ESPAI PUBLICITARI DISPONIBLE
Contacta amb adminalgemesi.info

Actualizaciones de marzo, 2014 Mostrar/Ocultar Comentarios | Atajos de teclado


 • Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /homepages/1/d346401751/htdocs/algemesi/wp-content/themes/p2alge/inc/template-tags.php on line 199

  Monday, 31 de March, 14 (09:08) Enlace permanente  

  Vicent Ramón, el mercat i les plaquetes 

  Quin gust deu donar gastar-se milions i milions d’euros de tots en capritxos personals. A mi que em registren deu pensar l’alcalde Vicent Ramón. S’ha encabotinat a construir un edifici en la Plaça del Mercat, coste el que coste i caiga qui caiga. I tot amb la “justificació” d’ajudar el xicotet comerç, comerç que ell sol s’ha carregat. Prova d’això és que en 2007, quan ell va entrar a l’Ajuntament, al Mercat d’Algemesí hi havia més de 20 parades i, ara, sols hi ha 6…

  :: algemesiweb.es

   
  • Anónimo lunes, 31 de marzo, 14 (09:19) Enlace permanente | Inicia sesión para responder

   En lloc d’aixó quedat un cadafal junt als companys del psoe per afavorir al xicotet comerç com dius. El balcó de l’ajuntament vuit i a comprar menjar i beguda i altres cosses per a donar vida al xicotet comerç. Més roina i més destrucció que portà el Zapàtero a aquest paísningú i pot haver segut un gran lider per a tu estimada MARTA, ací sobren les paraules i valen els fets i l’incentivació te que eixir de tots nosaltres i no cal esperar que caiga del cel, eixa dita castellana és de sobra coneguda: «obras son amores y no buenas razones»

  • aclaridor lunes, 31 de marzo, 14 (10:58) Enlace permanente | Inicia sesión para responder

   A vore si t’aclarixes mante, que primer les subvencions eren per a pagar el polivalent i ara de repent són una ampliació de les que ens donaren per al polivalent. Ha de ser cansat això de canviar constantment de discurs a mesura que t’adones que vas fent el ridícul.

   • Anónimo lunes, 31 de marzo, 14 (11:10) Enlace permanente | Inicia sesión para responder

    PERÒ TU QUE DIUS I QUIN RIDÍCUL?. POT HAVER MÉS RIDÍCUL QUE EL PENSAR QUE LA PLAÇA ANAVA A ESTAR DE GOM A GOM I NI ELS MÉS APROPATS A LA CORDA? MIRAT A L’ESPILL EN AIXÓ DEL RIDÍCUL.

    • aclaridor lunes, 31 de marzo, 14 (11:19) Enlace permanente | Inicia sesión para responder

     El meu comentari anava per a Marta Trenzano, que ha estat una setmana dient que les subvencions eren per a pagar el polivalent. Ara es veu que una setmana després ho ha consultat i finalment diu que són una ampliació de les que ens donaren per al polivalent.

     • asdasd lunes, 31 de marzo, 14 (12:05) Enlace permanente | Inicia sesión para responder

      Tant si són per pagar el polivalent com si són una ampliació per al polivalent, no són per a l’edifici del mercat i, per tant, cert full que ha anat rodant pel poble diu al menys una MENTIDA amb majúscules… no?

      • aclaridor lunes, 31 de marzo, 14 (13:01) Enlace permanente

       A vore, mante. Si és una ampliació de les del polivalent, no és per a pagar el polivalent perquè ja està pagat. Cert full no diu cap mentida si s’ha aconseguit que FEDER amplie la subvenció que li corresponia a Algemesí.

      • Jo lunes, 31 de marzo, 14 (14:01) Enlace permanente

       No és el mateix que siga una ampliació DE la subvenció del polivalent que siga una ampliació PER A l’ampliació del polivalent. En el segon cas sols es podria gastar en això, en ampliar el polivalent. Així que tot fa indicar que estem parlant del primer cas, sinó FEDER no deixaria gastar-los en altres projectes que no foren el polivalent… ains…

      • A aclaridor martes, 01 de abril, 14 (11:03) Enlace permanente

       A veure, mante. Si és una ampliació de les del polivalent i el full diu que és una subvenció a propòsit per a l’edifici del mercat, la MENTIDA és com el campanar i la plaça de bous junts.

      • aclaridor martes, 01 de abril, 14 (21:28) Enlace permanente

       Aleshores tens un seriós problema de comprensió lectora, perquè en cap lloc diu que siga una subvenció «exclusiva» per al mercat.

