ESPAI PUBLICITARI DISPONIBLE
Contacta amb adminalgemesi.info

Actualizaciones de junio, 2016 Mostrar/Ocultar Comentarios | Atajos de teclado

 • Thursday, 30 de June, 16 (18:52) Enlace permanente  

  +A celebra el canvi de criteri en la durada del contracte de neteja escolar 

  Al plenari passat mostràrem la nostra disconformitat en que  s’adjudicara per a 6 anys i no s’intentara una reversió a gestió pública del servei privatitzat.

  M+S ALGEMESÍ vol donar les gràcies a l’equip de govern per la ràpida rectificació del que sense dubte era una decisió incomprensible en un equip de govern progressista, decisió que ens feia qüestionar, com ja diguérem, el continuar donant-los suport.

  Al plenari del mes passat l’equip de govern, amb el suport del PP, aprovava treure a contractació els servei de neteja de les escoles públiques per a sis anys (quatre anys més dos  optatius de pròrroga), sense haver-se plantejat la seua reversió a la gestió pública ni haver fet cap estudi al respecte. S’optava així per fer el contrari del que s’havia estat pregonant la legislatura anterior i s’entrava de ple a aplicar polítiques clarament neoliberals. No oblidem que en aquest cas aquest era el servei més fàcil de recuperar ja que no implica cap inversió en material extra i per això no enteníem eixa decisió política que s’havia pres.

  Al plenari d’aquest dijous es revertirà aquesta decisió i es renunciarà a adjudicar el contracte per a sis anys, passant a adjudicar-se per a un o dos anys i així, mentre, estudiar les possibles vies de reversió a la gestió pública del servei.

  Aplaudim doncs aquesta rectificació i òbviament votarem a favor tal decisió perquè és allò que sostinguérem en el plenari. Fent-ho així, encara tindrem l’oportunitat aquesta legislatura de procedir a revertir el servei, i més si es reverteixen les absurdes lleis populars que impedeixen una adequada gestió dels serveis públics.

  Segons l’equip de govern, i segons manifestà la pròpia alcaldessa durant el plenari passat, ells pensaven que la proposta que passava per plenari era precisament la d’adjudicar-ho per un any prorrogable a altre. Va ser el secretari, a petició del portaveu de M+S ALGMESÍ, qui va aclarir en el plenari que la proposta era adjudicar-ho per a sis anys. Un error el té qualsevol, és clar, però que nou regidors de l’equip de govern tinguen el mateix error és cridaner. D’entrada estem parlant d’un tema d’educació, que és competència de la pròpia alcaldessa, que tindria que haver-se llegit el plec que ella mateixa signà, cosa que sembla que no feu. Però que durant tot el procés de tramitació cap regidor de l’equip de govern s’haja llegit el plec i haja vist que posava quatre més dos anys, això ens preocupa, i molt. Esperem que d’ara endavant no tornen a passar aquestes coses i que almenys tinguen el detall de llegir i estudiar allò que van a votar. Pel bé del poble.

  No obstant això, reiterem la nostra alegria pel canvi de rumb i de criteri en aquesta qüestió. L’administració municipal està perfectament capacitada per assumir aquesta sèrie de serveis, serveis que pensem no deuen externalitzar-se. No cal dir que el fet que optem per aquesta reversió a mitjà termini no es deu a cap tipus de problema o insatisfacció amb l’empresa actual o les anteriors. Tot el contrari, l’empresa actual ha prestat un bon servei, servei que volem agrair, però per a nosaltres no té sentit privatitzar serveis públics que puguen ser prestat per la pròpia administració. I aquest n’és un. Ens posem doncs als servei de l’equip de govern per estudiar i treballar conjuntament aquesta reversió.

