ESPAI PUBLICITARI DISPONIBLE
Contacta amb adminalgemesi.info

Actualizaciones de julio, 2018 Mostrar/Ocultar Comentarios | Atajos de teclado

 • Monday, 30 de July, 18 (15:01) Enlace permanente  

  ATENCIÓ DIAL AGOST 


  Sense definir
  New window
  sites/default/files/images/serveis/atencio_dial.jpg
  Pes: 
  10

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/content/atencio-dial-agost

   
 • Monday, 30 de July, 18 (15:01) Enlace permanente  

  SETMANA DE BOUS 2018 


  Sense definir
  New window
  Pes: 
  10

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/content/setmana-bous-2018

   
 • Monday, 30 de July, 18 (15:01) Enlace permanente  

  PROGRAMACIÓ SETMANA DE BOUS 2018 

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/page/programacio-setmana-bous-2018

   
 • Monday, 30 de July, 18 (15:01) Enlace permanente  

  SON CUBANO 


  Sense definir
  Same window
  sites/default/files/images/cultura/pancho_amat_a3.jpg
  Pes: 
  10

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/content/cubano

   
 • Monday, 30 de July, 18 (14:35) Enlace permanente  

  Tinto y oro presenta el cartell d, Algemesí 

  La penya Tinto y oro, va presentar el 27 de juliol,en la seua seu a València, el cartell de la Setmana de Bous d, Algemesí 2018. Acompanyats per membres de la Comissió Taurina d,Algemesí i dirigit pel periodista taurt Carlos Bueno es va presentar a València, durant la fira de juliol, el cartell d,este 2018. Tambe estigueren a la taula de presentació el ramader Daniel Ramos, que debuta en jonegada picada i el joneguer debutant Miguel Senent "Miguelito".
  Desde la Comissió es vol agraïr a la Penya Tinto i Oro, així com al seu president José Luis Ortiz "Pepo", per brindarnos l’oportunitat de presentar el cartell a València.
  https://ift.tt/2AnYKlT
   

  : Setmana de Bous http://www.setmanadebous.com/tinto-y-oro-presenta-el-cartell-d-algemesi/

   
 • Monday, 30 de July, 18 (11:25) Enlace permanente  

  Algemesi – 2018 . 

  : visaes https://visaes.blogspot.com/2018/07/algemesi-2018_30.html

   
 • Saturday, 28 de July, 18 (10:38) Enlace permanente  

  El govern no ha encomant cap estudi sobre la viabilitat d’un trinquet al poliesportiu 

  No han buscat un pla alternatiu a la compra del trinquet que permeta políticament recalificar l’antic. Volem fets, no paraules. Cal determinar si legalment es pot construir darrere del bar del poliesportiu o en cap altre lloc

  Dilluns pel matí M+S ALGEMESÍ s’assabentava al llegir l’ordre de convocatòria del Ple que el govern d’Algemesí tornava a insistir en requalificar el terreny de l’actual trinquet del carrer Nou. Resulta paradoxal, i sobretot irresponsable per part de qui governa, que sense haver anunciat prèviament en la Comissió Informativa que s’anava a incloure el tema, i sense haver encetat cap negociació, es pensara que podia eixir endavant. M+S ALGEMESÍ deixà ben clar en el plenari d’ahir que anava a votar que no. El PP, per la seua banda, demanà que es quedara damunt la taula, cosa que nosaltres acceptàrem i per això no es votà, però que en si no altera res, perquè a hores d’ara el que volem són fets, no compromisos buits ni promeses sobre el paper. Fets.

  Com a partit no pensem que la compra del trinquet actual siga l’única alternativa per a tenir un trinquet homologat, però pensem que no es pot descartar la compra sense tenir clara una alternativa. Que Algemesí necessita un trinquet homologat ho deixà ben clar el Club de Pilota en el comunicat d’aquesta setmana. Alternatives, existeixen, i els pilotaris mateixos han posat alguna damunt la taula. Els propietaris altra. Però la inacció constant d’aquest equip de govern fa que no s’avance en cap sentit. En juny de 2016 els actuals propietaris del trinquet proposaren canviar el trinquet per altres terrenys municipals. Es va deixar passar l’oportunitat i eixe camí no s’explorà.

