ESPAI PUBLICITARI DISPONIBLE
Contacta amb adminalgemesi.info

Actualizaciones de mayo, 2016 Mostrar/Ocultar Comentarios | Atajos de teclado

 • Tuesday, 31 de May, 16 (23:32) Enlace permanente  

  Velódromo de María Auxiliadora 

   
   

   
   
   El Velódromo. Fotografía publicada en el número 0 de Maux, Revista de la Comunidad
  Escolar y Asociación de Antiguos Alumnos del Colegio de Santa María Auxiliadora.
   
   
   
   
     Apenas hacen falta comentarios. La afición al ciclismo en Algemesí es conocida. En esta imagen, el velódromo que estuvo donde está hoy el colegio de María Auxiliadora, durante una carrera ciclista.
     Hay muchos detalles en la imagen. Gente en las gradas, en los balcones y hasta en los tejados de las casas.
     Y en la valla se ve publicidad del Insecticida Dr. Trigo, que era para los naranjos.
   
  

  

  : ALGEMESÍ EN LA MEMORIA http://ift.tt/1TVofLt

   
 • Tuesday, 31 de May, 16 (22:32) Enlace permanente  

  BASES CONCURS CARTELL 2016 VALENCIÀ/CASTELLANO 

  Bases concurs cartell 2016 – valencià

  Bases concurso cartel 2016 – castellano

  : Setmana de Bous http://ift.tt/1PgZ331

   
 • Tuesday, 31 de May, 16 (22:32) Enlace permanente  

  PRESENTACIÓ RAMADERIES 2016 

  presentacio ramaderies

  : Setmana de Bous http://ift.tt/1WXmq3Y

   
 • Tuesday, 31 de May, 16 (16:48) Enlace permanente  

  No votàrem a l’alcaldessa per a que fera política de dretes 

  Els regidors d’EU d’Algemesí, que tant demanaren la legislatura anterior revertir l’externalització de serveis , voten continuar-la en la neteja educativa.

  M+S ALGEMESÍ després del plenari d’ahir va a revisar el suport que durant aquests darrers mesos ha vingut donant a l’equip de govern, donat que han començat a aplicar polítiques clarament neoliberals i a desdir-se de tot el que havien desfés la legislatura anterior.

  Ahir tingueren el valor de passar per plenari el plec de condicions per a la contractació de la neteja dels centres educatius de primària i posar com a condicions que la durada fos de quatre anys més dos de pròrroga. Amb aquesta decisió política van en contra clarament de l’esperit de converses que tinguérem per al pacte d’investidura en el qual tots defensàrem la necessitat de revertir l’externalització dels serveis públics. En aquest cas aquest era el servei més fàcil de recuperar ja que no implica cap inversió en material extra. Però no han volgut.

  Som conscient de les dificultats legals en l’actualitat per a revertir aquestes situacions, però perfectament l’equip de govern hagués pogut adjudicar el contracte per 1 o 2 anys per a estudiar diferents alternatives que comportaren la municipalització del servei. Eixa decisió, que és merament política, no l’ha pres un govern suposadament d’esquerres, sinó que ha apostat per seguir la mateixa dinàmica externalitzadora del PP. Si hagueren optat per un contracte amb una duració de dos anys, abans que concloguera la legislatura haguérem pogut recuperat aquest servei per a convertir-lo novament en un servei de gestió pública. Fent-ho així tal reversió no es podrà prendre fins la següent legislatura. Anem a gastar-nos els mateixos diners, o més, que si fóra un servei públic, però a canvi els treballadors o treballadores que el van a fer van a cobrar uns preus irrisoris.

  Del PSOE, que ja en les dues darreres legislatures en que governava va apostar per amortitzar places de netejadores i externalitzar el servei, no ens estranya. Ara bé, que aquesta decisió política tinga el suport incondicional i entusiasta d’EU resulta paradoxal. En l’anterior legislatura EU van brandir reiteradament la bandera de la recuperació dels serveis públics. No sols votaven que no als plecs de condicions, coincidint normalment amb nosaltres, sinó que fins i tot votaven que no a les adjudicacions. Però EU ha resultat ser un partit de doble perfil. Un perfil progressista, impostat, per a quan està en l’oposició, i un altre neoliberal i conservador per a quan està en el govern. Això és hipocresia pura, a més de ser mal per a les polítiques progressistes, ja què al final tant PSOE, com el seu partit satèl·lit EU, acaben prenent les mateixes decisions polítiques que els conservadors del PP. Sols calgué veure l’entusiasme amb que el PP votà a favor de la proposta del PSOE i EU. Tots tres partits representen la vella política a Algemesí. Ja ho deixaren clar quan l’equip de govern dicidí, en contra del que argumentaven en l’oposició, donar compliment al projecte popular del Mercat. PSOE i EU tingueren l’oportunitat de revertir-lo i no ho feren.