  : Més Algemesí http://ift.tt/297cd0Q

   
 • Thursday, 30 de June, 16 (17:49) Enlace permanente  

  L’Ajuntament llança l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible per a Algemesí 

  Dijous, Juny 30, 2016 – 15:45
  L’EDUSI vol impulsar el creixement econòmic i mediambiental sostenible del municipi

  L’Ajuntament d’Algemesí ha preparat una Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI) que té com a principal objectiu reactivar el desenvolupament econòmic, social i ambiental de la ciutat a mig i llarg termini. Esta estratègia identifica el reptes urbans d’Algemesí en l’aspecte econòmic, ambiental, demogràfic i social, al temps que proposa projectes que caldrà executar durant els propers anys per tal d’assolir quatre grans objectius com són millorar l’accés, l’ús i la qualitat de les tecnologies de la informació i de la comunicació, afavorir el pas a una economia de baix nivell d’emissió de carboni en tots els sectors, conservar i protegir el medi ambient i promoure l’eficiència dels recursos, promoure la inclusió social i lluitar contra la pobresa i qualsevol discriminació.

  Fins al moment s’ha estat treballant en la identificació dels principals reptes urbans que afronta Algemesí i ara es començarà amb el disseny de l’estratègia.

  “La participació ciutadana serà clau tant en el disseny com en l’execució d’esta estratègia. S’establiran mecanismes d’informació i consulta a la ciutadania i als principals agents econòmics, socials i institucionals”, ha assenyalat el regidor de Medi Ambient, Pau Montalvà. En els propers mesos es faran entrevistes porta a porta per recollir l’opinió dels veïns i veïnes d’Algemesí i saber quins projectes consideren prioritaris. També es podrà donar esta opinió omplint el qüestionari que estarà disponible en la pàgina web de l’Ajuntament on hi haurà una secció dedicada a l’EDUSI des d’on s’informarà dels passos que es van donant en l’elaboració de l’estratègia Tanmateix, s’organitzaran tallers participatius on es treballarà en la definició d’una estratègia consensuada.

  Una vegada finalitzada, l’estratègia EDUSI serà presentada a la convocatòria del Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques per al seu cofinançament mitjançant el programa operatiu FEDER de creixement sostenible 2014-2020. L’Administració General de l’Estat, a través de la Direcció General de Fons Comunitaris del Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques, ha programat un eix urbà dins del Programa Operatiu de Creixement Sostenible (POCS) 2014-2020, dedicat en la seua totalitat a finançar línies d’actuació de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat. Este eix urbà es dirigeix a municipis amb una població de més de 20.000 habitants. Algemesí es vol acollir a estes ajudes per a donar un impuls al creixement sostenible del municipi.

  Font de la informació: 
  L’Ajuntament llança l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible per a Algemesí

  : Ajuntament http://ift.tt/297gjqu

   
 • Thursday, 30 de June, 16 (17:49) Enlace permanente  

  «XÚQUER VIU» EXPOSA A ALGEMESÍ LES OBRES DEL IV CONCURS DE FOTOGRAFIA 

  Dijous, Juny 30, 2016 – 15:45
  A LA INAUGURACIÓ S’ENTREGARAN TAMBÉ ELS PREMIS A LES OBRES GUANYADORES.

  Les 43 fotografies seleccionades, de les 101 presentades al concurs "Paisatges d’Aigua al Xúquer " organitzat per "Xúquer Viu", s’exposaran per primera vegada al Museu Valencià de la Festa d’Algemesí.

  En l’acte que començarà a les 19,30 del divendres 1 de juliol es lliuraran els tres premis corresponents a aquesta quarta edició. El primer premi s’atorgarà al fotògraf Manu Alarcón, de l’Alcúdia , el segon premi ha correspost a Fermín Javier García Pons de Sumacàrcer, mentre que el tercer serà lliurat a Joan Marc Soler d’Alberic.

  En el concurs es van presentar un total de 39 fotògrafs procedents de diverses comarques valencianes.

  L’exposició es podrà visitar fins al proper 29 de juliol, de dimarts a dissabte de 11 a 14 hores.

