ESPAI PUBLICITARI DISPONIBLE
Contacta amb adminalgemesi.info

Actualizaciones de abril, 2017 Mostrar/Ocultar Comentarios | Atajos de teclado

 • Sunday, 30 de April, 17 (20:50) Enlace permanente  

  En la fiesta del Aniversario de la Coronación de la Mare de Déu de la Salut 

  Coronación de la Mare de Déu de la Salut por el Arzobispo de Valencia
  Dr. D. Prudencio Melo el 25 de abril de 1925 (detalle).
      El momento de la Coronación de la antigua Imagen de la Mare de Déu de la Salut, en 1925. Detalle de la conocida fotografía de Sanchis, esta vez tomada de la tarjeta postal original, donde se ve mucho mejor. En estos días del aniversario, se ha celebrado el Tríduo y la Misa Solemne en San Jaime, y este año la Imagen de la Virgen visita la Parroquia de Nuestra Señora del Pilar en el Carrascalet, donde tendrá lugar la Misa y Procesión como es tradicional.  Honor a Tí, dulcísima Patrona,
  honor y gloria a Tí.
  ¡Qué bien te sienta la real corona,
  Amparo celestial de Algemesí!     Sobre la Coronación de 1925 puede consultarse la etiqueta Coronación 1925


  : ALGEMESÍ EN LA MEMORIA http://ift.tt/2oMDBvk

   
 • Saturday, 29 de April, 17 (16:55) Enlace permanente  

  Demanem a conselleria que baixe la ràtio de les aules de 3 anys d’Algemesí de 25 a 23 

  Conselleria estudia incloure a Algemesí en la llista de 27 municipis on es baixaria la ràtio. aquesta decisió benficiaria tant a l’alumnat de la pública com la concertada

   

  Avui ens hem assabentat per la premsa que hi ha 27 municipis on, pel descens de la natalitat i per a evitar la supressió d’aules d’infantil de 3 anys, Conselleria baixarà la ràtio de 25 alumnes a 23, mesura que evidentment no sols evita l’eliminació de llocs de treball, sinó que és un avanç cap a la millora en la qualitat educativa. M+S ALGEMESÍ fa totalment seues les declaracions de la Conselleria de Vicent Marzà sobre que l’objectiu que es marquen és el “foment d’una escola de qualitat amb menys alumnes per aula i més professorat“. Volem que a Algemesí això es faça realitat.

  I en el nostre cas això no és impossible, sinó que està mol prop d’aconseguir-se perquè com la premsa indica la Conselleria està estudiant fer-ho per a altres sis municipis més, entre els quals es troba Algemesí. Per raons de natalitat el número d’alumnes d’Algemesí que al curs que ve passarà al segon cicle d’educació infantil és el més baix dels darrers anys, la qual cosa pot implicar el tancament d’unitats de 3 anys, tancament que es podria produir tant en aules d’educació pública com de concertada. En Algemesí pot posar-se en perill una o més unitat d’educació infantil.

  Conselleria ofereix a les poblacions on aquest problema està donant-se la solució de rebaixar la ràtio de 25 a 23 alumnes, la qual cosa implicaria no sols poder conservar totes les unitat de 3 anys que tenim ara a Algemesí, sinó sobretot, i per això ho sol·licitem, millorar en l’atenció educativa. És evident que 23 alumnes sempre estan millor atesos per un mestre o mestra que 25, I 22 millor que 23. Si Conselleria suma Algemesí a eixos 27 pobles, tal i com el representant de l’STEPV Pere Calpe ha sol·licitat, tot l’alumnat de 3 anys es veuria beneficiat amb independència que vagen a centres públics o concertats. I a més, seria un benefici que tindrien durant tota la seua vida educativa, ja que eixa ràtio es mantindria en els cursos posteriors. Però a eixes consideracions cal afegir que en el cas d’Algemesí, on existeix un problema de “segregació escolar” que fins i tot està ara estudiant el Síndic de Greuges, aquesta mesura serviria també com a primer pas per a començar a resoldre el problema.

