ESPAI PUBLICITARI DISPONIBLE
Contacta amb adminalgemesi.info

Actualizaciones de julio, 2017 Mostrar/Ocultar Comentarios | Atajos de teclado

 • Monday, 31 de July, 17 (18:48) Enlace permanente  

  plenari juliol 2017… 

  Cast: Berca TV

  : Vimeo / Berca TV’s videos http://ift.tt/2vfQiAT

   
 • Monday, 31 de July, 17 (13:03) Enlace permanente  

  PREMI CIENTÍFIC TÈCNIC 


  Sense definir
  New window
  Pes: 
  10

  : Ajuntament http://ift.tt/2tW3AmL

   
 • Saturday, 29 de July, 17 (01:18) Enlace permanente  

  L’ajuntament permet aparcar 3 cotxes oficials davant una porta d’emergència. Cap és multat 

  La permisivitat envers els cotxes oficials contrasta amb la severitat de la “campanya” de multes de març. en març multaren el doble que en febrer i el triple que en gener

  Durant més d’una hora, i malgrat la protesta del portaveu de M+S ALGEMESÍ, l’equip de govern i els responsables de trànsit han permés, o han afavorit, que tres cotxes oficials estiguren aparcats en un lateral de l’ajuntament davant la única porta d’emergència antipànic amb que compta l’ajuntament. No un cotxe, sinó tres. I això malgrat que l’ajuntament compta darrere amb un pàrquing de més de vint places i un subterrani amb 7 més que perfectament podien haver reservat per a aparcar aquests cotxes oficials.

  Però la imprevisió dels responsables polítics, i la desídia els impedeix preveure que caldrà reservar places d’aparcaments per als cotxes oficials. I tiren per la via del mig, la via fàcil: aparcar en zona prohibida i davant una porta d’emergència.

  L’actual equip de govern continua practicant la vella política de l’“embut”: la part estreta per al ciutadà, la part ampla per als polítics. Eixos cotxes possiblement corresponen al subdelegat del govern que ha assistit a la Junta de Seguretat que hi havia convocada per a hui, i a responsables de la policia autonòmica, ja que un dels vehicles portava en el seu interior una identificació com a que era un vehicle oficial de la policia autonòmica. El portaveu del Grup Municipal ha realitzat unes fotos que posarà demà a disposició de la policia municipal per a que actue amb el mateix zel que actual amb la resta de ciutadania. En elles s’identifica clarament la matrícula dels tres vehicles.

  Uns vehicles dels màxims responsables de la seguretat ciutadana no poden causar inseguretat dificultant l’ús d’una eixida d’emergència. Deuen “donar llum” i no “fer fum” com diguem en valencià. I l’ajuntament no deuria de permetre aquesta actitud i més quan té un policia en el propi ajuntament per evitar que passen aquestes coses. No entenem com els tres cotxes se n’han anat sense que se’ls haja posat una multa. És insultant per a la ciutadania aquest tracte diferenciat.

  No oblidem que durant el mes de març es produí una “campanya” de multes que, sense avís massacrà a la ciutadania, a la ciutadania incomplidora, clar. Les dades demostren que algú o alguns donaren una ordre o decidiren canviar d’estratègia a l’hora de multar. Pel que fa a les multes que són de competència municipal de les 115 multes de gener o les 175 de febrer es passà en març a 349 segons dades oficials. És a dir en març es multà el doble que en febrer i el triple que en gener. I no pensem que els ciutadans en març cometeren el doble d’infraccions que el mes anterior o el triple que feia dos. És evident que algun canvi es produí en la política de tolerància envers les infraccions. No critiquem que es multe al ciutadans que no respecten la legalitat, però sí que no es multe als vehicles oficials que tampoc ho fan.

  No es pot ser tan sever amb uns i tant tolerants amb altres pel simple fet de voler quedar bé amb les “autoritats de València”. Eixa manera de pensar i actuar és pròpia d’altres temps i de la vella política que representen els partits actuals al govern. Aquests plantejaments no són per a res plantejaments progressistes. El que ha passat hui era perfectament evitable simplement planificat un lloc legal per a que aparquen tal i com es fa quan són les Festes de la Mare de Déu. Tampoc és demanar tant.

  Des de M+S ALGEMESÍ vetllarem per evitar que aquestes coses tornen a passar i per a que qui ha infringit el reglament de circulació aparcant davant una porta d’emergència siga sancionat igual que ho foren la resta de veïns del nostre poble.

