ESPAI PUBLICITARI DISPONIBLE
Contacta amb adminalgemesi.info

Actualizaciones de marzo, 2016 Mostrar/Ocultar Comentarios | Atajos de teclado

 • Thursday, 31 de March, 16 (20:28) Enlace permanente  

  Un exregidor del PP d’Algemesí imputat per un escrit que presentà Garcia Mont en fiscalia contra +A 

  No sabem com ni per què, però el fiscal el considera autor d’una nota de premsa nostra que garcía mont creu que injuria al fiscal. La veritat és que des de que informàrem a Fiscalia del pagament de la factura de 28.000€ tot allò que ha passat al seu voltant és més que estrany. Primer […]…

  : M+S x TU http://ift.tt/1PHZZH8

   
 • Thursday, 31 de March, 16 (16:50) Enlace permanente  

  ERROR: Timed out waiting for data to be extracted. If the problem persists, try simplifying your search patterns. 

  :

   
 • Thursday, 31 de March, 16 (13:07) Enlace permanente  

  Algemesí celebra la festivitat de Sant Vicent Ferrer amb la posada en escena del “Miracle de la Burreta” 

  Dijous, Març 31, 2016 – 13:00

  L’antic convent de Dominics de Sant Vicent Ferrer tornarà a acollir els actes centrals que la confraria de Sant Vicent i la basílica de Sant Jaume dediquen anualment al patró dels valencians.

  Com és habitual, dissabte 2 d’abril, a les 19.00 hores, es realitzarà la tradicional romeria des de la basílica, pels carrers Molí i Nou del Convent fins a l’antic convent dels dominics, actual seu del Museu Valencià de la Festa, on es custodiava la imatge de Sant Vicent en la desapareguda església abans de la seua exclaustració. La imatge, una de les més antigues que es conserven en la basílica, està vestida amb ornaments històrics confeccionats per la beata Josefa Naval “la Senyora Pepa”; un altre dels referent històrics i religiosos més coneguts de la història de la ciutat d’Algemesí.

  En el claustre del convent se celebrarà una missa i, a continuació, un grup de xiquets i xiquetes escenificaran el “Miracle de la Burreta”, sota la direcció Juan Fermín Teruel, responsable de la preparació dels Misteris i Martiris de la Festa de la Mare de Déu de la Salut i Guardó d’Honor de la ciutat.

  L’escenificació dels miracles de Sant Vicent, habitual en els carrers i places de la ciutat de València i d’algunes poblacions de la comarca de l’Horta, va ser recuperada a Algemesí l’any 2004 amb l’escenificació del Miracle dels miracles, obra de l’autor i periodista algemesinenc, Martí Domínguez.

  La devoció a Sant Vicent està molt arrelada en el cor i la memòria dels algemesinencs que un any més es preparen per a la celebració. Els actes institucionals organitzats per la confraria del sant en col·laboració amb la basílica i el Museu Valencià de la Festa, s’iniciaran aquest cap de setmana i s’estendran fins al dilluns, dia de l’efemèride del sant, amb una missa major en la basílica i continuaran durant les pròximes setmanes amb la celebració popular que organitzen els veïns del carrer de Sant Vicent en la que es repetirà l’escenificació del “miracle” i amb la realització de distints actes lúdics i religiosos amb els cercaviles, processó i el sopar de germandat.

   

  Font de la informació: 
  Algemesí celebra la festivitat de Sant Vicent Ferrer amb la posada en escena del “Miracle de la Burreta”

