ESPAI PUBLICITARI DISPONIBLE
Contacta amb adminalgemesi.info

Actualizaciones de mayo, 2017 Mostrar/Ocultar Comentarios | Atajos de teclado

 • Wednesday, 31 de May, 17 (12:53) Enlace permanente  

  Concert 

  Dissabte 3 de juny
  Camí fet. 30 anys de cançons, de Néstor Mont
  Plaça de les Tres Moreres
  22.30 hores
   

  : Ajuntament http://ift.tt/2qFybym

   
 • Wednesday, 31 de May, 17 (12:53) Enlace permanente  

  Pinta una obra famosa 

  Dissabte 3 de juny
  Espai Jove
  Plaça del Mercat
  12 hores

  : Ajuntament http://ift.tt/2raqUdb

   
 • Wednesday, 31 de May, 17 (12:53) Enlace permanente  

  Jornades d’Àfrica 

  Divendres 2 de juny
  Presentació del llibre “Aforismos”, de Lara Ripoll
  Sala d’actes del Casino Lliberal
  19.30 hores

  : Ajuntament http://ift.tt/2qFv7Ch

   
 • Wednesday, 31 de May, 17 (12:53) Enlace permanente  

  NIT DE COMPRES I DESCOMPTES 

  Divendres 2 de juny de 2017
  Nit de Compres i Descomptes
  Des del parc de Salvador Castell
  21.00 hores

  : Ajuntament http://ift.tt/2raFVvF

   
 • Wednesday, 31 de May, 17 (12:53) Enlace permanente  

  FIRA SANT ONOFRE 2017 

  Divendres 2 de juny de 2017
  Inauguració de la fira
  Parc de Salvador Castell
  20.00 hores

  : Ajuntament http://ift.tt/2qFoJLg

   
 • Wednesday, 31 de May, 17 (12:53) Enlace permanente  

  VOLTA A PEU SANT ONOFRE 2017 


  Sense definir
  New window
  sites/default/files/images/Esport/volta_a_peu.jpg
  Pes: 
  10

  : Ajuntament http://ift.tt/2rauu79

   
 • Wednesday, 31 de May, 17 (11:03) Enlace permanente  

  Algemesi 

  : visaes http://ift.tt/2slrJh7

   
 • Wednesday, 31 de May, 17 (03:03) Enlace permanente  

  30 maig 2017… 

  Cast: Berca TV

  : Vimeo / Berca TV’s videos http://ift.tt/2sjJ36b

   
 • Tuesday, 30 de May, 17 (14:33) Enlace permanente  

  Un plec del fem continuista no ix endavant per no millorar el porta a porta actual 

  L’actual acabà en novembre de 2015, però la proposta del nou passa en maig de 2017! Això demostra el poc interès i les poques ganes de treballar i millorar Algemesí

   

  L’alcaldessa d’Algemesí dedica més temps a les intrigues del seu partit que als temes importants d’Algemesí. Les primàries socialistes no li han deixat temps per buscar consensos en el plec més important: el de la contracta del fem i la neteja viària. Des de les negociacions de 2015 era perfectament coneixedora que som partidaris de millorar l’actual model convertint-lo en el model de recollida selectiva -o segregada- porta a porta, el més sostenible en tots els sentits.

  Però la primera edil ha passat del tema i del nostre posicionament. Sembla, igualment, que per a ella delegar responsabilitats és sinònim d’eludir responsabilitats. Tenim una alcaldessa que passa de tot. La inconsciència i temeritat la porten a posar en l’ordre del dia l’aprovació d’aquest plec, plec del qual no havia fet personalment cap seguiment. Estem parlant d’un contracte que caducà en novembre de 2015 i que duu des de llavors prorrogat. L’inici de l’expedient de la nova adjudicació és del 15 d’abril de 2016, però passa pel plenari de maig de 2017. Major lentitud impossible. Però el problema no és la lentitud, sinó que en cap moment s’han plantejat una anàlisi seriosa del model de recollida dels residus. L’equip de govern ha passat totalment del punt 26 dels acords d’investidura on ens comprometérem a “fer una planificació i anàlisi per a millorar el sistema de recollida de fem per tal d’implementar finalment el sistema de porta a porta“.