  Aquest tema, que va eixir en el Consell Escolar Municipal del passat dimecres, lamentablement no va poder ser votat ni acordat per no formar part de l’ordre del dia oficial i hi haure centres no presents. Però per a M+S ALGEMESÍ és una mesura important que no pot esperar un any i que deuria aplicar-se al curs que ve, ja que transformaria positivament el panorama educatiu d’Algemesí. És un tema que no perjudica a cap escola -cap centre perdria unitats- i que per contra beneficia a tot l’alumnat de tres anys.

  És per això que des de M+S ALGEMESÍ demanem a la Conselleria d’Educació, que és qui té la competència i la màxima responsabilitat en aquesta àrea, que tinga present la singularitat i idiosincràsia d’Algemesí incloent-hi al nostre poble entre els municipis on es baixarà la ràtio. Estem segurs que molts municipis i centres valencians que no apareixen entre els 27 seleccionats voldrien gaudir d’aquesta mesura.

  I estem igualment segurs que cap centre educatiu ni públic ni concertat estarà en contra de donar una millor atenció al seu alumnat. Defensar el contrari seria incomprensible i injustificable. Davant aquesta mesura objectiva tan beneficiosa, ningú va a defensar atendre pitjor a l’alumnat quan el pot atendre millor.

  : Més Algemesí http://ift.tt/2oIRlYa

   
 • Saturday, 29 de April, 17 (00:40) Enlace permanente  

  Rusó Sala – Fil de coure 

  Dissabte 6 de maig a les 20h.


  Cantautora, músic i cantant nascuda a Catalunya, Rusó Sala desperta ja una considerable atenció com un valor sòlid en el món de la música, gràcies especialment al seu darrer enregistraments (Fil de Coure, Microscopi 2015). Cantant en tota una combinació d’idiomes mediterranis, té un estil molt propi que potser només es pot descriure com una fusió carismàtica de cantautorisme poètic i atrevit, sense artificis, amb un càlid accent de música d’arrels mediterrànies.


  Seguim aquesta temporada de primavera tot obrint les portes a una cantautora catalana, Rusó Sala, considerada una de les veus més singulars i íntimes del panorama musical actual.
  Els seus directes es transformen en un viatge on veu i guitarra forgen sons de la nostra Mediterrània: aires mariners o de bressol, crits d’amor o planys de solitud, ecos de melodies antigues o la música dels seus poemes actuals. Una experiència que ens (re)connectarà amb la cançó d’autor més pura i més nostrada, sense artificis, nua i delitosa.

  ruso-sala-juan-miguel-morles-(1)_w

  Al llarg de la seva trajectòria s’ha mogut per allà on l’ha portat la curiositat i ha begut de  diverses fonts, sobretot de la música d’arrel mediterrània, parant especial atenció a l’herència sefardita (de la mà de Rosa Zaragoza) i l’andalusí (amb Amine Tilioua), sempre a la recerca de sonoritats diferents i altres maneres tant d’aproximar-se a la interpretació com d’abordar la composició.

  DISCOGRAFIA:

  • Al 2009 publica el seu primer àlbum La CIUTAT IMAGINÀRIA , un recull de deu cançons en català on l’ànima es despulla i canta, passejant lliurement pels carrers de l’imaginari.
  • Al 2013 el segell Freshsound Records publica el seu segon disc MAR ENDINS, fruït de la col·laboració amb el pianista de jazz italià Kekko Fornarelli.
  • Al 2015 publica el seu tercer disc FIL DE COURE, a través del segell Microscopi, acompanyada de la guitarrista sarda Caterinangela Fadda. Donant protagonisme a la veu i a les dues guitarres, la cantant, guitarrista i compositora de Roses presenta un disc nu, intimista, emocional i cuidat.

  fildecoure_E

  No es pot dubtar de la projecció internacional de l’artista que, des de la presentació del seu primer treball a l’auditori Josep Viader de la Casa de Cultura de Girona (juny’09), ha presentat les seves cançons a escenaris de l’Argentina, Alemanya, Itàlia, Bèlgica…

  Click here to view the embedded video.