  : http://ift.tt/1UuruM8

   
 • Wednesday, 30 de March, 16 (09:47) Enlace permanente  

  Algemesi 

  : vicent santos – visaes – fotografia http://ift.tt/1MAzg4u

   
 • Tuesday, 29 de March, 16 (19:31) Enlace permanente  

  18-març-2016 

  Cast: Berca TV

  : Vimeo / Berca TV’s videos http://ift.tt/1PDGoaU

   
 • Tuesday, 29 de March, 16 (19:31) Enlace permanente  

  Setmana Santa 25-març-2016 

  Cast: Berca TV

  : Vimeo / Berca TV’s videos http://ift.tt/1V1v673

   
 • Tuesday, 29 de March, 16 (18:44) Enlace permanente  

  Convocatòria Ple març 2016 

  Font de la informació: 
  Convocatòria Ple març 2016

  : http://ift.tt/1V1lyJh

   
 • Saturday, 26 de March, 16 (01:43) Enlace permanente  

  Antiguos Gozos al Santísimo Cristo de la Agonía que se venera en el Calvario de la Villa de Algemesí 

  : ALGEMESÍ EN LA MEMORIA http://ift.tt/1WPjmna

   
 • Thursday, 24 de March, 16 (15:48) Enlace permanente  

  Llàcer perd de nou davant l’Audiència Provincial, que li dóna la raó a Bermúdez. 

  L’Audiècia Provincial considera que les declaracions que va fer el portaveu de Més Algemesí  no són cap tipus d’injúria ni calúmnia sinó que estan emparades per la llibertat d’expressió. Per segona vegada l’Audiència Provincial ratifica la decisió del Jutjat d’Instrucció número 7 d’Alzira que no veu cap tipus de delicte en l’actuació del portaveu de […]…

  : M+S x TU http://ift.tt/1q3M49u

   
 • Thursday, 24 de March, 16 (02:10) Enlace permanente  

  Maristes Algemesí organitza un campionat nacional d’handbol del 24 al 27 de març 

  Dijous, Març 24, 2016 (Tot el dia)

  El pavelló 9 d’Octubre acull la primera edició del trofeu d’handbol Ciutat d’Algemesí. Des del dijous 24 fins al diumenge es disputen els campionats en les categories benjamí, cadet, infantil, aleví i juvenil.

  Entre els equips participants es troben el Valladolid, La Roca, La Salle Montcada, Bera Bera, Mislata, Favara, Torrellano i l’amfitrió el Club de Handbol Maristes d’Algemesí.

  El torneig finalitzarà sobre les 13.30 hores del diumenge 27 de març amb l’entrega de trofeus.

   

  Font de la informació: 
  Maristes Algemesí organitza un campionat nacional d’handbol del 24 al 27 de març

  : http://ift.tt/1XOwIQZ

   
 • Thursday, 24 de March, 16 (02:10) Enlace permanente  

  El III Concurs Nacional d’Interpretació per a Joves organistes “Ioannes Baptista Cabanilles” ja té els seus finalistes 

  Dimecres, Març 23, 2016 – 23:45
  Quatre organistes han sigut els escollits per a ser els que els dies 8 i 9 d’abril participaran en la fase final del concurs

  Una vegada finalitzat el procés d’inscripció al concurs, set són els joves organistes que participaren. El jurat ha decidit que d’eixos set, quatre seran els finalistes que participen els dies 8 i 9 d’abril en la fase final del concurs a la Basílica Sant Jaume Apòstol d’Algemesí.

  Els quatre finalistes procedeixen de tota Espanya i són tots estudiants d’orgue. David Maceira va néixer l’any 1997 a Santiago de Compostela i estudia el primer curs de farmàcia a la Universitat de Santiago de Compostela. A més, es troba al tercer curs d’orgue al Conservatori Professional d’Ourense i és l’organista de l’església San Francisco en su ciudad natal.

  El segon finalista és  Pol Àlvarez i és procedent de Terrassa. Nascut l’any 1999, ha estat premiat als XVI Premis d’Interpretació Musical i Composició del Conservatori de Música Isaac Albéniz de Girona. Va iniciar els seus estudis al Conservatori de Música de Terrassa i paral.lelament al seus estudis d’orgue estudia cant i direcció d’orquestra a aquest mateix conservatori compaginant els estudis musicals amb el batxillerat.

