ESPAI PUBLICITARI DISPONIBLE
Contacta amb adminalgemesi.info

Actualizaciones de marzo, 2018 Mostrar/Ocultar Comentarios | Atajos de teclado

 • Thursday, 29 de March, 18 (11:13) Enlace permanente  

  QUINA ALEGRIA QUAN EM VAN DIR: ANEM A LA CASA DEL SENYOR!! 

  La Setmana Santa ja ha començat, el diumenge iniciàrem les celebracions d’aquesta Setmana Major amb l’entrada de Jesús a Jerusalem, aclamat pels xiquets i els deixebles i la proclamació de la Passió com a anunci del Triduum Pasqual.
              L’Església la formem tots els qui d’una manera o altra fem vives les celebracions i és per això que des d’aquest mitjà també aprofitem per a convidar-vos fortament a viure les celebracions a les vostres comunitats, amb alegria, amb goig per trobar-nos amb el Senyor i amb els germans, des de la llibertat dels fills de Déu.
  Amb les celebracions de la Penitència o Reconciliació, estem purificats pel perdó del Senyor, per celebrar dignament la seua mort i la seua resurrecció. No deixem caure en sac buit la gràcia de Déu, deixem-nos reconciliar amb Déu pel sagrament de la confessió.
  El Tridu Pasqual demana la nostra participació activa: La Missa “In coena Domini”, convoca cada comunitat al voltant de l’Eucaristia, a tots els fills al gran banquet, i ens disposa per viure com a servidors del nostre món. Divendres Sant contemplarem i adorarem la Creu del Senyor que és font de vida i de salvació. I ja, en la nit del dissabte al diumenge, amb tota la força de la nostra veu, si l’emoció ens ho permet, entonarem el Glòria i l’Al·leluia per celebrar el triomf de Jesucrist, fill de Déu, i alliberat de la mort!.
  Anoteu a l’agenda els següents esdeveniments:
              Dijous Sant: A les 18:30h Celebració de l’Eucaristia In Coena Domini, amb el llavatori de peus. Participa l’Schola Cantorum.
  A les 22h des de la Porta de l’Aire, inici de la Visita i Pregària als Monuments de les distintes Parròquies per part dels joves.  A les 23h en la Basílica Hora Santa i pregària davant del Monument. A la 1h es tancarà la Basílica.
              Divendres Sant: A les 7h Rosari des de la Basílica fins el Calvari. En arribar Via Crucis Interparroquial (11 estacions). En arribar a la Basílica, sermó de les Set Paraules.  A les 10:30h Ofici de Tenebres. Participa Cor de Gregorià.
  A les 14h Pregària de Nona i reserva de l’Eucaristia per deixar pas a la contemplació de la Creu.
  A les 17h Celebració Solemne de la Passió del Senyor, amb adoració de la Creu. Participa l’Schola Cantorum. A les 20h Processó del Sant Soterrar. En acabar, Trasllat del Santíssim Crist al Calvari i final del Via Crucis. Recolliment i silenci.
              Dissabte Sant: Dia del gran silenci en espera de la Resurrecció del Senyor.
  A les 10:30h Laudes i ofici de lectures. Unció de l’Altar amb olis perfumats.
  A les 23h Solemne Vigília Pasqual, amb lucernari, proclamació de la Paraula i Al·leluia Pasqual, benedicció de la font baptismal i Eucaristia Pasqual amb baptisme d’un xiquet i Primera comunió de dos xiquetes. Participa l’Schola Cantorum.
  En acabar la Vigília Pasqual, com ja ve sent tradició, celebrarem el Sopar Pasqual, encara que siga una hora intempestiva, és molt gratificant celebrar la Pasqua menjant corder rostit després de menjar el vertader Corder Pasqual. Les persones interessades han d’adquirir un tiquet en la sagristia o en l’oficina abans del dimecres sant. El preu és de 5€.
  Que aquestes celebracions siguen un pas del Senyor per la nostra vida i que ho visquem des de l’acollida de Crist, l’arrepentiment i la participació de fe amb la nostra comunitat, i que amb gran alegria puguem dir: Anem a la Casa del Senyor!!

