Més Algemesí: Canvi d’estacionament el divendres 1 d’agost
Recordar a tots els ciutadans d’Algemesí que el proper divendres 1 d’agost de 2014 es procedirà al canvi de vorera d’estacionament en els carrers de la ciutat…
Recordar a tots els ciutadans d’Algemesí que el proper divendres 1 d’agost de 2014 es procedirà al canvi de vorera d’estacionament en els carrers de la ciutat…
Els alumnes residents en la ciutat que vagen a iniciar els seus estudis de grau en este centre universitari el pròxim curs podran sol•licitar estes ajudes, que consistiran en un 30 % de descompte en la taxa de docència…
:: algemesi.net
El nou camp de gespa artificial, ubicat en l’Estadi Municipal, disposarà d’un tipus de gespa coneguda com FIFA 2 estrelles, la qual cosa segons la Federació Espanyola de Futbol, habilitarà este nou camp de futbol d’Algemesí per a poder disputar partits internacions…
:: algemesi.net
super necessari
depenent del punt de vista que es mire. pregunta als qui gasten l’estadi. Si no tinc mal entés les torres eixes superaltes cada vegada que cal canviar un foco cal contractar una grúa especialitzada (si que ix cara la bombeta tenint l’ajuntament camions ploma més menuts), i no parlem del manteniment del camp…
La Regidoria de Parcs i Jardins de l’Ajuntament d’Algemesí ha incrementat la lluita biològica contra les plagues que afecten els arbres dels parcs i jardins de la ciutat. En concret, els ficus del parc de Bernat Guinovart són objecte de tractament…
:: algemesi.net
L’Associació de Malaltia de Crohn i Colitis Ulcerosa de la Comunitat Valenciana (ACCU- València) ha entregat este matí, en la sala de plens de l’Ajuntament d’Algemesí i, a través d’uns dels seus membres, l’algemesinenc Christian Ferragut, un diploma d’agraïment…
:: algemesi.net
DADES DE LA SESSIÓ:
Dia: 31 de juliol de 2014 (dijous)
Hora: 20.00 h
Lloc: Sala de plens de la casa consistorial
ORDRE DEL DIA
A) RESOLUCIÓ D’EXPEDIENTS DE GESTIÓ ADMINISTRATIVA
B) CONTROL I FISCALITZACIÓ DELS ÒRGANS DE GOVERN
Malgrat tenir consignació pressupostària no cobrirà la plaça de la pedagoga que es jubila
L’equip de govern de l’Ajuntament d’Algemesí ha comunicat la seua intenció de no cobrir la plaça de la pedagoga…
http://algemesienlamemoria.blogspot.com.es/2014/07/retablo-mayor-de-san-jaime.html?m=1
L’Ajuntament d’Algemesí és la segona vegada que s’anticipa a les recents mesures preses pel govern de la nació ja que al seu dia va rebaixar del 0,92 al 0,88 % actual, i ara per al 2015, aplicarà una rebaixa del 6 % de manera que es queda en un 0,827 %…
A més, una altra de les regidories de l’Ajuntament d’Algemesí, la de l’OMIC, també està participant activament en les escoles d’estiu d’enguany, i ho fa a través d’activitats que ensenyen els més xicotets a practicar un consum responsable…
Al juny es van destruir 377 llocs de treball i torna a pujar la Taxa d’atur registrat al 37%. – Algemesi, repeteix com una de les poblacions amb major taxa d’atur registrat a Espanya. – Juny 377 treballadors causen baixa en l’afiliació a la Seguretat Social…
http://eualgemesi.blogspot.com/2014/07/1al-juny-es-van-destruir-377-llocs-de.html
Com tenien previst, ahir aprovaren la nova llei que suposa un risc econòmic per a la meua persona mantindre aquesta pàgina en la seua forma actual ja que una organització AEDE pot vindre a exigir-me uns canons (de quantitats encara desconegudes) per enllaçar a pàgines web de premsa. L’aprovació es va fer ignorant totes les esmenes que presentaren els grups de l’oposició.