  Vos esperem amb ganes de gaudir d’un concert ben íntim i, com no, amb les portes obertes!

  : La Casa Cantonera http://ift.tt/2pemUHR

   
 • Saturday, 29 de April, 17 (00:40) Enlace permanente  

  Presentació de Ribaviva! Dones, la veu cantant. 

  Dissabte 6 de maig a les 19:30h.

  Presentació del cartell Ribaviva.

  Un nou Festival “Ribaviva” naix a la nostra comarca i La Casa Cantonera s’ha sumat a aquesta iniciativa des de l’inici. Gent de l’Alcúdia (Òscar Briz), Alzira (Patri Aranda), Carcaixent (Xavi Learreta) i Algemesí (Joanra Estellés i Carles Roig) hem conjugat energies, idees, emocions i sentiments, per donar format a aquest Festival, que busca mostrar el talent artístic i musical que atressorem a la nostra La Ribera del Xúquer: un espai de trobada per a gent de diferents àmbits i disciplines culturals. En aquesta primera edició  tindran lloc activitats diverses que tenen la dona com a protagonista. Concerts, tallers i jocs, es desenvoluparan sota criteris de consum responsable, d’ús de productes autòctons i minimització de residus, amb la gastronomia  i cultura de proximitat com a principals protagonistes. Després gaudirem del concert de Rusó Sala.

  El diumenge 21 de maig des de les 9:30h i fins les 19h, podreu gaudir de bon ambient, bona música i bon menjar a l’Hort de Manus a l’Alcúdia.

  CARTELL-RIBAVIVA_webTota la informació en http://www.ribaviva.org

  9:30h  – ESMORZAR A LA VALENCIANA
  amb la Banda de Música i Xeranga TRUC

  truc11:00h – TALLERS i ACTIVITATS
  Ioga en familia, macramé, jocs i bombolles de sabó, etc…
  + una desenfadada sessió de ball amb el punt de mira posat als anys ‘60 del passat segle amb BETTY FISH AND THE SHARKS (l’Alcúdia)

  bettyfish13:00h – VERMUT
  amb versions de pop a l’estil gipsy manouche, conduïdes per la sensualitat de LULÚ Y LOS TIGRETONES (Alzira)

  lulú14:30h – DINAR
  Faixetes amb arròs a càrrec de les Faca de Carcaixent, Tot un luxe.

  17:00h – FINAL DE FESTA
  amb clàssics del rock, Aretha Franklin, Etta James, Ray Charles i Muddy Waters, embastats amb artistes actuals com Amy Winehouse i Robben Ford,
  un bon homenatge al bressol del rock, a la música negra, al Blues R&B i Soul, amb DAZZLING ROAD (Algemesí).

  Dazzling roadPreu esmorzar i dinar inclòs: Adult 15€ / Menors de 12 anys 8€. Informar-vos que l’aforament és limitat a 200 persones, així que no s’ho penseu massa i pilleu les entrades ja!.

  Podeu comprar les entrades en l’Alcúdia; Casa de la Cultura i Llibreria l’Esplai, en Alzira; La Llibreria, en Carcaixent; Dau al set i en Algemesí; llibreria Samaruc.

  Vos esperem veure per allí i poder gaudir d’un diumenge amb bona companyia!