  : ST. JAUME ALGEMESI https://stjaume.blogspot.com/2018/03/quina-alegria-quan-em-van-dir-anem-la.html

   
 • Tuesday, 27 de March, 18 (15:24) Enlace permanente  

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/report-slideshow/lajuntament-dalgemesi-reforma-seu-dadisalge-importants-millores-que-garantiran-unes-installacions-amplies-adaptades

   
 • Monday, 26 de March, 18 (12:21) Enlace permanente  

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/page/extracte-acords-ple-marc-2018

   
 • Friday, 23 de March, 18 (11:12) Enlace permanente  

  JOVES TITULATS 2018 


  Sense definir
  New window
  Pes: 
  10

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/content/joves-titulats-2018

   
 • Friday, 23 de March, 18 (11:12) Enlace permanente  

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/page/becas-jovenes-titulados

   
 • Friday, 23 de March, 18 (11:12) Enlace permanente  

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/page/beques-joves-titulats

   
 • Thursday, 22 de March, 18 (16:42) Enlace permanente  

  A LES PORTES DEL TRIDUUM PASQUAL 

  Recuperada la normalitat després de la festivitat de Sant Josep (un home ferm i just, que ens convida a veure la seua figura i a reflexionar en el sentit de l’obediència i el compromís sempre en silenci, sempre a l’ombra, vertader model als nostres dies) i les Falles, encarem al recta final d’aquest temps de preparació quaresmal. 

  Com que no volem que us perdeu res en este últim impuls, ací vos apropem els avisos més importants per al que resta de setmana:
  • Demà divendres, 23 de març, posem punt i final a les oracions estacionals de la Quaresma, a les 22h i a la Parròquia de Sant Pius X.
  • Tant el divendres, 23 de març a les 20:15h, com dissabte 24 de març a les 20:45h tindrem concerts a la Basílica. El primer a càrrec de la Família Marista amb el seu XIV Concert d’Orgue. El segon, el Concert Sacre de l’Schola Cantorum, amb un oratori de Listz.
  • Diumenge, 25 de març, quedem tots convocats a les 11:15h a la Capella de la Troballa per a la tradicional Processó de Diumenge de Rams, que conclourà a les 12h amb la pertinent celebració a la Basílica. Com cada any, a la mateixa Capella hi haurà rames d’olivera disponibles i gratuïtes per a tots els qui participen. Vos convidem fortament a participar de manera activitat en l’acte inicial d’aquesta Setmana Santa 2018.
  Donat que aquest és Diumenge de Rams, vos recordem (per a tots aquells que tingueu fills/es o coneguts/es al Moviment Juvenil) que no hi haurà celebració el dissabte 24 de març a les 18h. Per contra, els xiquets gaudiran de l’activitat setmanal, que acabaran amb un xicotet berenar al Patronat fins les 19h, hora en que podreu passar a recollir-los.

  Seguint amb els avisos del Moviment Juvenil, vos recordem que el Campament de Pasqua està ben a prop (del 3 al 5 d’abril) i, encara que les inscripcions seran demà divendres de 19h a 20:30h al Patronat, ja podeu apuntar als vostres xiquets al formulari online. Una perfecta manera de gaudir de companys, monitors i natura al paratge inigualable que ens ofereix Navalón. Teniu tota la informació al següent enllaç: 

  Ací vos deixem una imatge del viatge que alguns joves del Moviment Juvenil i matrimonis de la nostra parròquia han realitzat a Assís (Itàlia), el lloc on Sant Francesc va iniciar la seua acció catòlica.

  Per últim, animar-vos a que participeu en tots els actes que al llarg de la setmana que ve es duran a terme a la nostra parròquia i al poble en la setmana més important del cristianisme. És per això que us aconsellem estigueu ben atents a la propera actualització i newsletter que vos remetrem el proper dilluns 26 amb tots els detalls i horaris. Ah! I recordeu que la matinada de dissabte a diumenge ens canvien l’hora… a les 2h seran les 3h! Ànims que el dia allarga!

  : ST. JAUME ALGEMESI https://stjaume.blogspot.com/2018/03/a-les-portes-del-triduum-pasqual.html

   
 • Thursday, 22 de March, 18 (14:17) Enlace permanente  

  31-gener-2018 Presentació Ideal Terrassa 

  Cast: Berca TV

  : Vimeo / Berca TV’s videos https://vimeo.com/261287595

   
 • Thursday, 22 de March, 18 (14:17) Enlace permanente  

  20-febrer-2018 Presentació adisalge 

  Cast: Berca TV

  : Vimeo / Berca TV’s videos https://vimeo.com/261287035

   
 • Thursday, 22 de March, 18 (14:17) Enlace permanente  

  19-febrer-2018 Presentació Tres moreres 

  Cast: Berca TV

  : Vimeo / Berca TV’s videos https://vimeo.com/261284702

   
 • Thursday, 22 de March, 18 (14:17) Enlace permanente  

  14-febrer-2018 Cabanilles 

  Cast: Berca TV

  : Vimeo / Berca TV’s videos https://vimeo.com/261282458

   
 • Wednesday, 21 de March, 18 (17:23) Enlace permanente  

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/report-slideshow/museu-festa-dalgemesi-acull-presentacio-lenciclopedia-castellera