  El Club de Pilota, per la seua banda, proposà que, d’optar-se per la construcció d’un nou trinquet, el lloc ideal per ells  seria darrere de l’actual bar del Poliesportiu. Estem parlant d’uns terrenys que eren una antiga carretera, és a dir, terrenys públics.

  Des de l’equip de govern no s’ha posat damunt la taula cap informe sobre aquests aspectes fonamentals que permetrien avançar en la qüestió. El govern no ha fet res i continua insistint en tractar el problema com un problema sols urbanístic i no esportiu i cultural que també ho és. Que el tema del trinquet siga abanderat pel regidor d’Urbanisme, i no pel de Cultura o Esports, és revelador.

  L’equip de govern els havia promés destinar diners en 2019 per a encomanar un projecte arquitectònic. Açò, però, no és més que un brindis al sol, perquè un projecte no es pot encomanar sense saber on va ubicada la instal·lació, i ara per ara Algemesí no té assegurat cap terreny municipal on es puga construir. Caldrà primer assegurar-se que en eixe, o en altre terreny municipal, és arquitectònicament i legalment possible construir-lo. Cal saber si hi ha cap problema legal per aprovar per plenari una “mutació demanial” per a destinar-lo a un ús diferent a l’actual -aparcament-, si en realitat és patrimonial -i per tant sense cap problema per a construir-… Cal igualment elaborar un informe tècnic sobre si per volumetria és possible construir-lo allí-

  M+S ALGEMESÍ sols demana que es determine jurídicament i tècnicament en quins terrenys municipals es pot i es vol construir el trinquet. Però la manca d’interés del govern ha comportat que no s’haja fet res. Quan vegem fets damunt la taula, no promeses buides, acceptarem la proposta d’ahir, lògica si les coses es fan en el seu ordre. El que no poden és demanar-nos que ens sumem al seu desinterés per donar solució a la falta d’un trinquet homologat. Irresponsabilitat no és votar que no a una proposta que no soluciona el problema, irresponsabilitat és plantejar una pseudosolució a les braves, sense parlar ni tan sols el tema en la Comissió Informativa anterior. Pensar que això pot donar fruït és, senzillament, ingenu.

  : Més Algemesí http://mesalgemesi.com/7741

   
 • Friday, 27 de July, 18 (10:58) Enlace permanente  

  Algemesi – 2018 , El Raval , 03:46 . 

  Rafi , el viejo y jose .

  : visaes https://visaes.blogspot.com/2018/07/algemesi-2018-el-raval-0346.html

   
 • Thursday, 26 de July, 18 (11:50) Enlace permanente  

  Més de 70 representants internacionals participaran l’Assemblea General de ciutats patrimoni de la humanitat que se celebra a Algemesí del 6 al 8 de setembre 

  Dijous, Juliol 26, 2018 – 10:15

  Més de 70 delegats gaudiran de l’ambient festiu d’Algemesí entre el 6 i el 8 de setembre i viuran les Festes de la Mare de Déu de la Salut amb motiu de l’Assemblea General de la ICCN 2018. Representacions de tots els racons del món convertiran la Festa d’enguany en la més internacional de la seua història. Un total de 22 delegacions a les quals se sumaran el grup coreà de la Dansa de l’Agricultura i el grup de titelles de Sri Lanka, que han sigut declarats Patrimonis Immaterials de la Humanitat per la Unesco.

  Per a mostrar el patrimoni de l’amfitrió, la ciutat d’Algemesí va fer coincidir aquesta assemblea amb les Festes de la Mare de Déu de la Salut i així poder compartir-les amb tots els convidats a la trobada de la manera més real i intensa: vivint-les. Dins dels actes de la Festa, les delegacions presenciaran la processó de les Promeses i la Processoneta del Matí. A més, els grups culturals de Gangneung i Sri Lanka actuaran en la Nit del Retorn a la plaça Major.