   

  .

  Font de la informació: 
  "XÚQUER VIU" EXPOSA A ALGEMESÍ LES OBRES DEL IV CONCURS DE FOTOGRAFIA

  : Ajuntament http://ift.tt/29tAJbP

   
 • Thursday, 30 de June, 16 (15:04) Enlace permanente  

  Actuació al Festival Serenates 2016 

  serenates2016int700

  El pròxim 8 de Juliol ‘La Muixeranga d’Algemesí’ i ‘Els Tornejants’ actuarem al Festival Sernates 2016 en la XXIX edició, organitzat per Universitat de València i la subdirecció de Musica CulturArts al Claustre del Centre Cultural La Nau.

  El festival conta amb la col·laboració de l’Ajuntament de València, l’Alcademia Valenciana de la Llengua, Escola d’art i Superior de Diseny de València, Fundació Bancaixa i la Fundació Banc Sabadell.

  L’actuació serà d’entrada lliure a la Plaça del Patriarca.
  El Programa de les diferents activitats el podeu vore en el següent enllaç.
  Mes informació en:

  Universitat de València

  Fundació Bancaixa

   

  : Muixeranga d’Algemesi http://ift.tt/29562N8

   
 • Thursday, 30 de June, 16 (14:44) Enlace permanente  

  Enric Lluch participa en l’onzena edició de «Llegir en valencià» amb una història ambientada en Algemesí 

  Dijous, Juny 30, 2016 – 12:17
  Les cançons tradicionals valencianes són les protagonistes de la col·lecció «Llegir en valencià, les nostres cançons». Amor impossible. Ja ve Cento de ca la novia es repartirà amb el diari Levante-EMV per només 1 euro diumenge 3 de juliol.

  L’onzena edició de la campanya «Llegir en valencià» convida els lectors a llegir relats que els submergiran en les històries que, al voltant d’una cançó popular valenciana, han imaginat i escrit els autors i les autores. Textos d’una gran qualitat literària escrits per a l’ocasió per autors valencians consolidats i de renom. Entre ells està l’escriptor d’Algemesí, Enric Lluch, qui s’ha inspirat en la cançó Ja ve Cento de ca la novia per a escriure Amor Impossible.

  Cento, un jove tímid de família treballadora, i Maria Rosa, una xica de bona família del poble, viuran una història d’amor (o desamor). Maties i la resta dels amics de Cento fan bromes de mal gust al pobre enamorat, mentre el cercle d’ella no veu amb bons ulls la possible relació entre els dos joves. Al remat, fins i tot la Guàrdia Civil entrarà en la història.

   

  La col·lecció «Les nostres cançons»

  L’objectiu d’aquesta campanya impulsada per la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura és, com les anteriors, que la gent llija i que, a més, ho faça en valencià. «Llegir en valencià, les nostres cançons» és l’única campanya de promoció de la lectura en valencià en què estan implicades nombroses entitats públiques i privades que treballen per un objectiu comú: fomentar la lectura i promocionar la nostra llengua. Així com donar a conéixer els costums, les tradicions i la cultura del poble valencià.

  Entre els i les autores que participen enguany en la campanya està Teresa Broseta, Isabel Canet, Carles Cortés, Josep Franco, Pepa Guardiola, Vicent Usó, Anna Moner, Silvestre Vilaplana, Mercè Climent i Àngels Gregori. Cada narració està dedicada a una cançó popular concreta: La Panderola, La xata melindreraEl CabanyalAmparito la filla del mestre La tararEl sereno i la serenaSerra de MariolaEl tio Pep se’n va a MuroLa lluna, la pruna i A la voreta del mar.

  A més a més, enguany volem donar una importància especial a la cançó en valencià. Per això, cada llibre contindrà impresa la lletra de la cançó i posarem a l’abast de tots els qui completen la col·lecció de llibres un CD exclusiu amb les onze cançons gravades pel cantautor valencià Paco Muñoz.