     • Anónimo lunes, 31 de marzo, 14 (12:10) Enlace permanente | Inicia sesión para responder

      Gracies per l’aclaració.

  • Anónimo lunes, 31 de marzo, 14 (15:29) Enlace permanente | Inicia sesión para responder

   Marta Trenzano, la senyora a qui molesta la plaqueta de Vicent Ramón en el nou mercat, pero no la de Gregori en el que volia soterrat. Ole.

 • Monday, 31 de March, 14 (09:06) Enlace permanente  

  El I Concurs de Fotografia de la Mare de Déu de la Salut ja te guanyadors 

  La passada setmana l’Ajuntament d’Algemesí feia pública a la seua web l’acta amb els guanyadors del primer concurs de fotografia de les Festes de la Mare de Déu de la Salut en les seues distintes modalitats. Entre els guanyadors de dues modalitats d’este concurs es troben dos gran fotògrafs que tenen a bé col·laborar amb AlgemesiWeb…

  :: algemesiweb.es

   

 • Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /homepages/1/d346401751/htdocs/algemesi/wp-content/themes/p2alge/inc/template-tags.php on line 199

  Sunday, 30 de March, 14 (19:19) Enlace permanente  

  Menys diners per l’organització de la Setmana de Bous 2014 

  La subhasta de cadafals que es va celebrar anit a la Plaça Major aconseguí 316.000 € per a l’organització de les jonegades i espectacles nocturns de la Setmana de Bous 2014. La comissió que isca de la reunió del dimarts, 1 d’abril, comptarà amb 4300 € menys que l’any passat per organitzar els 9 dies de festa gran d’Algemesí. La crisi està pegant fort a la festa taurina d’Algemesí i la recaptació no remunta. També, igual que va passar ja l’any passat, dos cadafals -el 27 i 28 situats al sol- s’han tornat a quedar buits…

  :: algemesiweb.es

   
  • Anònim domingo, 30 de marzo, 14 (22:33) Enlace permanente | Inicia sesión para responder

   Ho mireu per on ho mireu la festa està en crisi. Heu construït un model de festa insostenible. Primer perquè es basa en el maltracte animal, i segon perquè una setmana a todo trapo valia per a les vaques grosses, però no per a les vaques primes. Però es negueu a canviar de model. Poc a poc aneu a carregar-vos la festa. No us fan falta antitaurins que vosaltres a soles ja ho esteu fent molt bé. Aguanteu perquè l’ajuntament us subvenciona moltes coses. Supose que la carpa d’ahir la pagaria l’excelentíssim, no? Perquè vosaltres encara no he recaptat diners. I com eixa moltes. Però i si algun dia no teniu l’ajuntament de cara. No cal que us prohibisca res en no subvencionar-vos tot el que vos subvenciona vorem que feu. I això sense contar que el PP ha tingut que anar en la vostra salvació
   Pense que si desvinculeu la festa de totes les animalaes que se fan com les becerrades i el consum massiu d’alcohol seria una festa que guanyaria molt. Si no s’adapteu aneu a entrar en una crisi perpètua, però allà vosaltres.
   Molt de criticar els que us critiquen però no feu res per canviar de model. Enguany molta perdrà diners fent el cadafal perquè per molt que diguen l’economia real de les famílies va pitjor. La gent jove, per exemple se n’està anant fora i no crec que els d’Alemanya vulguen un abono.
   Però ja s’apanyareu.

   • Ciutadà domingo, 30 de marzo, 14 (23:03) Enlace permanente | Inicia sesión para responder

    Però com van a desvincular la setmana de bous de l’alcohol!
    Si setmana taurina d’Algemesí = borratxera continua.
    La gent l’espera tot l’any per això…

   • Anònim lunes, 31 de marzo, 14 (00:10) Enlace permanente | Inicia sesión para responder

    La recaudació ha baixat un 2%, que catastrofe!!
    El ajuntament no dona ni un duro para la semana taurina (a diferencia de la majoría de pobles a on les festes més importants SI que es subvencionen)
    Me fa gracia que digues que el model de festa esta en crisis ,quant els ultims bous la plaça ha estat practicament plena durant tota la fira (ni en les plaçes mes importants pasa aixo)
    A vosaltres lo que vos agradaria es prohibir els bous pero aneu donant rodejos para culpabilitzar als boueros.

    • Anònim lunes, 31 de marzo, 14 (07:49) Enlace permanente | Inicia sesión para responder

     https://dl.dropboxusercontent.com/u/27835758/Clipboard02.jpg

     L’anònim primer té raó, la festa dels bous està subvencionada també. Només cal veure el pressupost de l’Ajuntament per veure que el 10% del pressupost l’aportem de la caixa comuna.