Com a primera reacció, aquesta pàgina deixarà d’enllaçar des d’aquest moment les següents pàgines:
En el moment de la seua aprovació definitiva, els articles anteriors a la data de hui deixaran d’estar disponibles. La possibilitat de tancar definitivament la web dependrà de l’aplicació de la llei. En el moment en que aparega una sola notícia en que s’ha demanat eixe canon a una pàgina semblant a algemesi.info (sense ànim de lucre), aquesta pàgina deixarà d’estar disponible automàticament. Sentint-ho molt, hem arribat al punt en que es persegueix a qui treballa desinteressadament per la comunitat.
Això és que ja t’has fet tan ric que no et calen els ingressos fins l’aprovació de la llei i t’avances (/mode llepaculs del govern off).
Obri una empresa pantalla a les illes Caiman, lloga uns servidors a la Xina i ja no se t’apliquen les lleis (/mode evasor que abans llepava culs del govern off)
I així.tot… Spain is pain!
És molt mala notícia, i pense que els que eixen perdent són les fonts enllaçades. Tu sols fas un recull no repeteixes tot el text. Ací vens mires, i després entres, a través de l’enllaç en la font. Ahi mires tot el text i et bombardeja la publicitat. Si tu no ho enllaces les pàgines enllaçades perdran visites.
No sé si aquest comentari farà efecte, però propose que aquelles fonts que estiguen d’acord autoritzen a l’administrador a enllaçar
La llei, encara que els administradors de les fonts donaren el consentiment obligaria al pagament del canon a l’administrador igualment. És per collons, com tantes altres coses
No ho sabia. Lamentable. I qui guanya amb açò? Ningú
L’article que ha enllaçat més avall l’admin ho explica. Si depenguera del consentiment de les fonts els diaris electrònics més xicotets donarien permís, i això faria que els diaris més grans tingueren una baixada gran en tràfic, o que no cobraren pel canon (i són ells els qui l’han impulsat). Tota la premsa actual s’aguanta per subvencions, i açò és un gir de tuerca més.
És la regeneración democrática que ja està arribant-nos! El futur i el progrés!!!!
Anònima jueves, 31 de julio, 14 (13:19) Enlace permanente |
Cada vegada tot més privatitzat.
Aneu eliminant les ajudes per la universitat i aquesta desapareixerà!! (que és el que vol la dreta).
anònim jueves, 31 de julio, 14 (14:11) Enlace permanente |
Vull pensar bé i supose que no tardaran en publicar una altra notícia diguent el mateix però amb els estudiants de la universitat pública…
anònim jueves, 31 de julio, 14 (14:15) Enlace permanente |
(per contra, entendré que des de l’Ajuntament d’Algemesí s’està discriminant als estudiants de la UV i de la universitat politècnica per no ser privades)
Un apunt jueves, 31 de julio, 14 (14:35) Enlace permanente |
Els alumnes de la pública ja compten amb un 75% de subvenció sobre el preu real de docència per a l’administració.
Merkel jueves, 31 de julio, 14 (16:36) Enlace permanente |
Parla de subvencionar en relació als alumnes de la pública és distorsionar el tema. L’educació superior és un servei bàsic per una societat i no potser un article de luxe. Tots els estats europeus tenen universitats públiques perquè això és un benefici social, cultural i a la llarga econòmic per a la societat, a més de per a l’individu que rep l’educació. Els alumnes de la pública estan en la pública perquè han demostrat que estan més preparats i capacitats que els de la privada. A ells no se’ls subvenciona sinó que la societat inverteix en la seua formació que repercutirà en definitiva en el be comú de la societat. En Alemanya per exemple són gratuïts a excepció d’unes taxes semestrals de 200 euros. De totes formes els que van a la privada també han tingut la seua oportunitat, igual que tots, d’anar a la pública. A ningú se li ha prohibit fer el selectiu. Crec.