  J. David Asensi és el tercer elegit per participar a la final. Als tretze anys va començar els seus estudis d’orgue al Conservatori Professional de Música de València, després d’haver estat a l’Escolania de la Real Basílica de Ntra. Sra. Dels Desemparats de València. Actualment cursa cinquè d’Ensenyances Professionals en el Conservatori Professional de Música de València.

  I per últim, Joan Seguí és barceloní i l’any 2005 va entrar a formar part de l’Escolania de Montserrat on va combinar el cant coral amb el violí i l’orgue. Actualment cursa els estudis superiors d’orgue a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

  Els quatre joves seran els encarregats de fer gaudir d’unes vetlades a la Basílica de Sant Jaume Apòstol els dies 8 i 9 d’abril a la fase final del III Concurs Nacional de Joves Organistes “Ioannes Baptista Cabanilles”.

   

   

   

  Font de la informació: 
  El III Concurs Nacional d’Interpretació per a Joves organistes “Ioannes Baptista Cabanilles” ja té els seus finalistes

  : http://ift.tt/22wUTtW

   
 • Thursday, 24 de March, 16 (02:10) Enlace permanente  

  La processó del Sant Enterrament reuneix a totes les confraries en l’acte principal de la Setmana Santa d’Algemesí 

  Dimecres, Març 23, 2016 – 23:45

  Algemesí viu ja de ple la Setmana Santa. Després dels trasllats de les diverses imatges, les confraries es reuneixen per a dur a terme la processó del Sant Enterrament. Està previst que s’inicie a les 20 hores el divendres sant des de la plaça Major i en ella participen per aquest orde les confraries de Crist Rei, Nostre Pare Jesús del Silenci, Ecce Homo, Nostre Pare Jesús Natzaré, Crist de l’Agonia, la Nostra Senyora al Peu de la Creu, Nostra Senyora de la Soledat i el Sant Sepulcre.

  Des de diumenge passat, les diverses confraries han dut a terme els seus trasllats i processons amb les imatges que s’han deixat en els dossers fins a la processó de divendres sant.

  La confraria de Crist Rei té com a germans majors a Martina Trull Roca i a Jorge Juan Ripoll Fayos. Els invitats d’honor són María Trull Roca i Rafael Ripoll Fayos.

  El germà major de la confraria del Silenci és Andrés Giménez i l’invitat d’honor és Carlos Giménez.

  Javier Ferragud Masià i Vicente Ramón Ferragud Masià són els germans majors de la confraria del Santíssim Ecce Homo, els invitats d’honor d’enguany són Laura Ferragud Masià i Juan Miguel Ferragud Masià. També formen part com a cambreres d’honor d’aquesta confraria Estela Muñoz Vargas, María Ramírez Esteve, Olga Girbés Calaspa i Raquel Borrás Maravilla.

  La confraria del nostre Pare Jesús Natzaré té com a germans majors a Juan Adam Adam i Adela Bresó Dolz, i com invitada d’honor a Dolores Botella Arbona.

   

  Font de la informació: 
  La processó del Sant Enterrament reuneix a totes les confraries en l’acte principal de la Setmana Santa d’Algemesí

  : http://ift.tt/22wUTtL

   
 • Wednesday, 23 de March, 16 (20:12) Enlace permanente  

  21-març-2016 

  Cast: Berca TV

  : Vimeo / Berca TV’s videos http://ift.tt/1WJcGHn

   
 • Wednesday, 23 de March, 16 (20:12) Enlace permanente  

  Prego Setmana Santa 2016 

  Cast: Berca TV

  : Vimeo / Berca TV’s videos http://ift.tt/1U9EV4d

   
 • Wednesday, 23 de March, 16 (20:12) Enlace permanente  

  Informatiu 22 Març 2016 

  Cast: Berca TV

  : Vimeo / Berca TV’s videos http://ift.tt/1WJcF6a

   
c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
esc
cancel
Olark Livehelp