ESPAI PUBLICITARI DISPONIBLE
Contacta amb adminalgemesi.info

Actualizaciones de febrero, 2016 Mostrar/Ocultar Comentarios | Atajos de teclado

 • Monday, 29 de February, 16 (21:08) Enlace permanente  

  QUARESMA, TEMPS DE CANVI, TEMPS PROPICI 

  : Parròquia Sant Jaume d’Algemesí. http://ift.tt/1VNoGqF

   
 • Monday, 29 de February, 16 (19:23) Enlace permanente  

  La Universitat Politècnica de València i l’Ajuntament d’Algemesí inicien un projecte d’ús de drons en videovigilància dels camps d’Algemesí 

  Dilluns, Febrer 29, 2016 – 18:30
  El projecte té una duració de sis mesos

  La Universitat Politècnica de València i l’Ajuntament d’Algemesí han firmat un acord per a dur a terme un projecte, l’objectiu del qual és estudiar la viabilitat de l’ús de drons en operacions de vigilància aèria per a lluitar contra els robatoris en els entorns agrícoles del municipi de la Ribera Alta.

  En la primera fase d’aquest projecte, investigadors del Departament d’Enginyeria Cartogràfica i del Departament d’Informàtica de Sistemes i Computadors de la Universitat Politècnica de València, junt amb tècnics de l’Ajuntament d’Algemesí avaluaran les necessitats de vigilància del municipi i treballaran en l’obtenció de la cartografia de la zona, així com de les bases de dades de cultius. Posteriorment, estudiaran quin tipus d’aeronau –dron- s’ajustaria més a les operacions de vigilància plantejades, així com l’equipament tècnic que hauria d’incorporar.

  “En aquest cas, estem plantejant utilitzar drons equipats amb càmeres fotogràfiques i tèrmiques que transmetrien en temps real a una estació base de vigilància les imatges que vagen captant”, explica Israel Quintanilla, investigador del Departament d’Enginyeria Cartogràfica de la Universitat Politècnica de València.

  “L’element clau per a aquest tipus d’operacions, serà establir un estudi de seguretat operacional que garantisca la gestió de les contingències en les activitats de vigilància a realitzar, de manera que es preserve la seguretat de l’entorn i les persones”, assegura Quinanilla.

  Les primeres proves en camp està previst que es porten a partir del mes d’abril; el projecte té una duració total de sis mesos.

  L’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, ha destacat que la videovigilància del terme municipal mitjançant drons “és una eina més que pot ajudar en la lluita contra els robatoris en el camp. En aquest cas serem pioners a explorar una nova via que esperem que servisca tant com efecte dissuasori per a evitar robatoris, com de suport a la policia local per a intervindre en cas de detectar un robatori”. L’alcaldessa s’ha mostrat partidària que l’Ajuntament ajude amb tots els mitjans als agricultors d’Algemesí perquè es puga evitar aquesta problemàtica dels robatoris en els camps.

  “L’ús de drons per a videovigilància té un gran potencial i pensem que pot contribuir de manera molt notable a reduir els robatoris en els camps. El treball que comencem ara a Algemesí és un projecte pilot, que creiem podria estendre’s a qualsevol zona de la Comunitat Valenciana”, destaca Israel Quintanilla.

  Junt amb el professor Quintanilla, en el projecte participa també Pedro Yuste, investigador del Departament d’Informàtica de Sistemes i Computadors (DISCA) de la Universitat Politècnica de València, així com altres investigadors de la UPV.

   

  Font de la informació: 
  La Universitat Politècnica de València i l’Ajuntament d’Algemesí inicien un projecte d’ús de drons en videovigilància dels camps d’Algemesí

  : http://ift.tt/1TLyGSl

   
 • Monday, 29 de February, 16 (00:36) Enlace permanente  

  Cuando le iban a cambiar el nombre a la calle Montaña, 1912 

  : ALGEMESÍ EN LA MEMORIA http://ift.tt/1Qm84WU

   
 • Sunday, 28 de February, 16 (23:06) Enlace permanente  

  L’Escola de Música JMG prepara una gran festa africana a benefici d’Algemesí Solidari 

  Cartell Algemesi SolidariEl pròxim divendres 4 de març els i les alumnes de l’Escola de Música José Moreno Gans oferiran una audició a benefici de l’associació Algemesí Solidari. La cita tindrà lloc al Teatre Municipal a les 19.30 h. Les entrades es podran adquirir al preu de 3 € (Socis SMA 1,5 €) a la secretaria de la Societat Musical del 29 de febrer al 3 de març en horari de 17.00 a 20.00 h. i a les taquilles del Teatre una hora abans del concert. També es pot col·laborar amb entrades de fila zero des d’1,5 €.

  Des de l’Escola de Música JMG es pensa que la música és una fantàstica ferramenta per a educar en valors com el companyerisme, l’altruisme i la solidaritat. És per això que des del curs passat es dedica una de les audicions que ofereixen els alumnes al Teatre Municipal a una bona causa. Després de la bona acollida que va tindre la iniciativa el curs passat amb l’audició que es va oferir a favor de l’associació local Adisalge, enguany tota la recaptació de les entrades anirà destinada a Algemesí Solidari.