     • Anónimo lunes, 31 de marzo, 14 (19:04) Enlace permanente | Inicia sesión para responder

      Que mes voldrieu, si saps sumar , entre falles i San Onofre no fan ni la decima part de festa y tenen el doble de subvencio. La festa dels bous la paguem els que anem als bous. I els beneficis son per al comerç i la hosteleria local. Si se acaben els bous eu notarien sobre tot els hostelers i comerciants.

      • Anònim lunes, 31 de marzo, 14 (20:19) Enlace permanente

       ¿? 38.000€ és al voltant del 10% del pressupost de bous. I sé sumar i resoldre integrals impròpies.

      • Anónimo martes, 01 de abril, 14 (09:18) Enlace permanente

       entonces, disme quin porcentatje son els 38. 000€ del presupost de les falles i que aporten al poble, o els 30.000€ de la fira. Va mante si no te agraden els vous ten vas de vacacions, te respete, tu respetam a mi.

      • Anònim martes, 01 de abril, 14 (10:54) Enlace permanente

       Estem parlant dels bous, i els bous reben un 10% del seu pressupost de diners públics. Per tant, no és veritat que tot siguen diners privats. Després podem parlar de moltes coses: si són pocs, si són convenients, etc. Però ELS BOUS TAMBÉ ELS PAGA L’AJUNTAMENT.

    • anónima lunes, 31 de marzo, 14 (09:57) Enlace permanente | Inicia sesión para responder

     Que dient mentires siga com defeneu la festa els bouers… diu molt de vosaltres

     • Anónimo lunes, 31 de marzo, 14 (10:22) Enlace permanente | Inicia sesión para responder

      » SALVEM EL PARC» » SALVEM LA PLAÇA» «SALVEM LA SETMANA DE BOUS» » SALVEM EL COMERÇ A ALGEMESI» » SALVEM ALS LLAURADORS» «SALVEM AL XUQUER»etc….

      • Anònim lunes, 31 de marzo, 14 (10:27) Enlace permanente

       «ETA», «ALQAEDA», «MASONES», «15M»… cuida’t la paranoia xic

      • Anónimo lunes, 31 de marzo, 14 (11:15) Enlace permanente

       Xe! Recolló jo que vull salvar-ho tot i tu em tractes de dement. El cas es que havía pensat penjar del balcó de ma casa un llançol amb tots eixos salvaments però crec que me ho tinc que pensar no siga que vinguen a per mi i em porten a Sant Onofre, encara que crec que aixó de Sant Onofre tu no ho coneixes.


 • Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /homepages/1/d346401751/htdocs/algemesi/wp-content/themes/p2alge/inc/template-tags.php on line 199

  Sunday, 30 de March, 14 (14:06) Enlace permanente  

  Prop d’una vintena d’hostalers participen en la III Fira de la Tapa del 4 al 6 d’abril 

  Durant tres dies els expositors mostraran les seues millors propostes gastronòmiques, de degustació i innovadores a 1,50 euros la tapa.

  Els estands participants han presentant hui en la sala d’exposicions de l’Ajuntament d’Algemesí les tres tapes que entren a concurs per a ser triades com la Millor Tapa de 2014…

  :: algemesi.net

   

 • Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /homepages/1/d346401751/htdocs/algemesi/wp-content/themes/p2alge/inc/template-tags.php on line 199

  Sunday, 30 de March, 14 (14:05) Enlace permanente  

  Més de 300 veïns trauen targeta roja al “mega edifici” que l’Ajuntament vol construir en el Mercat 

  La Plataforma #Salvemlaplaça celebrava anit el seu primer acte públic en contra de l’edifici que l’equip de govern d’Algemesí (PP) vol alçar a la Plaça del Mercat. Més de 750 m2 per una construcció que té com a objecte albergar 12 parades de mercat municipal i altres instal·lacions. L’edifici costarà més d’1.300.000 d’euros a l’Ajuntament; diners que -segons l’equip de govern- vindran d’una subvenció europea. Una afirmació que l’oposició s’ha afanyat a desmentir, ja que segons han assegurat ” els diners de la subvenció són per al Centre Polivalent, i per tant fer esta obra eixirà dels diners de tots”…

  :: algemesiweb.es

   
  • Anónimo domingo, 30 de marzo, 14 (14:25) Enlace permanente | Inicia sesión para responder

   El rigor informatiu d’esta gent és alarmant:

   – «Mega edifici» amb quines intencions va? No val amb edifici de X metres i que la gent jutge si és «mega» o si és «mini»?

   – «Més de 300 veïns…». Hi havia entre 200-250 persones, i així també ho diu el Levante.