   

  : La Casa Cantonera http://ift.tt/2qo7Wgc

   
 • Friday, 28 de April, 17 (20:41) Enlace permanente  

  Extracte acords ple Abril 2017 

  PDF. Extracte acords ple Abril 2017

  : Ajuntament http://ift.tt/2qnGyyS

   
 • Friday, 28 de April, 17 (11:41) Enlace permanente  

  La segona edició de la ruta de la tapa omplirà de creació culinària els dijous de maig en 31 establiments d’Algemesí 

  Un total de 31 bars d’Algemesí participen en la segona edició de la Ruta de la Tapa que tindrà lloc tots els dijous del mes de maig. Es podran degustar 93 tapes diferents a un preu d’1 euro la tapa i 1,5 si inclou beguda.
  Els restaurants participants en aquesta iniciativa són Gol de Oro, N9 Huertas, Ca Dora, El Manantial, Café-5, Bar Miguel, Bar Zamora, El Rebujito, Poliesportiu, La Tasseta, Nova Muixeranga, Nou Rebombori, Bar Avalon, El Bon Gust, Bar Luna, La Taverna de Santi, La Bodegueta, El Gat Negre, Cafeteria Limbo, Tapaina, Cafeteria Mercat, Baret de Cris, Bar Colón, Café Chester, Manhattan, Zythum Cervecería, Rock a Full, La Cerveseta, La Trobada, Restaurant 2 R.
  L’objectiu de la Ruta de la Tapa és promocionar el sector gastronòmic local i mostrar al públic el nivell d’hostaleria que hi ha en la ciutat. “Des de l’ajuntament volem ajudar a donar vida a la ciutat els dijous i continuar donant un impuls al sector de l’hostaleria local”, ha assegurat la regidora de Comerç i Turisme, Palma Egido.
  A més, els assistents podran participar en el sorteig de cinc lots de botelles de vi Pinord i cinc consumicions per valor de 20€ per a utilitzar-los en els establiments participants. Per a açò han d’emplenar els requadres amb segells de quatre restaurants diferents, votar a la millor tapa indicant el nombre i el nom del bar i completar-ho amb les seues dades personals. A més, es podrà compartir l’experiència en les diferents xarxes socials amb el hashtag #DeTapesPerAlgemesí.

  : Ajuntament http://ift.tt/2oDLX8o

   
 • Friday, 28 de April, 17 (11:41) Enlace permanente  

  Un total de 23 comerços d’Algemesí pugen a la IX Passarel·la les tendències en moda i estilisme per a l’estiu 2017 

  La Passarel·la de la Moda d’Algemesí arriba enguany a la seua novena edició amb una nova demostració del potencial comercial de la ciutat. Més de 200 models desfilaran el dissabte 29 d’abril, a partir de les 20:15 hores per la passarel·la muntada enfront de la Basílica de Sant Jaume.
  Els 23 establiments mostraran sobre l’escenari les seues millors propostes en moda, moda infantil, tèxtil, llenceria, bany, indumentària, decoració floral, mascotes, serveis, complements, perruqueria i estilisme.
  L’acte estarà presentat per la periodista Laura Grande juntament amb l’especialista en moda Josep Lozano, amb un currículum professional desenvolupat en les passarel·les més importants del país. Tots dos conduiran una nit de creativitat i tendències on tots els participants, comerços, estilistes i models són d’Algemesí, a més les empreses de muntatge i la direcció artística.
  També en aquesta ocasió l’associació Fotoaficionats d’Algemesí tindrà una participació activa en l’esdeveniment per a captar les millors instantànies de la desfilada i seleccionar la imatge que servirà per al cartell anunciador de 2018.
  L’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, ha posat en valor que
  l’ajuntament ofereix durant aquest cap de setmana vinent una oferta comercial i lúdica molt atractiva. “A través de la Passarel·la de la Moda d’Algemesí s’aconsegueix mostrar i promocionar nombroses possibilitats i alternatives dels múltiples establiments comercials i l’àmplia gamma de productes i serveis que s’ofereixen en la ciutat i que compten amb un alt grau de qualitat i prestigi”.
  En aquesta novena edició de la Passarel·la Algemesí participen les tendes de moda infantil CARMEN roba infantil, LITTLEKINGS, NINOS, LA PETITE MARÍA i XULAES; en indumentària i folklore STYLO Mª José Blasco, MARGARITA VERCHER cancanes y enaguas i AGUSTIN i AMAIA ORFEBRES; en bany MARÍNTIMA; en serveis de moda FASHIONART MGMT; en perruqueria i spa caní LA GOSSETA VALENTINA; en costura i tèxtil BLANCATELA; en moda casual i complements TORONEGRO; en decoració floral FLOR DE LIS; en moda dona CARMEN i CAROLINA BOSCH; i en el sector de perruqueria i salons de bellesa LORENA DOMINGO estilista, Perruqueria MARA, Perruqueria DÉBORA CAMPOS, Perruqueria i estètica NATALIA-ARANTXA, TACTE Mª José Martínez i Bea Girbés i Salons CARLOS VALIENTE. Per la seua banda la regidora de Comerç, Palma Egido, ha destacat la importància d’un esdeveniment ja consolidat que és un aparador per als diversos establiments de la ciutat que participen en la Passarel·la.
  La Passarel·la Algemesí està organitzada per la regidoria de Comerç i compta amb la col·laboració de l’Agrupació de Comerços i Serveis d’Algemesí (ACSA), l’oficina AFIC i la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