  Enguany, igual que les darreres edicions, també s’ha creat un espai web exclusivament per a la campanya (http://ift.tt/1iQNZ7m), on trobarem tota la informació detallada: el calendari de distribució, els articles d’animació a la lectura que aniran publicant-se a Levante, recomanacions d’altres lectures i el concurs per a guanyar vals de compra per als supermercats Consum, vals de compra per a les botigues de Pollos Planes i vals de menú per a dos persones per a consumir en els restaurants La Parrilla de Pollos Planes.

  A més dels patrocinadors i col·laboradors històrics, també alguns ajuntaments dels pobles on estan ubicats els paisatges que apareixen en els llibres de la campanya s’han sumat a la iniciativa. Així, els ajuntaments de Xàbia, Altea, Simat, Algemesí, Sueca, Oliva, Cocentaina i Muro han confirmat també el seu suport a «Llegir en valencià, les nostres cançons».

  Si vols més informació, consulta http://ift.tt/1iQNZ7m. També pots posar-te en contacte amb la Fundació Bromera (a/ Elena Cívico) a través del telèfon 962 459 704 o de l’adreça elena@fundaciobromera.org.

   

   

  Font de la informació: 
  Enric Lluch participa en l’onzena edició de «Llegir en valencià» amb una història ambientada en Algemesí

  : Ajuntament http://ift.tt/29sUtMC

   
 • Thursday, 30 de June, 16 (12:30) Enlace permanente  

  Aniversari de Bernat . 

  : visaes http://ift.tt/29stQrg

   
 • Thursday, 30 de June, 16 (12:30) Enlace permanente  

  27-juny-2016 art de vestir2 

  Cast: Berca TV

  : Vimeo / Berca TV’s videos http://ift.tt/296vgcy

   
 • Thursday, 30 de June, 16 (12:30) Enlace permanente  

  24-juny-2016 

  Cast: Berca TV

  : Vimeo / Berca TV’s videos http://ift.tt/29stK33

   
 • Wednesday, 29 de June, 16 (23:31) Enlace permanente  

  S’atorguen els premis de narrativa curta d’Adisalge patrocinats per Pintures Puig 

  Dimecres, Juny 29, 2016 – 21:45

  La sala d’actes del Casino Lliberal va ser el lloc escollit per a celebrar l’entrega de premis de la IV edició del Concurs de Narrativa Curta Reinventem la Discapacitat, esponsoritzat per Pintures Puig i en el qual col·labora la Regidoria de Benestar Social i el Programa Formatiu de Qualificació Professional Inicial de la Regidoria de Treball de l’Ajuntament d’Algemesí.

  Un acte presidit per la regidora de Benestar Social, Ana Girbés; el gerent de Pintures Puig, José Vicente Puig; el president d’Adisalge, Ximo Bresó, i per la secretària d’Adisalge, Carmina Gómez. La tècnica de Normalització Lingüística, Fina Girbés, actua de secretària i llegí l’acta.

  Hi hagué quatre categories premiades: primària; secundària, batxillerat i cicles formatius; alumnes amb discapacitat intel·lectual i treballs col·lectives. La primera de les obres premiades va ser Un estiu especial de Joaquin Tena del col·legi Sant Josep de Calassanç, en la categoria de educació primària. Una narració sobre l’estiu en la muntanya d’una colla d’amics que reinventen els seus jocs per tal d’integrar a Alejandro, un xiquet amb cadira de rodes.

  En la categoria de secundària, batxillerat i cicles formatius va estar premiada l’obra titulada 18-04-2009. Aitana Baldoví del col·legi Maria Auxiliadora va escriure aquest relat que apropa el públic a l’autisme, i que demostra que el recolzament i l’estima rebuts cap a aquestes persones poden fer-les millorar molt.