  En compte de realitzar eixa anàlisi i eixa planificació prèvia a l’elaboració del plec tècnic, un treball polític indispensable, simplement en març de 2017 ens convocaren a una reunió amb els tècnics per explicar-nos un plec continuista que no altera ni millora el model actual de gestió dels residus urbans. A la reunió de març assistí el nostre portaveu, qui preguntà si s’havien estudiat i proposat altres models de recollida, com la recollida selectiva porta a porta, obtenint un rotund no per resposta. En la Comissió Informativa de maig la portaveu adjunta, Lorena Calatayud, també fou clara quan manifestà el seu malestar per no haver-se estudiat a fons els problemes de la recollida de fem i per no haver estudiat diferents alternatives al modus operandi actual. Tècnicament no tenim res que dir d’un plec que no respon al nostre model, i per això ens neguem a que ens l’imposen. No cal dir que de cap manera estem per la utilització de contenidors, que tants problemes causaren quan els introduí caòticament el PP.

  I malgrat els clars advertiments, porten, de manera temerària, el punt al plenari. L’alcaldessa deu pensar que té majoria absoluta. L’equip de govern no pot saltar-se la fase de discussió política i no pot pensar que nosaltres estem al plenari per “pegar cabotada” al que diguen. Nosaltres tenim uns compromisos polítics amb els nostres votants, entre els quals està repensar i millorar aquest servei. I això és el que volem fer. Que ningú pense que té cap xec en blanc nostre.

  Des de M+S ALGEMESÍ estem disposats a donar suport a qualsevol ple tècnic sempre que prèviament hi haja treball d’acord polític sobre el model de recollida a implantar i una millora substancial del porta a porta. Continuar fent el mateix perquè sí no té sentit. El problema és que està tan ocupada utilitzant el seu càrrec  per a promocionar-se dins del seu partit que no té temps per treballar aspectes tan importants aquest plec. I clar, això la duu a derrotes tan sonades com la del passat plenari. Cap alcaldessa que es precie pot permetre’s el luxe de perdre la votació de la contracta més important.

  Així doncs, esperem que després tan lamentable situació s’ocupe en persona d’aquesta qüestió tan important i siga capaç de generar consensos sobre el tema. És ella qui té la responsabilitat de buscar-los. És vergonyós -i irregular- que aquest destacat contracte estiga quasi dos anys fora de la llei, però evidentment si fins ara s’ha prestat el servei, per utilitzar uns mesos més per millorar-lo la seua prestació no va a perillar. Però la primera edil no sembla gens preocupada per la qüestió. És hora que es pose les piles ja.

  : Més Algemesí http://ift.tt/2r6JmUk

   
 • Tuesday, 30 de May, 17 (11:23) Enlace permanente  

  Valencia 

  : visaes http://ift.tt/2sgI72v

   
 • Monday, 29 de May, 17 (21:13) Enlace permanente  

  CAMINEM CAP A LA PLENITUD DE LA PASQUA 

  La Pasqua ja arriba a la seua plenitud amb la festa de l’Ascensió del Senyor i la vinguda de l’Esperit Sant en Pentecosta. Jesús glorificat és la raó  de la nostra esperança. Som afortunats ja que la nostra vida no és un camí cap al no res, sinó un camí de vida ja que on Ell ha arribat és on esperem arribar nosaltres. En aquest camí, no estarem sols, l’Esperit de Jesús ens acompanyarà i guiarà fins a la seua plenitud. És per això, que el gran regal de la Pasqua és el do de l’Esperit Sant.

  Aquest cap de setmana, hem finalitzat els torns de comunions dels xiquets i xiquetes de la nostra Parròquia. Han donat un pas ben important i que els enceta una vida intensa de contacte amb el Senyor. Invitem a continuar amb eixe camí amb Jesús!

  Aquesta setmana, a partir de hui dilluns, mitja hora abans de la missa vespertina hi haurà vespres, preparant així la solemnitat de Pentecosta.

  Dimecres 31 de 18 a 19h, tindrem Exposició i Adoració del Santíssim per als grups de Vida Creixent, repartidors de l’Aleluya, agranadores i per a tots els devots que vulguen assistir.


