inc/template-tags.php on line 199

  Tuesday, 28 de December, 10 (12:08) Enlace permanente  

  Més Algemesí es reuneix amb els representants de l’Associació de Veïns del Carrascalet 

  Tal i com us informàvem en l’anterior notícia, el passat dissabte 27 de novembre dos membres de la Coordinadora de Més Algemesí –entre ells el Coordinador- es reuniren amb representants de l’Asociació de veïns del del Carrascalet a fi de mantenir una xarrada amb ells i escoltar les seues inquietuds i les seues demandes. Entre elles ens manifestaren aquelles relatives a una millor dotació d’equipament al Col·legi, dotació de la que ja us hem parlat; proposaren, en concret, construir una nova Escola Infantil Municipal en altres terrenys per tal de guanyar espai per al Col·legi. …

  Més en Més Algemesí

   

 • Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /homepages/1/d346401751/htdocs/algemesi/wp-content/themes/p2alge/inc/template-tags.php on line 199

  Monday, 27 de December, 10 (16:59) Enlace permanente  

  Còctels saludables, sense gens ni miqueta d’alcohol 

  Algemesí aposta en Nadal per la prevenció de beure alcohol entre els jóvens

  L’Ajuntament d’Algemesí, a través de la Regidoria de Sanitat, durà a terme durant el període nadalenc tallers basats en l’art de la cocteleria per promoure entre els més jóvens el consum de licors sense alcohol…

  Més en Website Ajuntament

   

 • Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /homepages/1/d346401751/htdocs/algemesi/wp-content/themes/p2alge/inc/template-tags.php on line 199

  Friday, 24 de December, 10 (08:42) Enlace permanente  

  Un taller de empleo forma a 20 alumnos 

  El taller de empleo Calidad de Vida de Algemesí finalizó con la entrega de diplomas a las 20 alumnas que han participado en este centro destinado a la formación e inserción laboral. El salón de actos del Casino Liberal fue el escenario donde se hizo esta actividad que contó con la presencia del alcalde, Vicent Ramón García Mont, la responsable del Servicio Territorial de Formación Profesional del Servef, Carmen Payno, y el concejal de Trabajo, Gabriel Palop…

  Més en Las Provincias

   
 • Thursday, 23 de December, 10 (09:35) Enlace permanente  

  Actualització Agenda 

  23/12/2010 – Taller de Nadal. Projecte intervenció comunitària per a la integració i la ciutadania.
  23/12/2010 – El taller d’ocupació ?Qualitat de Vida? clausura després de formar 20 alumnes en Geriatria
  27/12/2010 – Taller de Nadal
  30/12/2010 – Plenari
  30/12/2010 – III San Silvestre
  02/01/2011 – Abonament B Concert de Cap d’Any
  02/01/2011 – Programació esportiva

  Vist en Website Ajuntament

   

 • Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /homepages/1/d346401751/htdocs/algemesi/wp-content/themes/p2alge/inc/template-tags.php on line 199

  Wednesday, 22 de December, 10 (08:38) Enlace permanente  

  La oposición denuncia el recorte en un colegio 

  El partido Més Algemesí ha denunciado la intención de la Conselleria de Educación de suprimir una unidad de primaria en el colegio Verge del Pilar del Carrascalet, en Algemesí. Ante esta situación Més Algemesí pide al equipo de gobierno (PP) que haga todo lo posible para evitar la supresión de esta unidad escolar, así como a la Conselleria que explique su intención sobre este tema.

  Vist en Las Provincias

   

 • Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /homepages/1/d346401751/htdocs/algemesi/wp-content/themes/p2alge/inc/template-tags.php on line 199

  Wednesday, 22 de December, 10 (08:34) Enlace permanente  

  Raúl, el líder de la cantera de cerebros 

  Raúl Añó habla con el aplomo de un adulto. Su inteligencia viene avalada por el diploma que sujeta, orgulloso, con sus manos: Premio Extraordinario de Bachillerato correspondiente al curso 2008-2009. Su etapa escolar en Algemesí, entre los Escolapios y el instituto San Vicente Ferrer, la cerró con un 10. Y el gancho con la universidad, la Selectividad, lo pasó con un 9,7. Su media para los premios extraordinarios fue de 9,5. Raúl se convirtió en el mejor de los 27 alumnos más brillantes de su quinta en la Comunitat Valenciana. …

  Més en Las Provincias

   
c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
esc
cancel
Olark Livehelp