  : Més Algemesí http://ift.tt/2vfhaSf

   
 • Friday, 28 de July, 17 (20:13) Enlace permanente  

  Bolsa de trabajo de oficiales electricistas 

  : Ajuntament http://ift.tt/2tJURzJ

   
 • Friday, 28 de July, 17 (20:13) Enlace permanente  

  Provisión temporal para mejora de ocupación de plazas de administrativo del DIAl y de urbanismo 

  : Ajuntament http://ift.tt/2v6VAyE

   
 • Friday, 28 de July, 17 (20:13) Enlace permanente  

  Borsa de treball d’oficials electricistes 

  : Ajuntament http://ift.tt/2tKad7A

   
 • Friday, 28 de July, 17 (20:13) Enlace permanente  

  Provisió temporal per millora d’ocupació de places d’administratiu del DIAl i de urbanisme 

  : Ajuntament http://ift.tt/2v6VzL6

   
 • Friday, 28 de July, 17 (20:13) Enlace permanente  

  Extracte acords plenari Juliol 2017 

  : Ajuntament http://ift.tt/2tJXn9c

   
 • Friday, 28 de July, 17 (20:13) Enlace permanente  

  La Junta de Seguretat constata els bons indicadors de seguretat ciutadana a Algemesí 

  Caps policials i responsables institucionals han establit en la reunió mantinguda en la Junta de Seguretat d’Algemesí els protocols i dotació d’equips per a mantenir la prevenció en les dues festes multitudinàries que té la ciutat al setembre: la Festa de la Mare de Déu de la Salut i la Setmana Taurina.
  El subdelegat del Govern, José Vicente Herrera; el director general de l’Agència de Seguretat i Emergències, José María Ángel, juntament amb el regidor de Seguretat, Asensio García, i l’alcaldessa, Marta Trenzano, i diversos comandaments de la Policia Nacional i la Policia Local, han planificat els dispositius de seguretat i emergències per a les pròximes festes de setembre.
  Al mateix temps s’han analitzat les dades de criminalitat i incidències que han sigut qualificats com “molt bons a Algemesí” pel subdelegat del Govern, mentre que per al director general de Seguretat els indicadors del Ministeri de l’Interior mostren una ciutat més segura. També s’ha tractat la integració en el sistema VioGen, el sistema de seguretat integral en els casos de violència de gènere.
  L’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, ha felicitat als agents de la Policia local i la Policia Nacional pel seu treball de prevenció que s’han vist reflectits en aquesta reducció de delictes, a més d’incentivar al fet que continuen aquestes relacions fluïdes que “porten a una bona coordinació i un treball eficaç”.

  : Ajuntament http://ift.tt/2v78sVs

   
 • Friday, 28 de July, 17 (12:59) Enlace permanente  

  Convocatòria Ple EXTRAORDINARI 2017 

  : Ajuntament http://ift.tt/2eSYpNG

   
 • Friday, 28 de July, 17 (12:59) Enlace permanente  

  SETMANA DE BOUS 


  Sense definir
  New window
  Pes: 
  10

  : Ajuntament http://ift.tt/2h8ziH9

   
 • Friday, 28 de July, 17 (12:59) Enlace permanente  

  SETMANA DE BOUS 2017 

  : Ajuntament http://ift.tt/2h87HpG

   
 • Thursday, 27 de July, 17 (12:57) Enlace permanente  

  Cine d’estiu 

  Dijous 24 d’agost
  Cine d’estiu
  Un italiano en Noruega (TP)
  Plaça Major
  22.30 hores

  : Ajuntament http://ift.tt/2ePULUE

   
 • Thursday, 27 de July, 17 (12:57) Enlace permanente  

  Cine d’estiu 

  Dijous 17 d’agost
  Cine d’estiu
  Un monstruo viene a verme (NR 12)
  Plaça Major
  22.30 hores

  : Ajuntament http://ift.tt/2h4JuRd

   
 • Thursday, 27 de July, 17 (12:57) Enlace permanente  

  Cine d’estiu 

  Dijous 10 d’agost
  Cine d’estiu
  El hogar de Miss Peregrine (NR7)
  Plaça Major
  22.30 hores

  : Ajuntament http://ift.tt/2ePt5iY

   
c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
esc
cancel
Olark Livehelp