   
 • Wednesday, 21 de March, 18 (14:13) Enlace permanente  

  crida ninot 2018 

  Cast: Berca TV

  : Vimeo / Berca TV’s videos https://vimeo.com/261105457

   
 • Wednesday, 21 de March, 18 (14:13) Enlace permanente  

  20-març-2018 

  Cast: Berca TV

  : Vimeo / Berca TV’s videos https://vimeo.com/261103190

   
 • Wednesday, 21 de March, 18 (12:13) Enlace permanente  

  Estem pagant per un web del temps que dóna informació errònia i no fa predicció 

  El regidor elaborà un plec destinat a pagar 450€ mensuals per obtenir la mateixa informació que tenim debades al mòbil. No tenim ni prediccions locals concretes, ni alertes meteorològiques per a situacions com les de falles

   

  Aquest estiu eixí a concurs la gestió de la pàgina web municipal sobre l’oratge, del manteniment de l’estació meteorològica municipal instal·lada a l’ajuntament, i dels avisos i previsions municipals. Però com que l’equip de govern passa de treballar-se els temes va treure el plec de fa anys sense especificar què es demanava i sense incorporar els nous serveis que ja teníem i que ara s’han perdut. Com que l’únic criteri d’adjudicació era l’econòmic les millores de serveis que qualsevol empresa oferira no es valoraven. L’únic criteri fou donar-ho a l’empresa més barata tot i que no fera més que reproduir la predicció d’AEMET. I això és el que ha passat.

  Si visitem l’apartat de predicció de la pàgina municipal veurem que qui signa la predicció és AEMET. La predicció que AEMET o el telèfon mòbil ens facilita gratuïtament cada dia, a Algemesí li costa 405€ al mes. Bon negoci! Així doncs hem passat de tenir a la web una predicció escrita i personalitzada, que fins i tot tenia en compte les diferents zones climàtiques del terme, a tenir una “predicció” basada en dades i dibuixets que l’usuari ha d’interpretar què significa.

  Però l’altra part del contracte, la de bolcar les dades de l’estació meteorològica a la web tampoc s’està fent bé tal i com ara en falles hem pogut comprovar. La pàgina web local algemesialdia.com ha contractat els serveis de predicció meteorològica de l’empresa local inforatge que compta amb una estació meteorològica pròpia a Algemesí. Si comparem la informació relativa al 2 de març descobrim que l’ajuntament informa que la velocitat màxima del vent fou de 30’6 km/h, mentre que inforatge informa que la ràfega màxima d’eixe dia és de 79.6 km/h. Si comparem la informació d’aquestes festes observem que la velocitat màxima del dia 17, segons el servei municipal, és de 25’9 km/h, front als 51’8 km/d d’inforatge, que és el doble de velocitat. És evident que una de les dues pàgines proporciona informació errònia, però quina? No cap dubte que la municipal, ja que si anem a l’estació d’AEMET més propera, la de Polinyà del Xúquer, descobrirem que allí la ràfega màxima allí registrada el dia 17 fou de 48 km/h.

  La web municipal no proporciona doncs una informació clara ni fiable sobre el vent, ja que no recull ni distingeix la velocitat del vent de la ratxa màxima. I això no és una qüestió menor de cara al tema de les assegurances. Sense informes ni dades correctes del vent a Algemesí els afectats ho tenen pitjor per reclamar els danys. De fet abans el ciutadà podia sol·licitar a l’ajuntament un certificat oficial de la incidència meteorològica, certificat que li facilitava la tramitació davant l’asseguradora. Ara ja no ho pot fer, tot i que sí que el pot sol·licitar a inforatge a través d’algemesialdia.com. Cal afegir que tampoc s’ofereixen ja alertes als responsables polítics, ni als serveis municipals d’obres o policia, els avisos personalitzats davant alertes de vent per a retirar llums, bastiments… o per engegar el protocol davant onades de fred. En l’actualitat tenim menys prevenció davant perills.

  Des de M+S ALGEMESÍ considerem que l’actual equip de govern, responsable per no haver elaborat un bon plec, no pot continuar pagant més de 400€ mensuals per una predicció no concretada per al municipi, sense servei d’alertes ni consulta i que a més ofereix una informació meteorològica errònia que no serveix al ciutadà per a les seues reclamacions. Així doncs aquest govern ha de fer el que pertoque per no tirar els diners de la ciutadania, que és el que està fent ara. I si el problema no té solució caldrà plantejar-se si no pertoca rescindir l’actual servei que serveix per ben poc.

  : Més Algemesí http://mesalgemesi.com/7686

   
c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
esc
cancel
Olark Livehelp