  L’Ajuntament d’Algemesí, el Patronat de la Festa i Turisme Comunitat Valenciana han presentat aquest esdeveniment al Centre de Turisme de València. Per a l’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, «es tracta d’una oportunitat immillorable per a internacionalitzar les nostres festes i mostrar al món la riquesa d’Algemesí i l’esforç col·lectiu dels seus veïns i veïnes per a mantenir intacta la tradició i el patrimoni cultural local enfront d’un món on s’imposa la globalització». El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que Algemesí “serà la capital del món en estos dies de reflexió amb derivada cultural i turística i que alimenta la idea d’una sola humanitat, nosaltres volem treballar en este esdeveniment”.

  Algemesí rebrà representants de Sicília (Itàlia), de l’Associació Letona de Governs Locals i Regionals i de Cachtice-Kopanice des d’Eslovàquia. També estaran representades les ciutats iranianes de Shiraz, Isfahan, Nishabour, Teheran i Resolen, l’Organització Israelita d’Agents Culturals de les Autoritats Locals, la ciutat de Samarcanda de l’Uzbekistan i la ciutat palestina Beit Sahour. Des del continent africà, delegacions de l’Associació per la Cultura i la Creativitat de Mauritània i el Fòrum Algerià per la Ciutadania i la Modernitat. I des de l’altra part del món, vindran autoritats en nom de l’Institut Yiswin d’Educació Multicultural de Pequín, de l’Associació d’Estudis i Promoció del Patrimoni Cultural de Hong Kong, de la Craft Revival Trust de l’Índia, de la ciutat de Galle de Sri Lanka, del Museu de la Dona de Vietnam, de la ciutat filipina d’Ifugao i de la ciutat agermanada amb Algemesí en la República de Corea, Gangneung.

  Els dies 6 i 7 de setembre tindran lloc en el Teatre Municipal les sessions de treball sota el títol «Vull conéixer el teu patrimoni», on cada delegació presentarà als assistents el seu patrimoni cultural. Aquestes conferències estaran obertes al públic, és a dir, que qualsevol persona que vulga assistir com a oient podrà fer-ho arreplegant una acreditació gratuïta, ja que l’aforament és limitat. El punt de recollida serà el Museu Valencià de la Festa. També Berca Grup de Danses i Algadins Grup de Danses estaran presents i amenitzaran les jornades amb les seues actuacions. D’altra banda, hi haurà temps per a reunir als convidats amb els empresaris d’Algemesí i que els puguen ensenyar de primera mà el potencial del teixit industrial local i valencià.

   

  Festes de la Mare de Déu de la Salut

  Algemesí viu les seues Festes de la Mare de Déu de la Salut els dies 7 i 8 de setembre. Són tres processons que sumen al voltant de catorze hores de durada, en les quals es construeixen més de 500 muixerangues i ballen quasi sense pausa bastonets i pastoretes, dansadores de la Carxofa i dels Arquets, llauradors i llauradores i tornejants.

  Els Festes de la Mare de Déu de la Salut d’Algemesí arriben a la seua màxima expressió després d’aconseguir i consolidar el títol de Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la Unesco, que l’han portat a convertir-se en un emblemàtic punt de referència quan es parla de tradicions valencianes.

  Tot comença el dia 7 de setembre quan a les 22.00 hores ixen els xiquets que escenifiquen els Misteris i Martiris i el mestre de la Muixeranga d’Algemesí marca els primers compassos de la coneguda melodia que acompanya la construcció de les torres humanes. La Muixeranga és el grup més representatiu, i cal destacar la gran quantitat de torres i figures simbòliques que es despleguen a Algemesí. Es calcula que en les tres processons es poden alçar més de 500 muixerangues entre els dos grups, la Muixeranga d’Algemesí i la Nova Muixeranga.