   – «La construcció ocupa més de la meitat de l’actual Plaça», i es queden tan amples.

   Vos hauria de caure la cara de vergonya. A açò li dieu «periodisme»? En tot cas periodisme cutre.

   • anonimet domingo, 30 de marzo, 14 (15:25) Enlace permanente | Inicia sesión para responder

    tu això de llegir premsa no ho tens massa clar, quan algu posa cometes vol dir que ho ha dit un altre, això és una cita… primer aprèn a llegir premsa i després critica.
    I la veritat és que segons se va marcar en terra l’altre dia no sols s’ocupa mitja plaça damunt l’edifici serà prou alt. Bé, que cada ú té un punt de vista i veu el que vol vore… però jo que estava allí també crec que hi havia més gent del que diu el lenvante, Deu ser que els del lenvante ens contaren un a un, i si ho diu el lenvate va a missa ajajajajajajaj PEPEROS DONEU LLÀSTIMA

   • Anònim domingo, 30 de marzo, 14 (15:31) Enlace permanente | Inicia sesión para responder

    Anem a veure. Estaves tu allí? Jo sí i com a mínim hi havien 250, tirant molt per baix, jo diria que més de 300, però això és el de menys. L’edifici MATA la plaça. Tu, que sembla ser que estaves allí mira a veure el que ocupa lleva-li el tros de plaça pel qual se circula, lleva-li les palmeres i a veure què queda? La meitat essent molt generós? Clar si contes el carrer dels arbres i el carrer Lluís Vives ja estàs fent trampa.
    I sí efectivament el que està entre cometes és una cita de qui emet el comunicat o parla. Fa falta o ser inculte o ser manipulador per atribuir això al redactor.

    • Anónimo domingo, 30 de marzo, 14 (16:51) Enlace permanente | Inicia sesión para responder

     A vore, inculte, seria una cita si en el cos de la notícia apareguera la menció i a més les mencions es diu qui les fa. «Segons la plataforma es tracta d’un mega edifici….» «Este mega edifici…, ha manifestat la plataforma» etc i així sí que seria una menció, però resulta que en el cos de la notícia no apareix res d’això, ni tan sols torna a aparéixer el terme «mega edifici» per tant és una aportació clara del redactor entre comentes per la informalitat del terme «mega», inculte.

  • Manoleteee domingo, 30 de marzo, 14 (17:17) Enlace permanente | Inicia sesión para responder

   tota la raó, poca gent per a un poble de tanta, un 1% de public, açò es espectacular, ara referendum jeje

   • Anónimo domingo, 30 de marzo, 14 (17:41) Enlace permanente | Inicia sesión para responder

    La realitat és que estem parlant d’un mini-edifici o mini-mercat. L’asistencia a la manifestació, clàrament de forma imparcial, va ser un fracàs per als qui la convocaren. Le raons es poden declinar per on més interesa perquè sempre es així, com quan tots els partits sempre eixen afavorits en unes eleccions, però hi ha sempre guanyadors i perdedors. Siga acceptat o no en el programa del PP. hi havia un mercat a peu pla i així ho van a fer, desprès els votants ja tindràn oportunitat d castigar o premiar este i altres projectes del PP. a les urnes.

  • Xúquer's Pirate domingo, 30 de marzo, 14 (18:16) Enlace permanente | Inicia sesión para responder

   Però estes persones en quin mon viuen.
   Serà precís fer un nou edifici?
   Perque volen justificar en l’edifici una oficina de Turisme?
   Perque no està la oficina ja oberta en el Museu?
   Què han fet este any turisticament per promocionar la Festa de la Mare de Deu?
   On ha menjat la gent que ha vingut?
   I on a dormit?
   Quina promoció s’ha fet?, FITUR, ja, ja, ja…
   Tornant al tema, anem a canviar de vaixell.
   Si el que volen de veritat és ajudar al comerç local, que ajuden a tots, i no sols als comerciants que tenen parada al mercat.
   A més no dubte que consultant a qui calga, n’hi hauran moltíssimes més solucions, millors i més barates que la construcció d’un altre edifici.
   Sembla que ens ha tocat el pitjor, sinó mireu a Alzira i Carcaixent, que sembla que igual per ser dones, tenen més seny i sens dubte més capacitat de reacció, no debades ambdues senyores han sigut capaces de recular en alguna ocasió, la de Carcaixent no fa tant de temps.
   Au pirates tornem al riu.