  PSOE i EU han resultat ser, no un canvi, sinó un simple recanvi, i de mala qualitat, del PP. I diem de mala qualitat, perquè ni tan sols sabien ni què estaven votant. Quan els recriminàrem que no havien estudiat altres alternatives, i que ja no seria possible revertir aquesta decisió en aquesta legislatura, la Sra Alcaldessa explicava, contra  del que deia el plec, que el contracte seria sols per un any. Segons ella anava a ser sols per a un any i així guanyar temps per a  poder estudiar les alternatives. Però això no era cert, era per a quatre anys amb possibilitat de dos més. No ens podem fiar d’un equip de govern que ni tan sols sap que està votant. Sembla que la Sra Alcaldessa no sap que si la duració del contracte hagués estat d’un any no hagués passat per ple, sinó per la Junta de Govern. I això és preocupant. Es preocupant  que la màxima responsable política no sàpiga què està votant..

  Tenim un equip de govern desorientat, que no sap gestionar realment l’ajuntament i que opta a la primera per polítiques neoconservadores i per continuar les gran línies directrius de govern de l’equip popular. No els votàrem per a que feren això i per això d’ara endavant anem a revisar profundament el suport que en els darrer mesos els hem donat. Del PSOE, que arribà fa poc a un preacord amb Ciutadans, no ens estranya, però d’EU sí. EU d’Algemesí s’ha convertit en un apèndix del PSOE i ha passat a defensar el contrari que defensava la legislatura passada.

  : Més Algemesí http://ift.tt/1UaDJbK

   
 • Tuesday, 31 de May, 16 (16:15) Enlace permanente  

  Exposició pintura 


  Sense definir
  New window
  Pes: 
  10

  : Ajuntament http://ift.tt/280AXQl

   
 • Tuesday, 31 de May, 16 (16:15) Enlace permanente  

  Ciclisme 


  Sense definir
  New window
  Pes: 
  10

  : Ajuntament http://ift.tt/1XbF0Gi

   
 • Tuesday, 31 de May, 16 (16:15) Enlace permanente  

  Xerrada sanitat 


  Sense definir
  New window
  Pes: 
  10

  : Ajuntament http://ift.tt/1XbFaNT

   
 • Tuesday, 31 de May, 16 (16:15) Enlace permanente  

  Nit de compres i descomptes 


  Sense definir
  New window
  Pes: 
  10

  : Ajuntament http://ift.tt/1XbETKZ

   
 • Tuesday, 31 de May, 16 (13:19) Enlace permanente  

  Fira Sant Onofre 2016 


  Sense definir
  New window
  Pes: 
  10

  : Ajuntament http://ift.tt/1P0meJF

   
 • Tuesday, 31 de May, 16 (13:19) Enlace permanente  

  Edicte IBI 


  Sense definir
  New window
  Pes: 
  10
  Superposició: 

  IBI URBANA

  : Ajuntament http://ift.tt/1P0lnbL

   
 • Monday, 30 de May, 16 (23:13) Enlace permanente  

  Cant a la Renaixença 

  Divendres 3 de juny

  Passacarrer-poètic / sopar de pa-i-porta / Nit de cant improvisat

  Tenim el plaer de convidar-vos a l’acte que La Casa Cantonera i L’Ullal Cultural hem organitzat en el marc de les IV Jornades Josep Marco, aquest any dedicades a la Renaixença valenciana. Aquest acte tindrà lloc el proper divendres 3 de juny a les 21h; passacarrer-poètic, punt de sortida el Museu de la Festa, anirem parant en alguns llocs importants fins arribar a la Placeta de les Tres Moreres, on hi haurà preparat un sopar de pa-i-porta (la beguda i l’acompanyament el posarà l’organització i després passarà la gorra per poder sufragar-lo) i una actuació amb cant d’estil valencià, albaes -cant improvisat-, a càrrec dels cantaors Josep Aparicio “Apa” i Trini Carvallo i el versador Josemi Sánchez, acompanyats per tabalet i dolçaina.

  Us esperem per passar una bona vetlada entre amics i gaudir de les poques ocasions que tenim a Algemesí per sentir una cosa tan genuïna com el cant d’estil i les albaes.

  CANT_A_LA_RENAIXENÇA
  Reenvieu aquest correu a tota aquella persona que cregueu que tinga gust d’assistir-hi, perquè el carro com més roda, més soroll fa!

  Us esperem!