Anónimo viernes, 01 de agosto, 14 (13:27) Enlace permanente |
L’educació superior no és un servei bàsic, això de bàsic ho has afegit tu, per a uns pot ser que siga bàsic i per a altres no (encara que es molt legitim que per a tu ho siga). Un exemple el podríem tindre amb la sanitat a Suïssa, allí no hi ha sanitat publica (elegit amb més del 70% dels vots!) i supose que per a tu també és un servei bàsic, allí s’ha demostrat que no és un servei bàsic. Per tant pense que això de bàsic o no bàsic, és millor deixar-ho de costat i parlar del que realment és, un servei.
En quan a que és un benefici social, cultural i econòmic per a la societat ho dubte, ja que pense que el benefici és individual però això ja és una altra cosa. Podríem posar el cas de Xile, on és el únic país de Llatinoamerica que no tenen educació publica i són el primer país llatinoamericà en el ranking de l’informe pisa (parle del 2013), a banda de que econòmicament parlant tenen un atur molt baix i són el país més ric o un dels més rics de Llatinoamerica. Per tant no és que siga un benefici social cultural i econòmic per ser educació publica, sinó simplement per ser EDUCACIÓ. Per tant una educació de qualitat no ho ha de ser perque siga publica o privada, poden haver privades pèssimes i privades molt bones, de la mateixa manera que de publiques hi ha molt bones i també molt dolentes.
En quan a això de “Els alumnes de la pública estan en la pública perquè han demostrat que estan més preparats i capacitats que els de la privada.” és totalment fals. De fet les millors universitats del món solen ser privades o en el cas de ser publiques i estar entre les millors tenen un grau de privatització elevadíssim ja que cal pagar per a entrar un preu molt alt ( o com a molt una beca molta elevada) a banda dels requisits intel·lectuals que demanen per a entrar.
Anònim viernes, 01 de agosto, 14 (18:43) Enlace permanente
Tot el món sap que els valencians vivim majoritàriament de ser un paradís fiscal on evasors d’impostos de tota Europa dipositen els seus diners amb els quals podem fer un benefici.
A més amés tenim un PIB per càpita de 61.000€ i un salari mitjà de 71.000€. I com no, una balança comercial positiva del 4,5%.
Però no, l’estat espanyol no és Suïssa i la teua comparativa és per riure. Hauries pogut agafar qualsevol dels països europeus que es poden comparar amb Espanya, però no, la teua religió neoconservadora t’ha portat… a Suïssa.
Per a Anònim de les 18:43 viernes, 01 de agosto, 14 (22:47) Enlace permanente
No sols he parlat de Suissa, també he parlat de Xile no se si te n’has adonat.
Però ja que parles de Suissa, parlaré de Suissa. Caldria veure perque tenen eixe pib per càpita i ja et dic que no el tenen per tindre un paradís fiscal (cosa que és totalment legitima que facen, a no ser que vulgues carregar-te la sobirania suïssa), el tenen per altres motius. De fet tu mateix ho has admés al parlar de la balança comercial, i caldrà veure perquè la tenen. O és que no fan els suïssos els millors gelats?, els millors xocolates?, els millors rellotges? no tenen les millors pistes d’esquí? i fins i tot coses tan simples però amb moltíssim d’èxit com les navalles suïsses!! Dis-me que es fa millor a Espanya que no es faça a altres llocs del món? No cal muntar-se Silicon Valley per a fer bé les coses econòmicament parlant.
Però suposem que és per el que tu has dit, en eixe cas estaries admetent que tenint impostos fiscals baixos es recapta molt més i per tant estaries justificant el liberalisme! Tu mateix has acceptat que tindre impostos baixos és el més positiu per a l’economia, i si és aixi perque no fem el mateix? Potser que no es faça el mateix per culpa de la religió paleomarxista d’alguns…
Anònim jueves, 31 de julio, 14 (14:28) Enlace permanente |
Un 30% és més que un 5% mmmmmm
AP jueves, 31 de julio, 14 (17:43) Enlace permanente |
La igualdad sería que tanto públicas com privadas gozaran de la misma cuantía de ayudas para el alumnado. Así pues aún se queda corta la ayuda del 30%
Anònim jueves, 31 de julio, 14 (19:25) Enlace permanente |
I serien públiques totes dos. Allò públic pagat entre tots, allò privat que s’ho pague cadascú.