  • pilla-pillamentides domingo, 30 de marzo, 14 (18:54) Enlace permanente | Inicia sesión para responder

   On estan tots els comentaris del pillamentides? Ara no m’apareix cap dels 9 comentaris que havia fet, i sí comentaris posteriors. Com sabia qui escrivia que als venedors del nou mercat els han dit que pagaran 150€? (que jo sàpia açò és nou per a tots, perquè este tema mai ha eixit amb xifres) o que les subvencions de les que parla l’equip de govern són del centre polivalent? Sembla informació molt interna no? Per què sospitosament han desaparegut? Era algun polític i s’ha penedit després d’escriure?

 • Sunday, 30 de March, 14 (14:04) Enlace permanente  

  Més Algemesí: Convocatòria plenari de març de 2014 

  Dilluns 31 de març
  20.15 hores
  Sala de Plenaris de l’Ajuntament

  ORDRE DEL DIA

  A) RESOLUCIÓ D’EXPEDIENTS DE GESTIÓ ADMINISTRATIVA
  1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior 27/02/2014.
  2. Ratificació de l’acord de la Junta de Govern Local de 27-02-2014, d’aprovació del conveni de col·laboració entre CSIP-FISABIO i l’Ajuntament sobre el projecte Riu 5a edició.
  3. Ratificació de la Resolució 645/2014, de 12 de març, d’incoació de l’expedient de resolució contractual de la piscina coberta.
  4. C.I. Hisenda. Resolució del contracte de gestió del servei públic de la piscina climatitzada coberta.
  5. C.I. Hisenda. Modificació de l’Ordenança 3.8. de taxa per ocupació de la via pública.
  6. C.I. Cultura. Proposta sobre la revisió de la definició del terme «Muixeranga» al diccionari de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.
  7. C.I. Urbanisme. Sotmetre a informació pública i aprovació provisional del text refós de la modificació puntual núm. 3 del PGOU.
  8. C.I. Sanitat. Moció del grup municipal EUPV sobre les mesures anunciades pel Ministeri de Sanitat en juliol de 2013.
  9. C.I. Hisenda. Moció del grup municipal Més Algemesí sobre les despeses de convidades i àpats.
  10. C.I. Cultura. Moció conjunta dels grups municipals PSPV, EUPV i Més Algemesí sobre la supressió del maltractament animal en les actuacions nocturnes de la Setmana de Bous.
  11. C.I. Sanitat. Moció conjunta dels grups municipals PSPV, EUPV i Més Algemesí sobre la venda d’accions i gestió de l’Hospital de la Ribera.
  12. C.I. Agricultura. Moció del grup municipal Popular sobre el control de la taca negra dels cítrics.
  13. C.I. Cultura. Moció del grup municipal Socialista sobre la creació d’una sala infantil o bebeteca i ampliació d’horaris a la Biblioteca Municipal.
  14. C.I. Cultura, Moció del grup municipal Socialista sobre l’elecció del president o presidenta de la Junta Local Fallera.
  15. C.I. Sanitat. Moció del grup municipal Socialista per la supressió del copagament farmacològic dels hospitals.
  16. C.I. Personal. Moció del grup municipal EUPV contra el projecte de llei per la racionalització i sostenibilitat de l’Administració local.
  17. C.I. Cultura. Moció del grup municipal Més Algemesí de suport al ciutadà d’Almenara, Carles Mateu Blay Vàzquez, per la vulneració dels seus drets lingüístics.
  18. C.I. Personal. Moció del grup municipal Més Algemesí sobre l’elaboració d’un estudi de camp en l’àmbit municipal semblant a l’enquesta de població activa.
  19. C.I. Hisenda. Moció del grup municipal Més Algemesí sobre pressupostos participatius.
  20. C.I. Hisenda. Moció del grup municipal Més Algemesí sobre la petició de nul·litat de la ponència de valors cadastrals.
  21. C.I. Personal. Moció del grup municipal Més Algemesí sobre la nova llei de planta i demarcació judicial.
  22. C.I. Sanitat. Moció del grup municipal EUPV sobre el copagament dels medicaments dels malalts crònics.
  23. C.I. Urbanisme. Moció del grup municipal Més Algemesí sobre inversions per actuacions en el Pla global davant les inundacions de la Ribera del Xúquer.