  : Ajuntament http://ift.tt/2oSmPa3

   
 • Friday, 28 de April, 17 (11:41) Enlace permanente  

  L’Ajuntament d’Algemesí adjudica a Iberdrola el contracte d’energia elèctrica renovable a les seues instal·lacions 

  L’Ajuntament d’Algemesí ha adjudicat a Iberdrola el contracte per al subministrament d’electricitat amb la certificació d’energia amb garantia d’origen 100% renovable als seus 88 punts de subministrament. A més, s’ha acordat que totes les futures instal·lacions del consistori es contractaran també en aquesta modalitat de contractació respectuosa amb el medi ambient.
  La signatura del contracte s’ha celebrat hui en les dependències municipals entre l’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, i el Delegat Comercial d’Iberdrola a la Comunitat Valenciana, Joaquín Longares.
  Amb aquest acord, l’Ajuntament d’Algemesí ha adquirit el compromís d’aplicar en les seues instal·lacions els objectius climàtics i energètics de la Unió Europea, en triar l’electricitat d’Iberdrola amb garantia d’origen 100% renovable, que respecta el medi ambient i evita les emissions de CO2 i altres gasos contaminants.
  A més, la companyia s’ha compromès a donar un tractament comercial diferencial a l’Ajuntament d’Algemesí mitjançant un gestor personal i un servei d’atenció permanent a través dels quals canalitzar totes les gestions comercials i incidències.
  També tindrà en compte les característiques específiques de cada punt de subministrament de cara a poder optimitzar la potència instal·lada i, en última instància, minimitzar els costos.
  El Delegat Comercial a la Comunitat Valenciana, Joaquín Longares, ha manifestat que és una satisfacció “contribuir juntament amb l’Ajuntament d’Algemesí a la protecció del medi ambient i aquest contracte ratifica el ferm compromís d’Iberdrola per un model energètic més sostenible i amb més energies renovables”.
  Per la seua banda, l’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, ha destacat que “per primera vegada garantim que tota l’energia que es consumeix té el seu origen en fonts renovables. Cal ser exemple i cal predicar amb ell. Ens enfrontem al repte del canvi climàtic, i les actuacions locals són fonamentals".
  Aquesta acció s’afegeix a les moltes que du a terme l’Ajuntament per a reduir l’emissió de gasos d’efecte hivernacle. La generació de l’energia elèctrica que es consumeix en les instal·lacions i l’enllumenat municipal per tant, tindrà un resultat d’emissions de CO2 molt proper al 0. "Apostem per una economia més competitiva i més sostenible, i així actuem. A més d’aquest compromís adquirit, iniciarem el servei d’Oficina Verda al llarg de les pròximes setmanes, per a donar assessorament a veïns sobre la seua factura energètica. I hem signat el conveni amb els empresaris del sector de l’energia per a aprofundir en el concepte i solucions d’una ciutat intel·ligent o Smart City", assegura Marta Trenzano. Iberdrola, empresa capdavantera mundial en energia eòlica terrestre i que està realitzant un important esforç inversor en eòlica marina, ha adquirit el compromís en el que a reducció d’emissions es refereix de reduir la seua intensitat d’emissions en un 50% per a 2030 pel que fa a 2007 i ser neutra en carboni l’any 2050.
  Per a açò, hi ha dos camins clars pels quals Iberdrola ve apostant des de fa 20 anys: les fonts de generació neta i l’eficiència. Aquesta aposta es concreta en tres eixos: generació eòlica, xarxes intel·ligents i
  emmagatzematge energètic, fonamentalment a través de la hidroelèctrica de bombeig.

