ESPAI PUBLICITARI DISPONIBLE
Contacta amb adminalgemesi.info

Actualizaciones de febrero, 2017 Mostrar/Ocultar Comentarios | Atajos de teclado

 • Tuesday, 28 de February, 17 (18:50) Enlace permanente  

  La Llacuna del Samaruc rep 2.000 nous exemplars de “fartet” 

  La directora del Parc Natural de l’Albufera, Paloma Mateache, i l’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, han participat en la solta de dues mil fartets a la Llacuna del Samaruc. Es tracta d’una espècie autòctona en perill d’extinció que, segons els estudis tècnics, s’adapta perfectament a l’entorn ambiental de la llacuna d’Algemesí.
  Tècnics de la Conselleria d’Agricultura i Medi ambient han procedit a soltar els nous exemplars de fartet. En aquesta activitat han estat presents també els alumnes del taller municipal de qualitat mediambiental. Després de la neteja de la Llacuna en les últimes setmanes s’han plantat frángules i ara s’han soltat aquests dos mil exemplars de fartets. El regidor de Medi ambient, Pau Montalvà, ha assenyalat que a Algemesí “no tenim molts espais naturals pel que cal potenciar-los per a fer un treball de conscienciació ambiental. La idea és ara, amb el bon temps, seguir en la línia de potenciar les visites a la Llacuna del Samaruc i donar a conèixer els nostres espais naturals més emblemàtics”.
  El fartet utilitza la vegetació de l’aigua per a fer els seus nius, i a més la qualitat de l’aigua de la reserva algemesinenca té totes les condicions necessàries per a crear el seu hàbitat, perquè es manté a 18 graus de temperatura, i aquest peix de reduïdes dimensions necessita que l’aigua no supere els 22 graus.

  : Ajuntament http://ift.tt/2m9E20P

   
 • Tuesday, 28 de February, 17 (15:49) Enlace permanente  

  Actes al voltant del 8 de març 

  Diumenge 5 de març
  Marxa a la Xopera
  A quina dona admires? Conta-nos-ho
  Eixida de la Passarel·la a les 10.30 hores
  Organitza: L’Eixam
   

  : Ajuntament http://ift.tt/2luMyUg

   
 • Tuesday, 28 de February, 17 (13:34) Enlace permanente  

  Algemesi 

  : visaes http://ift.tt/2l7Lh9C

   
 • Tuesday, 28 de February, 17 (12:49) Enlace permanente  

  Crida de les falleres majors 

  Dissabte 4 de març
  Plaça Major
  19 hores
  En acabar inauguració de l’exposició del ninot al Museu de la Festa

  : Ajuntament http://ift.tt/2mGtyCA

   
 • Tuesday, 28 de February, 17 (12:49) Enlace permanente  

  Actes al voltant del 8 de març 

  Dissabte 4 de març
  Passacarrer a càrrec de la Colla de Figues
  10 hores
  Esmorzar popular feminista
  Plaça Mare de Déu del Àngels
  11 hores
  Taller de muixerangues, a càrrec de la Nova Muixeranga
  Organitza: L’Eixam
   

  : Ajuntament http://ift.tt/2moU0Vm

   
 • Tuesday, 28 de February, 17 (12:49) Enlace permanente  

  CONFERÈNCIA 

  Divendres 3 de març
  «Què és el feminisme?»
  A càrrec d’Ángela Escribano
  Organitza: Associació «L’Eixam»
  Sala d’actes Casino
  19.30 hores

  : Ajuntament http://ift.tt/2mGtwdW

   
 • Tuesday, 28 de February, 17 (12:49) Enlace permanente  

  Entrega premis científic tècnic 

  Divendres 3 de març
  Sala de plens
  19.30 hores

  : Ajuntament http://ift.tt/2moJOvN

   
 • Tuesday, 28 de February, 17 (12:49) Enlace permanente  

  Dansa a les escoles 

  Divendres 3 de març
  Classe magistral
  Museu de la Festes
  17.30 hores
  Actuació per als centres escolars
  Teatre Municipal d’Algemesí

  : Ajuntament http://ift.tt/2mGiHsn

   
 • Tuesday, 28 de February, 17 (12:49) Enlace permanente  

  Inauguració exposició Sor Isabel de Villena 

  Dijous 2 de març
  Museu de la Festa
  19.30 hores

  : Ajuntament http://ift.tt/2moQyKq

   
 • Tuesday, 28 de February, 17 (06:04) Enlace permanente  

  TEMPS ESPECIAL,TEMPS DE QUARESMA 

  Per a tot cristià, aquesta setmana que avui comença és un dels temps més importants: la Quaresma. Certament, al carrer i al nostre dia a dia no es notarà massa que ha arribat (menys si cap ara que s’acosten les Falles), però a l’interior i en el cor de cadascun de nosaltres cal que reste encesa i viva la flama de la fe.