  24. C.I. Hisenda. Moció del grup municipal EUPV sobre la modificació de l’article 3.6. de l’Ordenança fiscal número 3.6. reguladora de les taxes per concurrència a les proves selectives a l’ingrés de personal.
  25. C.I. Personal. Moció del grup municipal EUPV sobre el refús al projecte de llei sobre el nou Codi penal.
  26. C.I. Seguretat C. Proposta del grup municipal Més Algemesí, sobre la nova Llei de seguretat ciutadana i Llei de seguretat privada.
  27. C.I. Seguretat C. Proposta del grup municipal Més Algemesí, sobre la millora de la ronda d’Alzira.
  28. C.I. Sanitat. Moció del grup municipal socialista en què sol·licita la derogació del nou copagament aplicat als discapacitats i dependents.
  29. C.I. Hisenda. Moció del grup municipal socialista sobre l’augment de l’aportació municipal destinada a cooperació internacional.
  30. C.I. Hisenda Moció del grup municipal socialista sobre l’eliminació del sistema d’abonament i baixada de preus al poliesportiu.
  31. C.I. Benestar S. Moció del grup municipal EUPV de mesures per a previndre la pobresa energètica.
  32. C.I. Urbanisme. Moció del grup municipal EUPV, respecte de la situació actual dels espais naturals valencians i la manca de recursos.
  33. C.I. Personal. Moció conjunta dels grups municipals PSOE, EUPV, i Més Algemesí, sobre el recurs davant del Tribunal Constitucional del conflicte en defensa de l’autonomia local.
  34. C.I. Personal. Moció del grup municipal EUPV sobre la marxa per la dignitat del 22 de març.
  35. C.I. Hisenda. Moció del grup municipal socialista sobre el cobrament del xec d’habitatge.
  36. C.I. Personal. Moció del grup municipal Més Algemesí sobre el protocol de defensa jurídica dels treballadors.
  37. C.I. B. Social. Moció del grup municipal EUPV sobre el dia 8 de març de 2014.
  38. C.I. Hisenda. Moció del grup municipal EUPV per a la sanció dels immobles permanentment desocupats de propietat d’entitats financeres.
  39. C.I. P. Econòmica. Moció del grup municipal Més Algemesí en defensa del autònoms (ACSA).
  40. C.I. Hisenda. Moció del grup municipal Socialista per a la reducció de l’IVA a les perruqueries i centres de bellesa.
  41. C.I. Urbanisme. Moció del grup municipal Socialista contra la campanya de prospecció sísmica 3D en els permisos B, G, AM-1 i AM-2, en el golf de València.
  42. C.I. Agricultura. Moció del grup municipal Socialista per una nova tarifa elèctrica per al regadiu.
  43. C.I. Cultura. Moció del grup municipal Més Algemesí sobre la pluralitat informativa als mitjans municipals.
  44. C.I. Hisenda. Moció del grup municipal EUPV referent a la factura de la llum.
  45. C.I. S. Públics. Moció del grup municipal EUPV sobre la convocatòria d’un referèndum sobre el mercat.
  46. C.I. Seguretat P. Moció del grup municipal EUPV referent a les zones incloses en l’estacionament regulat a la via pública (ORA).
  47. C.I. Promoció E. Moció del grup municipal Popular sobre la pujada de les bases mínimes de cotització a alguns grups autònoms.
  48. C.I. Urbanisme. Moció del grup municipal Més Algemesí sobre la petició de dimissió dels responsables de l’espoli hídric i sobre l’esborrany del Pla de Conca del Xúquer.
  49. C.I. Hisenda. Moció del grup municipal Popular sobre el reconeixement comptable al deute contret en concepte d’ajudes per a l’adquisició, lloguer i rehabilitació d’habitatges.
  B) CONTROL I FISCALITZACIÓ DELS ÒRGANS DE GOVERN
  50. Donar compte de les resolucions de l’alcaldia de la número 254 a la número 532 del mes de febrer, en tràmit de quedar assabentada.
  51. Donar compte de la liquidació del pressupost de 2013.
  52. Donar compte del dictamen sobre la revisió del PATRICOVA
  53. Despatx extraordinari.
  54. Precs i preguntes».