  : Ajuntament http://ift.tt/2oDLVNO

   
 • Friday, 28 de April, 17 (05:33) Enlace permanente  

  25-abril-2017… 

  Cast: Berca TV

  : Vimeo / Berca TV’s videos http://ift.tt/2ps5wzY

   
 • Thursday, 27 de April, 17 (20:41) Enlace permanente  

  Vídeo: Responsorio a San Vicente Ferrer y Regina Coeli Laetare en San Jaime 

  San Vicente Ferrer, Responsorio del Santo en las Tribulaciones.
  Estampa devocional, 1955, Año Centenario Vicentino.
     Se ha celebrado la fiesta de San Vicente Ferrer, Patrono de Valencia y su Reino. También en Algemesí se representó un milacre en el ex Convento de Dominicos del que era titular, hoy Museu de la Festa. Al finalizar la fiesta se canta este Responsorio al Santo en las tribulaciones, del que ya pusimos la letra hace tiempo. Ahora nos ha extrañado no encontrar el canto en internet, así que hemos subido este vídeo a YouTube, del día de su fiesta, lunes después del segundo domingo de Pascua, en San Jaime. No tenemos datos sobre este canto, su fecha o su autoría.
     Al final se cantó también el Regina Coeli Laetare, que sustituye al Ángelus en tiempo de Pascua.

  : ALGEMESÍ EN LA MEMORIA http://ift.tt/2qjLftw

   
 • Thursday, 27 de April, 17 (00:11) Enlace permanente  

  Marxa senderista nocturna: “Les muralles d’Alzira i la creu coberta” 

  L’Ullal Cultural vos convida a la marxa senderista nocturna a les muralles d’Alzira i la creu coberta. L’eixida serà des del Museu de la Festa d’Algemesí el dia 29 d’abril a les 19:30h (recordeu que cal dur frontal, sopar, beguda i calçat adequat). Organitza: CAMA

  : lullalcultural http://ift.tt/2oNs4rJ

   
 • Thursday, 27 de April, 17 (00:11) Enlace permanente  

  5es Jornades Josep Marco: “Algemesí en els primers segles de la seua història” 

  L’Associació Cultural L’Ullal Cultural es complau en convidar-vos a les 5nes Jornades Josep Marco. Els actes d’aquestes jornades inclouen:
  – Presentació de les jornades, conferència de Carmel Ferragut (“Problemes per a fer una història medieval d’Algemesí”) i presentació del llibre de Raül Añó “La recuperació de la democràcia a Algemesí (1975-1983)”, 28 d’Abril a les 19:30h al Casino Lliberal.
  – Marxa senderista nocturna “La creu coberta i les muralles d’Alzira”. Eixida des del Museu de la Festa. 29 d’Abril a les 19:30h.
  – Conferència a càrrec de Salvador Vercher “Els mercaders formenters d’Algemesí”, 5 de maig a les 19:30h al Casino Lliberal.
  – Conferència a càrrec de Vicent Garés “Els Barberà: una família benestant d’Algemesí i la seua participació en els cercles de violència del segle XVI”