  Quaranta dies de preparació interior per enfrontar el més important per a nosaltres: el Tridu Pasqual, però sobretot la Resurrecció de Jesucrist, cor del misteri de la nostra salvació. No sols és que siga la fita capital, aquella que ens du a afirmar la nostra fe com a cristians, sino que la Quaresma vol ser un viatge profund i sincer que ens ajude a vore una mica més enllà de les nostres capacitats humanes: intentar apropar-nos al misteri de la Resurrecció, a allò que dóna sentit al què anomenem “cristià”.

  Tot i això, aquest camí no el fem sols sinó rodejats de tota una comunitat. Però més enllà, tenim tres elements, tres pilars fonamentals sobre els quals suportar-nos i fer del nostre, un camí quaresmal molt més enriquidor: dejuni, oració i almoina.

  Aquesta experiència serà tant més intensa quan més seguim els preceptes fonamentals que la sostenen, un camí de preparació que ens fa fidels i originals. Deia l’evangeli segons Sant Mateu d’ahir diumenge mateix: “Ningú no pot servir dos senyors, perquè si estima l’un, avorrirà l’altre, i si fa cas de l’un, no en farà de l’altre. No podeu servir alhora Déu i el diner”. Justament és aquest un període que culminarà a la Setmana Santa i la posterior Pasqua, i que ens convida a la reflexió personal i acostar-nos a Déu en manera d’oració, dejuni i almoina, com un camí d’estima incondicional cap a Ell, que deixe fora la part més material i que ens ajude al canvi i a la conversió.

  Si un dels punts més importants era compartir la nostra fe i viure aquest temps en comunitat, agafa l’agenda i anota les següents dates que t’ajudaran a iniciar la Quaresma de la millor forma possible:
  • Dimecres de Cendra (1 de març): Tot el camí al què més amunt ens fèiem referència, té el seu inici en un dia concret i ben especial: Dimecres de Cendra. En el cas de la nostra Parròquia, tindrem la solemne celebració a les 19.30h, un moment únic per a començar amb bon peu aquest itinerari.

  • Via Crucis: A partir del dijous, dia 2 de març, tots els dies feiners, a les 19h hi haurà exercici de Via Crucis per a tindre una estona de pregària.
  • Veneració de Jesús Natzaré: a la Basílica, i des de les 8 del matí, veneració de la imatge del Natzaré. De vesprada, en la missa, rellevament de Germans Mjors de la dita Confraria.
  • Oracions Estacionals de Quaresma: s’iniciaran el divendres 3 de març, sent la primera d’elles a la nostra parròquia de Sant Jaume Apòstol. És una meravellosa ocasió per a compartir una estona de pregària amb persones d’altres parròquies d’Algemesí.
  • Presentació de catecúmens i entrega de la Creu:  a la missa de xiquets vespertina de dissabte, a les 18h, tindrà lloc aquest moment. Un acte on els més joves de la catequesi de Confirmació són presentats davant la Comunitat i es comprometen (ja com a catecúmens) en el camí de la fe cap al sagrament de la Confirmació, junt als seus catequistes. Esteu fortament convidats a donar-los tot el vostre suport i alè en un dia important.

  Si açò ja ho tens tot anotat, no perdes el fil i apunta algunes coses també ben interessants:
  • Per al temps de Quaresma, s’oferirà un programa comú a totes les parròquies d’Exercicis Quaresmals. Rebreu més informació pròximament.
  • Havent-se tancat la Campanya del Menjador de Lima 2016, el compromís adquirit per la nostra Parròquia i la seua comunitat, segueix en peu més viu que mai. Aquest any s’han recollit al voltant de 25.000€. Moltes gràcies a tots els que massivament heu participat, seguim fent possible un món una miqueta més just.
  • A més a més, la Parròquia de Sant Jaume Apòstol, ha organitzat un viatge-peregrinació a Terra Santa per a finals d’agost (del 21 al 28 d’este mes). I estàs interessat o interessada en assistir, no dubtes en informar-te directament a l’oficina de la Parròquia, ja que el termini d’inscripció sinicia el dimecres 1 de març
  Per acabar, vos volíem fer partícips de les activitats de diferents grups parroquials. Hui hem de parlar dels xiquets del Moviment Juvenil, que el darrer cap de setmana han participat a Navalón en una breu convivència pre-Quaresmal. En aquest cas, el Príncep Encarnal no trobava enlloc a la Vella Quaresma. Una manera amena i diferent, mentre els més joves aprenen jugant i acostant-se a aquest temps d’una manera adaptada i especial.