  A la Muixeranga els segueixen el ball dels Bastonets, una dansa guerrera que en grups de huit participants mostren la seua destresa amb els pals i la planxa a un ritme frenètic. A continuació, els més joves lluiran les seues habilitats en els balls de Pastoretes, la Carxofa i els Arquets al ritme del tabalet i la dolçaina.

  Tot seguit, les Llauradores ocupen la plaça i els carrers d’Algemesí per a ballar diferents composicions del bolero. Parelles de dones i hòmens amb la indumentària tradicional valenciana compassen amb les castanyoles les melodies dels instruments de vent.

  Finalment, li arriba el torn a un dels balls més espectaculars de la processó: els Tornejants. La seua destresa amb les varetes i la mística que es desprén dels seus moviments l’han convertit en un dels balls més contemplats per tots els que s’acosten a viure en directe la Festa d’Algemesí.

  A la Mare de Déu de la Salut la porten en andes els Volants. Són el seu escorta, la guàrdia de la patrona, que deixa pas al clergat, a la corporació municipal i a la banda de música Santa Cecília de la Societat Musical d’Algemesí que tanca la processó.

  El temps es deté el 8 de setembre a les 10.00 hores a Algemesí quan comença la segona de les processons, la Processoneta del Matí, la més intensa i visitada. Tots els balls ixen de la capella de la Troballa per a recórrer el carrer de Berca fins a la plaça Major amb parada obligatòria en la basílica de Sant Jaume. Al voltant de 500 metres de recorregut i quasi tres hores de processó. El barroquisme de la Festa en la seua màxima expressió. Veure aquesta processó al carrer de Berca no deixa a ningú indiferent, i és imprescindible viure l’entrada de la Mare de Déu de la Salut en la basílica de Sant Jaume amb les torres humanes i les danses actuant totes alhora. La Processoneta del Matí és el barroc immaterial de la humanitat.

  A partir de les 19.30 hores del mateix dia 8 de setembre comença la tercera i última de les processons. A la presència de tots els balls i torres humanes, s’hi afigen els personatges bíblics. La processó ix de la basílica de Sant Jaume i recorre el nucli antic d’Algemesí en un seguici de muixerangues i balls que finalitzarà en la plaça Major passades les dos de la matinada.

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/report-slideshow/mes-70-representants-internacionals-participaran-lassemblea-general-ciutats-patrimoni-humanitat-que-celebra-algemesi-del-6-al-8-setembre

   
 • Thursday, 26 de July, 18 (11:15) Enlace permanente  

  Algemesi – 2018 . – Martellada – 

  : visaes https://visaes.blogspot.com/2018/07/algemesi-2018-martellada.html

   
 • Wednesday, 25 de July, 18 (14:40) Enlace permanente  

  ERROR: Can’t connect to algemesi.portalesmunicipales.es:80 (Bad hostname) 

  : ALGEMESÍ Bercas 2012

   
 • Wednesday, 25 de July, 18 (13:01) Enlace permanente  

  Algemesi – 2018 . 

  : visaes https://visaes.blogspot.com/2018/07/algemesi-2018_25.html

   
 • Tuesday, 24 de July, 18 (22:20) Enlace permanente  

  ERROR: Can’t connect to www.algemesi.net:80 (Bad hostname) 

  : ALGEMESÍ Juntes de Govern

   
 • Tuesday, 24 de July, 18 (12:50) Enlace permanente  

  Algemesi , 2018 – Colors – 

  : visaes https://visaes.blogspot.com/2018/07/algemesi-2018-colors.html

   
 • Tuesday, 24 de July, 18 (11:45) Enlace permanente  

  Divendres 27 de juliol

  Actuació de Cristina Blasco Sextet

  Zona recreativa de la Xopera

  22.30 hores

   

   

  Divendres, Juliol 27, 2018 – 22:30

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/event/nits-musica-xopera-4

   
c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
esc
cancel
Olark Livehelp