  :: mesalgemesi.com

   

 • Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /homepages/1/d346401751/htdocs/algemesi/wp-content/themes/p2alge/inc/template-tags.php on line 199

  Sunday, 30 de March, 14 (13:54) Enlace permanente  

  La Subhasta de Cadafals de 2014 es celebra esta nit [dissabte] a la Plaça Major 

  Com ja informàvem la setmana passada en AW esta nit [dissabte] les les penyes cadafaleres optaran per un espai en la plaça de bous en la Subhasta de Cadafals 2014. L’acte tindrà lloc esta nit a partir de les 23 hores, a la plaça Major, on s’espera la presència de les 27 penyes que han deixat el seu aval de 3000 euros per poder participar en la Subhasta. Recordem que els llocs a subhastar en són 29, de nou sembla que la història de l’anterior licitació es repeteix…

  :: algemesiweb.es

   

 • Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /homepages/1/d346401751/htdocs/algemesi/wp-content/themes/p2alge/inc/template-tags.php on line 199

  Sunday, 30 de March, 14 (13:54) Enlace permanente  

  La Casa Cantonera presenta hui [dissabte] la Història de la Titella 

  La Casa Cantonera presenta esta vesprada [dissabte] l’obra del titellaire i actor Edu Borja qui, segons ens explicque “és un apassionat i amant dels titelles, eixes figuretes menudes o ninots de drap, fusta o qualsevol altre material, utilitzats per a representar obres teatrals”. L’actuació es dividirà en dues parts…

  :: algemesiweb.es

   

 • Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /homepages/1/d346401751/htdocs/algemesi/wp-content/themes/p2alge/inc/template-tags.php on line 199

  Sunday, 30 de March, 14 (13:53) Enlace permanente  

  L’associació Albalat Animal munta paradeta benèfica al Mercat 

  L’associació Albalat Animal munta hui un Mercadet de Segona al Mercat d’Algemesí per tal de recaptar fons per a aquesta associació sense ànim de lucre que pretén eradicar l’abandó i el maltractament d’animals mitjançant rescats i conscienciació. Aquest mercadet té com a objectiu la recollida de fons per a l’associació…

  :: algemesiweb.es

   

 • Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /homepages/1/d346401751/htdocs/algemesi/wp-content/themes/p2alge/inc/template-tags.php on line 199

  Sunday, 30 de March, 14 (13:52) Enlace permanente  

  L’alcalde d’Upala(Costa Rica) va visitar el divendres Algemesí 

  Una delegació d’Upala(Costa Rica) va visitar el divendres Algemesí, amb motiu del seu agermanament amb la Mancomunitat de la Ribera Alta. L’alcalde d’Algemesí, Vicent Ramón García Mont, ha rebut l’alcalde d’Upala, Alejandro Ubau, acompanyat pels representants de la Mancomunitat de la Ribera. Ambdós han expressat com d’enriquidora ha sigut esta visita per als dos municipis…

  :: algemesiweb.es

   

 • Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /homepages/1/d346401751/htdocs/algemesi/wp-content/themes/p2alge/inc/template-tags.php on line 199

  Sunday, 30 de March, 14 (13:51) Enlace permanente  

  Va de Bàsquet Algemesí: El Chem Mecanitzats, campió 

  Aquesta jornada el Chem Mecanitzats Va de Bàsquet Algemesí s’ha proclamat campió de lliga quan falten tres jornades per a la finalització de la mateixa. El Chem va disputar el seu partit de la jornada a la pista del CB Alcàsser, partit que va resoldre amb una victòria per 58-80…

  :: vadebasquetalgemesi.wordpress.com

   

 • Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /homepages/1/d346401751/htdocs/algemesi/wp-content/themes/p2alge/inc/template-tags.php on line 199

  Sunday, 30 de March, 14 (13:50) Enlace permanente  

  Valencianisme, l’aportació positiva, una introducció, per Francesc Viadel 

  […] No m’ha costat gens d’identificar-me amb el seu punt de vista. Tots dos pertanyem a la mateixa generació. Ell és de Sueca i jo d’un poble banyat pel mateix riu, a quatre passes del seu, Algemesí. Amb tota seguretat que devem tenir centres d’interès, lectures i percepcions relatives al nostre entorn coincidents. Altrament, i a poc que durant els darrers anys ens haguem implicat en el procés de revalencianització del país, tal volta haurem detectat uns mateixos fenòmens relatius a la nostra societat i aventurat, també, uns mateixos pronòstics, uns mateixos temors pel seu futur…

  :: opinions.laveupv.com

   

 • Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /homepages/1/d346401751/htdocs/algemesi/wp-content/themes/p2alge/inc/template-tags.php on line 199

  Friday, 28 de March, 14 (14:39) Enlace permanente  

  El PP pide a la AVL que revise en su diccionario la definición de "Muixeranga" 

  Los populares reclaman que se cambie el término «castell» por el de «torre» La propuesta ya está preparada para que la apruebe el pleno

  El PP de Algemesí tiene decidido solicitar a la Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) la revisión del término muixeranga. El concejal de Cultura, Gabriel Palop, ya ha presentado una propuesta de dictamen…

  :: levante-emv.com

   
  • que??? viernes, 28 de marzo, 14 (14:55) Enlace permanente | Inicia sesión para responder

   Ara el PP son muixeranguers-filòlegs? JAJAJAJA

   si s’haguera de dir alguna cosa no hauria de ser la muixeranga qui parlara? S’han convertit en menors d’edad i el PP en els seus tutors?