  Divendres 2 de juny a les 19h, comença la novena de Sant Onofre en l’ermita amb una pregària i el posterior trasllat de la imatge del Sant fins a la Parròquia de Maria Auxiliadora. A partir d’eixe dia, a les 19h hi haurà novena i missa tots els dies.

  Ens prepararem per a rebre l’Esperit, en la Vigíliade Pentecosta, pregària que tindrem per a totes les parròquies, divendres 2 de juny a les 22h en la Parròquia. Després, cada parròquia celebrarà aquesta vinguda de l’Esperit Sant amb el Sagrament de la Confirmació.


  Dissabte 3 de juny, celebrarem la Festa de la Parròquia, amb la que donarem per finalitzades les activitats d’enguany. És per això, que tots ens trobarem en la Celebració a les 19:30h en la que donarem gràcies per aquest curs. En acabar, hi haurà sopar de sobaquet a la Porta del Aire. A fi de previndre l’assistència, cal adquirir uns tiquets per valor de 3€ en l’oficina de la Parròquia.
  Pel que fa al Moviment juvenil, cal recordar que dissabte, començarem l’activitat a les 17h (no a les 16h com és habitual). Farem una activitat tots junts, berenarem i anirem a la Celebració junt a la resta de la parròquia. Si algun xiquet o pare no ha adquirit el tiquet, pot reservar-lo per correu a: coordipatro@gmail.com i recollir-lo dissabte!

  En la nostra Parròquia, un bon grup de joves i adults rebran el Sagrament de la Confirmació diumenge a les 19h. Aquest cap de setmana, els confirmands han estat preparant-se per a tal fi fent una convivència dissabte a la casa de la Sra. Pepa. Va ser un dia de reflexió, oració i penitència, alhora que de convivència i de preparació de forma conjunta per al pas que donaran diumenge rebent el do de l’Espetit Sant.
  Seguint les indicacions del Papa, enguany també farem les 24h per al Senyor els dies 9 i 10 de juny. Començarem el dia 9 a les 22h amb una pregària i Exposició del Santíssim a la Capella de la Troballa. Seguiran els torns d’oració fins Laudes, que seran a les 9h del dia 10 i les vespres a les 18h. En acabar, es farà la reserva del Santíssim. Aquells interessats en cobrir torns d’adoració tant de forma individual com en grup, ho poden fer comunicant-ho a la sagristia de cada parròquia.  Per últim, informar que s’ha llançat de nou el viatge a Taizé per a aquest estiu. Enguany ens en anirem del 5 fins al 14 d’agost. Una experiència única en la que els joves d’entre 18 i 35 anys poden disfrutar! Pregària, convivència, refexió, amistats,… Tota la informació la tens disponible en la pàgina web (inserir link: http://ift.tt/2rglX30). Qualsevol dubte o pregunta, pots contactar amb nosaltres a través del correu: taizesantjaume@gmail.com

  Esperem que l’Esperit Sant vinga a nosaltres. Preguem per a que així siga!

  : ST. JAUME ALGEMESI http://ift.tt/2sen8NJ

   
 • Monday, 29 de May, 17 (15:53) Enlace permanente  

  FIRA SANT ONOFRE 2017 


  Sense definir
  New window
  Pes: 
  10

  : Ajuntament http://ift.tt/2rfw08O

   
 • Monday, 29 de May, 17 (15:53) Enlace permanente  

  Programació Fira Sant Onofre 2017 

  : Ajuntament http://ift.tt/2rfn5nt

   
 • Monday, 29 de May, 17 (15:53) Enlace permanente  

  CONCERT NESTOR MONT 


  Sense definir
  New window
  sites/default/files/images/cultura/nestor_mont.jpg
  Pes: 
  10

  : Ajuntament http://ift.tt/2sdxEVD

   
 • Monday, 29 de May, 17 (15:53) Enlace permanente  

  Davallada Xúquer 


  Sense definir
  New window
  sites/default/files/images/Esport/davallada_piraguisme.png
  Pes: 
  10

  : Ajuntament http://ift.tt/2sdiqzN

   
c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
esc
cancel
Olark Livehelp