  Un dels moments més emotius va ser quan Salvador Vicente Castell, el jove premiat en la categoria de discapacitats intel·lectuals, va llegir l’obra Vulnerables.  L’amor es lliure per a tots, inclús per a la protagonista, una xica amb discapacitat que acaba casant-se amb el seu amor. Va destacar que “tothom en algun moment de la seua vida s’ha sentit vulnerable”.

  L’últim premi ha sigut per a l’obra col·lectiva Únics, Una narració amb imatges creada pels xiquets del CEE Alberto Tortajada. Els autors Estela Boix, Laura Cerveró, Consuelo Lara, Adrià Martínez, Tania Mira, Inés Segura i Nöel Walter han plasmat en imatges el que la societat vol que siguem, tots iguals. Però a poc a poc van apareixent més dibuixos de gent diferent, amb distintes limitacions. El missatge és que no s’ha d’excloure a ningú, i s’ha de veure la diversitat com a una oportunitat de millora i no com a motiu d’exclusió social.

  Carmina Gómez, secretària d’Adisalge, va ressaltar la importància de la narrativa com a element per a transmetre valors, i va remarcar la necessitat d’educar els més jóvens per a millorar el futur de la nostra societat.

  La regidora de Benestar Social, Ana Girbés, va tancar l’acte i va assenyalar que des de el consistori agraïen el gest de Pintures Puig i que l’Ajuntament sempre ha mostrat el seu recolzament cap a l’Adisalge i que continuaran donant-los suport.

  Font de la informació: 
  S’atorguen els premis de narrativa curta d’Adisalge patrocinats per Pintures Puig

  : Ajuntament http://ift.tt/2959eXo

   
 • Wednesday, 29 de June, 16 (18:54) Enlace permanente  

  Exposem a la vicepresidenta de la diputació la necessitat d’una web puntera sobre la nostra festa 

  👍Maria Josep Amigó coincidí amb els regidors de M+S Algemesí en la necessitat que una festa patrimoni de la humanitat tinga una web puntera com a finestra al món

  Fa uns dos mesos els regidors de M+S ALGEMESÍ Lorena Calatayud i Josep Bermúdez mantingueren una sèrie d’entrevistes amb la Diputada Provincial de Turisme Pilar Moncho i la Vicepresidenta de la Diputació Maria Josep Amigó per tal de fer-los arribar la seua preocupació per la manca de presència de la Festa de la Mare de Déu de la Salut en internet.

  Hui en dia  la promoció de qualsevol producte, acte o manifestació cultural es fa principalment a través d’internet i les xarxes socials. Qualsevol ciutadà que vulga buscar informació sobre la nostra Festa acudeix a buscar-la a internet, però la Festa d’Algemesí no té, a hores d’ara, una pàgina web dinàmica i atractiva que servisca de finestra al món. Conscient d’aquesta mancança M+S ALGEMESÍ en 2012 posà en funcionament, juntament amb L’ULLAL CULTURAL D’ALGEMESÍ, el portal festesalgemesi.com per tal d’oferir informació útil al visitant. Aquesta pàgina, que estava en 6 idiomes, ha estat l’única pàgina exclusiva dedicada a la Festa, però mantenir-la actualitzada a base de voluntariat resulta impossible.

  Calia doncs superar aquest plantejament i per això férem arribar aquesta necessita als actuals responsables de Diputació. En primer lloc ens reunírem amb la responsable de l’àrea de Turisme, gran coneixedora i divulgadora de la nostra Festa, qui s’interessà pel projecte. Unes setmanes després els nostres regidors tornaren a Diputació per reunir-se en aquesta ocasió amb la seua Vicepresidenta María Josep Amigó.  Aquesta coincidí plenament en que Diputació devia estar al costat de la Festa i devia implicar-se totalment en la difusió d’un Patrimoni de la UNESCO. Des de M+S ALGEMESÍ volem agrair-li, no sols que ens rebera, sinó sobretot la predisposició i interés que ha mostrat per un projecte que des del primer minut va fer seu.