   Açò sí que és polititzar festes i lo demés tonteries.

  • Vota PP viernes, 28 de marzo, 14 (15:08) Enlace permanente | Inicia sesión para responder

   Como vienen elecciones le quitamos el polvo al anticatalanismo y ale.
   #QuéFácilEs

  • Ignorants viernes, 28 de marzo, 14 (21:08) Enlace permanente | Inicia sesión para responder

   La definició ixa fa aigües per tots els costats i nomes se fixeu en els castells (perque els catalinos gasten ixa paraula). I tot lo atre, que? Ma que sou moniatos ignorants i atrevits. La vostra ignoransia em forada els ulls i em taladra el cervell. Però com sou tan burroooos!? Xee! Maeeeee! Menos mal que la patà que vos espera, vos va a dixar en órbita sideral.

  • antic alumne sábado, 29 de marzo, 14 (10:11) Enlace permanente | Inicia sesión para responder

   quedar-se únicament en el canvi de castell per torre, legitima la resta de la definició que és un autèntic despropòsit. Bé faria el PP de retirar la petició i crear una comissió d’experts que, amb més rigor, done una bona definició. I pel que fa a l’Acadèmia, doncs diu molt poc d’ella, fer una copia i pega del Vikipedia, què cutres.

  • Blai sábado, 29 de marzo, 14 (17:42) Enlace permanente | Inicia sesión para responder

   La qüestió és fer el ridícul.

  • Xúquer's Pirate domingo, 30 de marzo, 14 (17:38) Enlace permanente | Inicia sesión para responder

   Crec que açò ja no es pot superar.
   No es pot ser més traidor ni més manipulador.
   Senyor Palop, no entre a parlar d’un tema del qual no sap.
   Es evident que li crema la paraula castell perque es utilitzada en Catalunya.
   De què te por?
   Perquè això és el que te, por.
   Quina necessitat te de justificar-se davant Madrid com ha anticatalà, vosté que va reconeixer als Catalans com a cosins fa uns mesos?
   Es pensa que Algemesí és l’orige del mon?
   Supose que els seus jefes Castenallos ja els hauran donat les instruccions de treure del fons de la mar l’anticatalanisme de cara a les properes eleccions.
   Que trist, em recorda als afrancesats de l’ocupació francesa.
   Com poden seguir xuplant-li el cul als castellans?
   Quina mena de valencians sou?
   Al Xúquer no ens mereixem això.


 • Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /homepages/1/d346401751/htdocs/algemesi/wp-content/themes/p2alge/inc/template-tags.php on line 199

  Friday, 28 de March, 14 (09:24) Enlace permanente  

  L’Ajuntament es farà càrrec de la piscina coberta fins al final de la temporada per a garantir serveis i activitats en les mateixes condicions per als usuaris 

  De la mateixa manera també es farà càrrec de la subrogació temporal dels treballadors de la piscina coberta d’Algemesí, a fi de mantindre tots els serveis i activitats en benefici dels usuaris i que estos puguen continuar utilitzant amb total normalitat estes instal•lacions amb un alt de grau de satisfacció i qualitat.

  A partir de dimarts que ve, 1 d’abril de 2014, i després de la seua aprovació en sessió plenària del dilluns 31 de març, l’Ajuntament d’Algemesí es farà càrrec de la piscina coberta i s’encarregarà de la seua gestió de manera temporal, a fi de garantir així els serveis i activitats oferits en les instal•lacions fins a la data…

  :: algemesi.net

   

 • Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /homepages/1/d346401751/htdocs/algemesi/wp-content/themes/p2alge/inc/template-tags.php on line 199

  Friday, 28 de March, 14 (09:05) Enlace permanente  

  Salvem La Plaça: SALVEMlaPLAÇA és una realitat a tots els nivells 

  La plataforma Salvem la Plaça, que ha estat constituïda per defensar que la plaça del Mercat siga per a les persones i per evitar que es construisca un edifici que acabaria amb la vida social i lúdica de la plaça, té tot apunt per a la concentració de demà dia 28 de març a les 19:30 en la mateixa plaça. Aquesta plataforma, tot i ser impulsada inicialment pels partits polítics que estan actuat de comissió gestora (PSOE-PSPV, EU i A), és una plataforma pensada per a fomentar la participació de tota la ciutadana. El seu objectiu no és pronunciar-se sobre si Algemesí necessita un Mercat Municipal o no, sinó si s’ha de construir o no un edifici en aquesta plaça. I la plataforma aposta perquè no…

  :: salvemlaplaça.com

   
c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
esc
cancel
Olark Livehelp