  “La Quaresma és un nou començament, un camí que ens porta a una destinació segura: la Pasqua de Resurrecció, la victòria de Crist sobre la mort”
  Papa Francesc

  : ST. JAUME ALGEMESI http://ift.tt/2lQl3pb

   
 • Monday, 27 de February, 17 (21:49) Enlace permanente  

  L’Ajuntament d’Algemesí contracta 15 persones dins els plans de foment del treball de la Conselleria d’Economia Sostenible 

  L’Ajuntament d’Algemesí, a través de la regidoria de Treball, ha posat en funcionament quatre programes de formació, inserció laboral i treball que conten amb una subvenció de 105.000 euros de la Conselleria d’Economia Sostenible, a través del Servef, el que suposa el cent per cent del cost salarial. L’aportació municipal és de 7.500 euros i amb estos programes s’han contractat a 15 persones desocupades en desembre de 2016.
  El programa de contractació de persones desocupades inclou la contractació de cinc persones que porten a terme la restauració d’indumentària de la Casa Insa i l’adaptació dels equips multimèdia del Museu de la Festa. El pla destinat a joves desocupats contracta a tres persones per a un treball d’inclusió educativa d’alumnat en risc. El tercer programa és el de contractació d’orientadors per a l’atenció a persones en situació de desocupats de llarga durada. Per últim, en el programa dedicats a persones aturades de llarga durada s’han fet sis contractes per a l’atenció ciutadana i adequació i millora d’instal·lacions municipals.
  Per altra banda, i dins la línia de promoció de l’ocupació, la Diputació de València va aprovar un Pla d’Ocupació amb el qual la institució provincial se suma al programa de foment de l’ocupació de la Generalitat Valenciana i aporta tres milions d’euros dels seus fons propis per a promoure la contractació d’aturats en els municipis valencians. Cada lloc de treball generat per la Corporació tindrà una durada mínima de tres mesos i de 30 hores setmanals. Per a dur a terme les contractacions, la Diputació ha destinat un import fix a cada municipi un de variable en funció del nombre d’aturats que existeixen en la ciutat. Per a Algemesí s’han concedit 40.907 euros
  L’Ajuntament d’Algemesí s’ha adherit a aquest pla d’ocupació amb el servei: Atenció persones depenents i millora instal·lacions i zones verdes municipals, per al que s’han contractat 12 desocupats (5 jardiners, 1 obrer, 3 pintors i 3 auxiliars d’ajuda a domicili) que han iniciat els serveis el 14 de febrer de 2017, i amb un cost total de 42.986,66 euros.
  El regidor de Treball i Formació, Marc Vendrell, ha manifestat la voluntat de l’Ajuntament de continuar “la política d’adherir-nos a tots els plans que puguen eixir i que ajuden a contractar a persones de la nostra ciutat que es troben en situació d’atur”.

  : Ajuntament http://ift.tt/2mDLVbg

   
 • Monday, 27 de February, 17 (15:52) Enlace permanente  

  Plataforma de Contractació de l’Estat 

  Les licitacions iniciades a partir del 24 de Febrer de 2017 es publiquen a la Plataforma de Contractació de l’Estat
   
  Feu clic sobre el link per a accedir-hi i introduïu la paraula "Algemesí" en el camp de búsqueda "Organización Contratante" tal i com indica la imatge i a continuació pulseu el botó "Buscar"

  : Ajuntament http://ift.tt/2lMmJ4T

   
 • Monday, 27 de February, 17 (12:47) Enlace permanente  

  Extracte acords ple Febrer 2017

  : Ajuntament http://ift.tt/2lLQbrE

   
 • Monday, 27 de February, 17 (10:22) Enlace permanente  

  XERRADA SETMANA DE LA DONA 


  Sense definir
  New window
  sites/default/files/images/dona/setmana_de_la_dona_10_mar.jpg
  Pes: 
  10

  : Ajuntament http://ift.tt/2lpTDWo

   
 • Monday, 27 de February, 17 (10:22) Enlace permanente  

  SETMANA DE LA DONA 


  Sense definir
  New window
  sites/default/files/images/dona/setmana_de_la_dona_generic1.jpg
  Pes: 
  10

  : Ajuntament http://ift.tt/2lpGRqQ

   
c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
esc
cancel
Olark Livehelp