  Amb l’objectiu d’involucrar al màxim a l’alumnat en la causa per la qual treballa Algemesí Solidari, els voluntaris de l’associació han passat durant uns dies per l’aula d’assaig de l’Escola i tots els alumnes han tingut l’oportunitat de conéixer el seu projecte de molt prop. El fi de festa tindrà lloc el pròxim dia 4 de març amb l’audició de temàtica africana que amb molta il·lusió s’està preparant des del centre. Us esperem!

  : Inici http://ift.tt/1piM19y

   
 • Sunday, 28 de February, 16 (13:21) Enlace permanente  

  La fallera major, Beatriu López, i la fallera major infantil, Carla Campillo, criden a la festa de les falles als algemesinencs 

  Diumenge, Febrer 28, 2016 – 11:15

  La Crida de la fallera major d’Algemesí, Beatriu López Bonache, i la fallera major infantil, Carla Campillo Maravilla, marca l’inici de les festes falleres en la ciutat. Des del balcó de l’ajuntament han invitat a centenars de fallers de la ciutat a viure les festes amb intensitat.

  Les corts d’honor han acompanyat les falleres majors. La cort d’honor de la fallera major està formada per Alba García, Anna Llanes, Arantxa Roses, Bea Rosell, Deyanira Calado, María José Rubio, Paola Navalón, Rebeca Sánchez y Sandra Crespo. La cort d’honor de la fallera major infantil està formada per Andrea Fernández, Àngela Esteve, Carla Caballero, Claudia Ros, Inés Clemente, Marta Catalá, Miriam Ortiz i Naiara Llácer.

  Tant Beatriu López com Carla Campillo han proclamat que Algemesí ja està en falles. Junt amb elles ha estat l’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, també en qualitat de presidenta de la Junta Local Fallera. Posteriorment s’ha inaugurat l’exposició del ninot en el Museu de la Festa.

   

  Font de la informació: 
  La fallera major, Beatriu López, i la fallera major infantil, Carla Campillo, criden a la festa de les falles als algemesinencs

  : http://ift.tt/1VLuelx

   
 • Saturday, 27 de February, 16 (03:36) Enlace permanente  

  plenari febrer 2016 

  Cast: Berca TV

  : Vimeo / Berca TV’s videos http://ift.tt/21yfmuj

   
 • Saturday, 27 de February, 16 (03:36) Enlace permanente  

  Temps de Descompte 26 Febrer 2016 

  Cast: Berca TV

  : Vimeo / Berca TV’s videos http://ift.tt/24tJE3V

   
 • Saturday, 27 de February, 16 (03:36) Enlace permanente  

  26-febrer-2016 

  Cast: Berca TV

  : Vimeo / Berca TV’s videos http://ift.tt/21yfmdR

   
 • Friday, 26 de February, 16 (22:22) Enlace permanente  

  La Cridà fallera dona inici a les falles d’Algemesí 

  Divendres, Febrer 26, 2016 – 19:30

  El balcó de l’Ajuntament d’Algemesí s’obrirà, este dissabte 27 de febrer a les 19.30 hores., per  acollir a les Falleres Majors de la ciutat i les seues Corts d’Honor per tal de donar inici a les falles amb l’acte de la Crida.

  La plaça Major s’omplirà amb totes les comissions falleres acompanyades pel seu estendard, que esperaran les paraules de les màximes representants. Beatriu López i Bonache i Carla Campillo i Camarasa, així com Marta Trenzano, alcaldessa d’Algemesí, es dirigiran a tots els fallers de la ciutat per proclamar als quatre vents que la festa de les falles comença.

  Una vegada acabat aquest acte, totes les comissions i les Falleres Majors i les Corts desfilaran fins al Museu de la Festa per a inaugurar l’exposició del ninot, on podran gaudir de tots els ninots indultats, tant grans com infantils, de les distintes falles.

  La Crida potser siga un dels actes més importants per a totes aquelles persones falleres, ja que amb ella s’encen la traca de la festa fallera i comença un mes ple d’actes.

   

   

  Font de la informació: 
  La Cridà fallera dona inici a les falles d’Algemesí

  : http://ift.tt/1KQZOhi

   
 • Friday, 26 de February, 16 (22:22) Enlace permanente  

  L’Ajuntament d’Algemesí paga 228.364 euros en subvencions per a llibres de text 

  Divendres, Febrer 26, 2016 – 19:30
  S’han tramitat 2.047 sol·licituds, de les quals quatre centres escolars les han presentades de manera conjunta

  Un total de 2.047 escolars d’Algemesí rebran la subvenció municipal d’ajuda als llibres escolars dins del programa denominat Xarxa de Llibres.