  Com a responsable política de la Diputació entengué de seguida que no era possible aquesta “apagada virtual” de la nostra Festa. És per això que la Vicepresidenta es comprometé amb els regidors de M+S ALGEMESÍ a que des d’eixe mateix moment ella i el seu equip, tan amants de la cultura i les tradicions autòctones valencianes, es posarien a buscar la millor formula administrativa i tècnica per fer possible el més aviat possible que la Festa de la Mare de Déu d’Algemesí tinga una pàgina web d’acord amb la seua catalogació com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

  Vicepresidenta i regidors coincidiren en que la pàgina web devia servir tant de portal d’informació turística com de portal d’informació cultural. A més de contenir informació bàsica i útil per al visitant, es considerà convenient que l’estudiós de la Festa tinguera també al seu abast tota la informació existent sobre vestimenta, música (partitures i fonoteca), història, documentació… Aquesta facilitat d’accés a la informació incentivaria als estudiosos a continuar investigant i aprofundint en aquesta festa tan singular. Es parlà també, tal i com ja té la pàgina del Misteri d’Elx, de gravar aquesta festa amb càmeres de 360º per tal que el visitant de la pàgina web tinga una vivència el més realista possible de la nostra Festa i la puga viure, literalment, des de dins.

  Una vegada més, M+S ALGEMESÍ demostra que per tal de treballar a favor d’Algemesí no cal estar dintre de l’equip de govern i per això molt gustosament hem anat a Diputació a exposar una necessitat d’Algemesí i facilitar així el treball de l’actual equip de govern que ens té a la seua disposició per al que considere oportú en relació a la promoció i difusió de la nostra Festa.

  Agrair novament a la Vicepresidenta no sols la seua atenció sinó també que continue a hores d’ara impulsant el tema dintre de Diputació. Som conscients que les àrees que ella coordina estan treballant en el tema i que la proposta comença ja a prendre forma.

  : Més Algemesí http://ift.tt/294sd3O

   
 • Wednesday, 29 de June, 16 (00:25) Enlace permanente  

  El PP guanya en tots els districtes d’Algemesí i és l’únic que incrementa el percentatge de vot 

  La coalició A la Valenciana (Compromís-Podemos-EU) es desinfla i perd la confiança de 539 algemesinencsEl PSOE, partit que sustenta l’alcaldia, obté el pitjor resultat de la històriaUna vegada passada la jornada electoral, és moment de l’anàlisi dels resultats. El Partit Popular va obtindre el passat diumenge 5.454 vots, el que representa un 36,66%. Això significa 5 punts més que els obtinguts el 20D, al guanyar 701 vots. Som l’única força política que incrementa el número de vots en la nostra

  : ppalgemesi http://ift.tt/291Zhbj

   
 • Tuesday, 28 de June, 16 (18:45) Enlace permanente  

  M+S Algemesí aposta per obrir una Oficina Verda per a 2017 

  🌿📗Volem que els ciutadans tinguen assessorament en matèria d’estalvi i eficiència energètica oferint en depedències municipals eixe servei almenys un dia a la setmana

  M+S ALGEMESÍ considera que no podem demanar implicació als ciutadans en matèria de sostenibilitat si no els oferim instruments concrets per fer-ho Alguns municipis de la Ribera han començat a conveniar amb l’Agència Energètica de la Ribera la creació d’una Oficina Verda Municipal. Es tracta d’un servei que atén i assessora sobre qüestions energètiques tant a la ciutadania com a empreses i autònoms. Volem doncs que  almenys un matí a la setmana els ciutadans tinguen un tècnic a la seua disposició per a ajudar-los i orientar-los.. No cal dir que és un servei gratuït per a l’usuari.