  : La Casa Cantonera http://ift.tt/1VqYh4F

   
 • Monday, 30 de May, 16 (23:13) Enlace permanente  

  Cant d’estil: Cant a la Renaixença (el 3 de juny a la Plaça 3 Moreres) 

  Tenim el plaer de convidar-vos a l’acte que La Casa Cantonera i L’Ullal Cultural hem organitzat en el marc de les IV Jornades Josep Marco, aquest any dedicades a la Renaixença valenciana. Aquest acte tindrà lloc el proper divendres 3 de juny a les 21h; passacarrer-poètic, punt de sortida el Museu de la Festa, anirem parant en alguns llocs importants fins arribar a la Placeta de les Tres Moreres, on hi haurà preparat un sopar de pa-i-porta (la beguda i l’acompanyament el posarà l’organització i després passarà la gorra per poder sufragar-lo) i una actuació amb cant d’estil valencià, albaes -cant improvisat-, a càrrec dels cantaors Josep Aparicio “Apa” i Trini Carvallo i el versador Josemi Sánchez, acompanyats per tabalet i dolçaina.

  Us esperem per passar una bona vetlada entre amics i gaudir de les poques ocasions que tenim a Algemesí per sentir una cosa tan genuïna com el cant d’estil i les albaes.

  Vos esperem!

  Cant a la renaixença

  Passacarrer-poètic / sopar de pa-i-porta / Nit de cant improvisat

  : lullalcultural http://ift.tt/1TSfGRy

   
 • Monday, 30 de May, 16 (22:26) Enlace permanente  

  Junta de Govern 29 d’Abril de 2016 

  Font de la informació: 
  Junta de Govern 29 d’Abril de 2016

  : Ajuntament http://ift.tt/1ODgyFg

   
 • Monday, 30 de May, 16 (22:26) Enlace permanente  

  Junta de Govern 6 de Maig de 2016 

  Font de la informació: 
  Junta de Govern 6 de Maig de 2016

  : Ajuntament http://ift.tt/1TSa75u

   
 • Monday, 30 de May, 16 (19:46) Enlace permanente  

  La festa del Corpus Christi! 

  Aquest diumenge hem celebrat la festa del Corpus Christi, l’adoració del gran misteri de la presència de Crist a l’Eucaristia i més concretament en els sagrats Cos i Sang de Jesucrist. Aquesta adoració ens demana una actitud de fe sincera però també ens demana una actitud de servei i caritat amb els més necessitats. D’aquesta manera farem present l’amor que Déu sent per tots nosaltres.

  Com una continuació a la festa del Corpus, aquesta setmana tindrà lloc a la Capella de la Troballa 24 hores de pregària i adoració al Senyor, tal i com recomana el Papa Francesc. Aquesta iniciativa mundial serà el proper divendres 3 de juny, dia del Sagrat Cor de Jesús. Donarem inici a les 22h i finalitzarem a les 18h del dia següent amb el cant de Vespres. Per tal de garantir l’adoració durant totes les hores s’han creat diferents torns. Així doncs, tots aquells interessats en participar cal que passen per la sagristia per tal d’apuntar-se en un dels torns.

  El mateix divendres a les 19.30h donarà inici a l’ermita de Sant Onofre la Novena al sant, patró del nostre poble. Després de la Missa es traslladarà la imatge fins la Basílica, on enguany es desenvoluparà tot el novenari. 
  Els xiquets i xiquetes que han d’iniciar la catequesi el pròxim curs podran matricular-se proper el dimecres 1 de juny, així com aquells que no pogueren fer-ho el dia que tenien assignat. 

   

  Per als xiquets i joves del Moviment Juvenil Sant Jaume hi ha els avisos següents:

  • Activitat divendres 3 de juny per als xiquets/es de 1r cicle (3r i 4t de Primària) a les 20h al Patro. Cal dur entrepà, 2 euros i moltes ganes de passar-ho d’allò més be. Cal confirmar l’assistència a coordipatro@gmail.com.
  • Activitat especial el dissabte 11 de juny a les 17h. En acabar l’activitat hi haurà un berenar per a tots i junts anirem a la Celebració de les 19.30h.
  • Cinema d’estiu al patronat: a partir de les 20.30h començarà el sopar i a les 21h es projectarà la pel·lícula. El dimecres 22 de junyserà per als joves de 1r d’ESO fins a confirmació i el divendres 24 de juny serà per als xiquets/es de 2n fins a 6é de primària.
   (atents tots els pares perquè prompte rebreu una circular amb tota la informació)
  • El campament d’estiu serà del 13 al 23 de juliol per als xiquets de 5é a 1r de batxiller i del 26 al 31 de juliol per als menuts de 2n a 4t de primària. Podeu inscriure’s emplenant aquest formulari i les dates d’inscripció seran el 22 i 24 de juny de 18.30h a 20.30 a l’Aula Magna del Patronat.  (Qualsevol dubte podeu enviar-lo a coordipatro@gmail.com)


  Que passeu una bona setmana!


  : ST. JAUME ALGEMESI http://ift.tt/1TRMgmC

   
c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
esc
cancel
Olark Livehelp