  En aquesta primera convocatòria s’han invertit 228.364,56 euros que han sigut ja transferits des del departament municipal corresponent. Per tant, en els pròxims dies els pares rebran la quantia subvencionada segons les despeses presentades dels llibres de text.

  En aquesta xifra de 2.047 sol·licituds cal tindre en compte que els col·legis Salvador Andrés, Verge del Pilar, Blasco Ibáñez i Alberto Tortajada no presenten sol·licituds individualitzades sinó de forma conjunta. El motiu és que els tres primers són centres d’acció educativa singular i l’últim, un centre educatiu especial. És á dir, que ham presentat una única sol·licitud per a tot el centre.

  L’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, qui assumeix a més l’àrea d’Educació, ha assenyalat que «la gratuïtat dels llibres de text per als escolars és un compromís que adquirim i treballarem per a mantindre’l durant tota la legislatura. Amb aquest pagament complim amb el primer pas per a aconseguir la gratuïtat total».

   

   

   

  Font de la informació: 
  L’Ajuntament d’Algemesí paga 228.364 euros en subvencions per a llibres de text

  : http://ift.tt/1VJecZy

   
 • Friday, 26 de February, 16 (22:22) Enlace permanente  

  Dilluns 29 de febrer 

  Presentació del conveni entre l’Ajuntament d’Algemesí i la Universitat Politècnica de València per a vigilar el terme municipal amb drons

  Sala de plens de l’Ajuntament d’Algemesí

  12 hores

  Dilluns, Febrer 29, 2016 – 12:00
  Font de la informació: 
  Dilluns 29 de febrer

  : http://ift.tt/1VJecZs

   
 • Thursday, 25 de February, 16 (20:12) Enlace permanente  

  comunions 2016 

  : vicent santos – visaes – fotografia http://ift.tt/1LIeQAT

   
 • Thursday, 25 de February, 16 (13:04) Enlace permanente  

  Les empreses Llibreria Samaruc, Baladre Social Media i El sentit del tacte, guardonades en la XVIII edició dels premis per l’ús i la dignificació del valencià a Algemesí 

  Dijous, Febrer 25, 2016 – 12:30

  L’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, i la regidora de Comerç, Palma Egido, han entregat els guardons a les empreses premiades en las XVIII edició dels premis per l’ús i la dignificació del valencià en l’àmbit empresarial que han sigut enguany per a la Llibreria Samaruc, Baldre Social Media i El Sentit del Tacte.

  El primer premi s’ha concedit a la Llibreria Samaruc, per la varietat i quantitat de material que genera adreçat als clients. A més d’elaborar el material en un valencià acurat, el completa amb una programació cultural atractiva i molt variada.

  Baladre Social Media, Gestió de Xarxes Socials, ha guanyat el segon premi per la documentació elaborada a disposició dels clients en valencià. A més la pròpia imatge de l’empresa en difon l’ús.

  El tercer premi ha sigut per a l’empresa El sentit del tacte, ja que la seua presència en les xarxes socials és contínua i actualitzada amb una interacció diària amb els usuaris. Tot açò amb un lèxic específic i molt treballat.

   

   

   

  Font de la informació: 
  Les empreses Llibreria Samaruc, Baladre Social Media i El sentit del tacte, guardonades en la XVIII edició dels premis per l’ús i la dignificació del valencià a Algemesí

  : http://ift.tt/21j3dgb

   
 • Thursday, 25 de February, 16 (13:04) Enlace permanente  

  La Fura dels Baus exposa les “Temptacions” contemporànies al Teatre d’Algemesí 

  Dijous, Febrer 25, 2016 – 12:30

  La Fura dels Baus posa en escena en el Teatre Municipal d’Algemesí l’obra “Temptacions”. Serà el divendres 26 de febrer a les 22.30 hores. Es tracta d’una versió actualitzada de La Història d’un soldat, d’Igor Stravinsky.

  La Fura representa un exercici íntim, amb un so que envolta i pantalles de projecció, on les figures geomètriques bàsiques (piràmide, esfera, cub) generen diversos significats metafòrics, relatius a l’èxit o al fracàs.

  Una reflexió sobre la pluja d’estímuls que cau sobre l’ésser humà, que el qüestionen, el jutgen i el condueixen al triomf o al defalliment. Si en la història original el soldat ven la seua ànima al dimoni a canvi de la riquesa, en aquest cas, el soldat ven la seua ànima a canvi de l’èxit absolut a les xarxes socials i en la societat de consum. Com en l’obra original, passat un temps, el soldat s’adona que aquest canvi ni l’ompli ni el fa feliç i s’enfonsa en la més absoluta misèria.

  Font de la informació: 
  La Fura dels Baus exposa les “Temptacions” contemporànies al Teatre d’Algemesí

  : http://ift.tt/21j3ekn

   
 • Thursday, 25 de February, 16 (12:19) Enlace permanente  

  pres falla adisalge 2016 

  Cast: Berca TV

  : Vimeo / Berca TV’s videos http://ift.tt/1R3JlTC

   
c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
esc
cancel
Olark Livehelp