  Des de l’Oficina Verda que nosaltres proposem instaurar, s’oferirà, grosso modo,  a ciutadans, comerços i empreses informació sobre ajudes i subvencions per a la instal∙lació i adquisició de productes que redueixen el consum d’energia o produeixen energia local renovable, assessorament, en general, sobre com reduir la despesa energètica a la seua llar o empresa, estudis comparatius de la factura d’electricitat i/o gas natural, informació sobre els tràmits del “bo social” o els canvis de companyies, resolució de dubtes i problemes que se li plantegen al ciutadà relacionats amb l’energia, assessorament sobre instal·lacions tècniques als edificis  comerços (energia solar tèrmica, fotovoltaica d’autoconsum,sistemes de calefacció/refrigeració, sistemes d’il·luminació,etc), així com la realització de campanyes de comunicació i sensibilització per fomentar una cultura basada en l’ús racional de l’energia.

  Es tracta, amb l’obertura d’aquesta Oficina Verda, d’aconseguir un doble objectiu: per una banda fomentar la sostenibilitat mediambiental a través de la reducció del consum energètic, i per altra d’ajudar a que particulars i empreses reduisquen la seua factura energètica. Es una manera més, juntament a altres ajudes al respecte, de contribuir a reduir la “pobresa energètica” que tant ens preocupa a tot, així com de millor el medi ambient.

  Aquesta Oficina Verda, a més d’eixa vessant de treball cap a fora, serviria també per reforçar la política de sostenibilitat, servint de reforç i suport als tècnics  municipals encarregats d’aquests temes. Així, l’Oficina Verda també impulsaria tots aquells projectes que en matèria de medi ambient es proposen per part de la corporació. En concret l’Oficina Verda serviria també per concretar el compromís polític assumit amb la signatura del Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses, plasmant-lo en mesures pràctiques i projectes. No oblidem que els signants del Pacte hauran de preparar un Inventari d’Emissions de Referència,  una Avaluació de Riscos i Vulnerabilitats derivats del Canvi Climàtic. així com presentar, en el termini de dos anys a partir de la data en què la corporació municipal ha pres la decisió, un Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible i el Clima (PAESC) en el qual es resumisquen les accions clau que planegem dur a terme. L’estratègia d’adaptació haurà de ser part del PAESC i/o haurà de desenvolupar-se i integrar-se en un o diversos documents independents de planificació. Necessitem per això la col·laboració de l’AER i la creació d’una Oficina Verda,

  Per aquest motiu hem presentat una moció per tal que tots els grups polítics acordem la implantació d’aquesta Oficina i la reserva de la corresponent partida econòmica per a l’any 2017. Considerem que sols si impliquem i animem en polítiques de sostenibilitat i estalvi energètic a tota la població podrem aconseguir eixa reducció per al 2030 de les emissions del CO2 un 40% que ens hem fixat com a objectiu.

  : Més Algemesí http://ift.tt/2919dSv

   
 • Tuesday, 28 de June, 16 (00:42) Enlace permanente  

  El suport de M+S Algemesí a #ALaValenciana se veu reflectit als resultats 

  Tot i el preocupant ascens del vot a la dreta els resultat de la plataforma a Algemesí -única població riberenca gran on augmenta vots- són bons en comparació al PSOE.

  No cal dir que els resultats que els membres i simpatitzants de #aLaValenciana no són els que haguérem desitjats des de M+S ALGEMESÍ cal fer una lectura d’eixos resultat d’acord amb el context de les eleccions que no són unes eleccions locals.