  : lullalcultural http://ift.tt/2oN1pve

   
 • Wednesday, 26 de April, 17 (17:41) Enlace permanente  

  L’Ajuntament d’Algemesí i el Consorci de la Ribera obrin un nou servei d’Oficina Verda 

  El president del Consorci de la Ribera, Óscar Navarro, el regidor de Medi Ambient, Pau Montalvà, i l’alcaldessa Marta Trenzano han presentat el protocol d’adhesió de l’Ajuntament d’Algemesí al servei d’Oficina Verda del consorci que té com a objectiu impulsar iniciatives d’estalvi energètic i energies renovables com a contribució al desenvolupament sostenible de la societat mitjançant la utilització adequada dels recursos existents. L’atenció al públic de l’Oficina Verda es durà a terme d’11 a 13 hores en l’Ajuntament d’Algemesí.
  Les tasques a realitzar en l’Oficina Verda seran desenvolupades per professionals especialitzats en el camp de l’energia i el medi ambient almenys un dia de dedicació en l’espai assignat per l’Ajuntament d’Algemesí que realitzarà una aportació econòmica de 10.000 euros a l’any. L’Oficina Verda és un nou servei d’assessorament que s’ofereix als veïns per a ajudar a reduir la factura energètica, lluitar contra la pobresa energètica i millorar l’eficiència energètica.
  Les funcions a les quals podran accedir els algemesinencs són gestió i assessorament del subministrament d’energia, millora de les instal·lacions tècniques dels edificis municipals i gestió del Pla d’Acció pel Clima i l’Energia que ajudarà al consistori a complir els objectius marcats pel Pacte d’Alcaldies de reduir les emissions de CO2 en un 40% parell l’any 2030. Al mateix temps que durà a terme assessorament al consistori per a optimitzar els seus consums energètics.
  "Estem portant avant moltes accions encaminades a reduir les emissions de CO2 a nivell municipal. Els nostres veïns i veïnes també són font d’origen d’aquestes emissions i per tant, cal ajudar-los en aquesta tasca de reducció d’emissions de gasos d’efecte hivernacle. Aquest servei d’oficina verda tindrà la finalitat d’ajudar i assessorar a tot aquell que ho puga necessitar", ha manifestat l’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano. El regidor de Medi ambient, Pau Montalvà, ha assenyalat que “la reducció en la factura energètica als veïns d’Algemesí serà un dels objectius fonamentals, amb un doble vessant: primer de conscienciació ambiental per a reduir emissions contaminants. L’altra, per a fer més assequible la despesa en les factures de llum i gas en cada casa".

  : Ajuntament http://ift.tt/2q7Y4L2

   
 • Wednesday, 26 de April, 17 (17:41) Enlace permanente  

  Els alumnes de primer d’ESO d’Algemesí participen en la primera Ruta Matemàtica per la ciutat 

  Al voltant de 190 alumnes i 40 professors de primer d’ESO de tots els centres d’Algemesí han participat en la primera Ruta Matemàtica que ha tingut lloc per la ciutat. Després de concentrar-se a la plaça Major han format grup de 40 alumnes que han anat pels espais més emblemàtics de la ciutat. Tots els alumnes han tingut que elaborar durant el trajecte un quadern amb informació local que inclouen la resolució de problemes matemàtics.

  : Ajuntament http://ift.tt/2qeNs9o

   
 • Wednesday, 26 de April, 17 (11:36) Enlace permanente  

  Festival de paelles al barri del Carrascalet i Raval 

  Dilluns 1 de maig
  Plaça d’Espanya
   
   

  : Ajuntament http://ift.tt/2q4aLUd

   
c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
esc
cancel
Olark Livehelp