  Algemesí és l’única gran població de la Ribera on la nova plataforma #aLaValenciana augmenta en termes absoluts el número de vots que obtingué “És el moment” (Compromís-Podemos) tot i que de cap manera arriben a incorporar-se els vots que el 20D obtingué EUPV. El 20D “És el moment” obtingué en Algemesí 3.607 vots (23’76%). Ahir sumà 187 vots més fins arribar a 3.794 vots, amb un 25’5% de vots sobre el total dels emesos. Que una opció política que ha fet girar el seu missatge electoral al voltant del discurs valencianista obtinga 1 de cada 4 vots és per a nosaltres un missatge esperançador. Fa uns pocs anys era impensable. Sens dubte part d’eixe resultat es deu al fet que des de M+S ALGEMESÍ s’haja optat per municipalitzar la campanya vinculant els destí i el futur d’Algemesí amb el de la resta de l’Estat. La presència de Lorena Calatayud en les llistes, presència que des de M+S ALGEMESÍ ens hem encarregat de difondre i potenciar amb l’elaboració de cartells i fullets propis en clau local, ha estat se’ns dubte fonamental.

  En Algemesí, a diferència d’altres grans poblacions riberenques hem aconseguit que l’èxit del 20D no es desunflara, sinó que hem aconseguit millorar-lo, tot i que no tant com ens hagués agradat. A més a més, ha quedat clar que l’electorat d’Algemesí ha tornat a castigar la marca del PSOE. Malgrat que l’alcaldia està en mans dels socialistes, la qual cosa els deuria afavorir, és l’únic gran poble de la Ribera on els socialistes treuen pitjor resultat que el 20D tant en termes absoluts com en termes relatius donat que baixen un 0’7% els seus vots al perdre 169 vots i baixar 3021 a 2852. i quedar-se sols amb un 19’2% dels vots. Aquest són els pitjors resultats dels PSOE ha Algemesí en unes eleccions no locals i el segon pitjor resultat de la seua història sols superat per la desfeta que obtingué en les eleccions locals de 1983.

  Si ja el 20D la coalició en la que participa COMPROMÍS quedà com a segona força política d’Algemesí, ara el 26J, amb el reforçament d’eixa campanya per part de M+S ALGEMESÍ, tal tendència es consolida. Això queda clar si mirem els resultats per meses. En tres meses #aLaValenciana fou l’opció més votada, superant al PP, mentre que el partit que ara té l’alcaldia, el PSOE no ha estat l’opció més votada en cap mesa, donant-se el cas fins i tot que en algunes d’elles ha quedat superat per Ciudadanos. Sols en les meses del Carrascalet i Raval apareixen els socialistes en segona posició. En cap mesa electoral #aLaValenciana ha quedat quarta.

  Des de la pena que ens fa tenir que contemplar la pujada de vots del Partit Popular, juntament amb la poca baixada de Ciudadanos a nivell local, M+S ALGEMESÍ pensa prendre aquestes eleccions com un incentiu per continuar treballant en la línia que està treballant. Els resultats ens animen a esforçar-nos més, a millorar el nostre treball, a continuar fent una política de carrer, escoltant a la ciutadania, traslladant les seues inquietuds al plenari, i donant suport aquelles propostes que són bones per al poble i aturant aquelles que no ho són.

  Queda clar que no totes les confluències sumen, o que no sumen si no es fan bé. M+S ALGEMESÍ és al capdavall una confluència que des de 2011 ha anat sumant suports en Algemesí. Caldrà revisar ara si #aLaValenciana ha esta la millor manera de sumar i si per a Algemesí és interessant, en properes eleccions, sumar forces quan no es fa des de la base. Sumar forces no es sumar sigles. En Algemesí en 2011 sumàrem sobretot forces i ara comença a veure’s els resultats, uns resultats que esperem que en 2019 siguen millors que els que s’obtingueren ahir.

  : Més Algemesí http://ift.tt/28Z9OF4

   
 • Monday, 27 de June, 16 (20:05) Enlace permanente  

  2017 juny 2016 

  Cast: Berca TV

  : Vimeo / Berca TV’s videos http://ift.tt/28ZNkaZ

   
 • Monday, 27 de June, 16 (20:05) Enlace permanente  

  sarsuela cabanilles 2016 

  Cast: Berca TV

  : Vimeo / Berca TV’s videos http://ift.tt/2992Z4r

   
c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
esc
cancel
Olark Livehelp