ESPAI PUBLICITARI DISPONIBLE
Contacta amb adminalgemesi.info

Actualizaciones de noviembre, 2018 Mostrar/Ocultar Comentarios | Atajos de teclado

 • Friday, 30 de November, 18 (20:51) Enlace permanente  

  Algemesí reforçarà el Magre amb 250 plançons 

  Divendres, Novembre 30, 2018 – 18:55
  Restauren una zona degradada del riu

   L’Ajuntament d’Algemesí organitza el proper diumenge una plantació al riu Magre, a la zona del Molí Nou-Raval, una jornada que demana la participació de la ciutadania i que consistirà en una plantació de 250 plançons de diverses espècies autòctones.

  El regidor de Medi Ambient, Pau Montalvà, ha assenyalat que “esta activitat continua la restauració d’un entorn degradat que cal millorar”. Des de l’Ajuntament d’Algemesí, “volem posar en valor l’entorn del riu Magre i a més, reivindicar-lo com a eix vertebrador del conjunt de poblacions riberenques entre Turís i Algemesí", ha afegit Montalvà.

  Des de la Fundació Limne, entitat conservacionista que col·labora estretament amb el projecte, destaquen que “esta activitat complementa les accions de millora i participació ciutadana que hem fet, en col·laboració amb la Regidoria de Medi Ambient, a altres espais valuosos del municipi, com la Llacuna del Samaruc o la zona de Bosc de Ribera de l’antiga desembocadura del Magre”.

  Les persones que vullguen col·laborar amb la plantació poden acudir al punt de trobada a les 10 del matí. Durant les tres hores que es preveu que dure l’activitat es podrà participar en la plantació de 250 exemplars d’espècies de ribera, com ara baladres, tamarits, lliris groc o joncs, plantes especialment seleccionades per la dinàmica del tram, amb cabals fluctuants i escassos. Al punt de trobada hi haurà personal de la Fundació Limne que facilitarà informació sobre l’activitat, així com les plantes i material necessari.

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/report-slideshow/algemesi-reforcara-magre-250-plancons

   
 • Friday, 30 de November, 18 (17:56) Enlace permanente  

  L’Ajuntament d’Algemesí aprova un pressupost de 19.769.000 euros per a 2019 que aposta per la promoció econòmica de la ciutat, la piscina a l’aire lliure i el nou pavelló cobert 

  Divendres, Novembre 30, 2018 – 18:00

  L’Ajuntament d’Algemesí ha aprovat amb els vots a favor de PSPV-PSOE, EU i Més Algemesí, i l’abstenció del Partit Popular un pressupost que ascendeix a 19.769.000 euros per a l’any 2019.

  Una de les grans apostes del consistori per a 2019 serà seguir amb fortes inversions en matèria de promoció econòmica, concretament amb l’Oficina Tècnica i Administrativa, per a continuar aplicant el pla de desenvolupament d’Algemesí i importants millores en els polígons industrials de la ciutat. També s’ha dotat econòmicament el nou portal web per a les empreses locals que permetrà la venda per internet de forma fàcil.

  Els comptes municipals aposten per la piscina descoberta i el nou pavelló cobert com a inversions més destacades. La piscina està prevista portar-la a terme en dos anys acumulant inversions de 2019 i 2020 –per a l’any pròxim el projecte i després la seua construcció-, mentre que les obres del pavelló es licitaran i es faran al llarg del proper any.

  En polítiques socials s’han dotat programes com Activa Raval o el Projecte Riu, que aposten per polítiques socials inclusives més enllà de les ajudes i se centren també en el desenvolupament personal i la formació de les persones amb menys recursos.

  Un altre dels punts destacats del pressupost per a 2019 és dotar de major inversió la il·luminació i la neteja dels carrers així com mantenir les inversions en ajudes a l’agricultura que s’han duplicat al llarg de la legislatura.

  L’alcaldessa i regidora d’Hisenda, Marta Trenzano, ha declarat que “l’aprovació d’aquests pressupostos sense cap vot en contra demostra la capacitat d’aquest equip de govern de projectar el futur amb consens, de fer partíceps a les diferents forces polítiques, als agents socials i econòmics i d’incloure les propostes de les diferents sensibilitats, tal i com hem vingut fent al llarg de la legislatura”.

  Trenzano ha assegurat que “aquests comptes són els més socials de la democràcia i els que més aposten per la promoció econòmica i la millora dels polígons industrials, mantenen les inversions en educació i agricultura que tant hem augmentat al llarg de la legislatura i impulsen les inversions consensuades amb la ciutadania que ens reclama a crits una piscina d’estiu”.

  L’alcaldessa ha conclós que “quan un govern té clar que la seua feina és vetlar per la ciutadania i avantposar l’interés general al partidista, el resultat del seu treball és aquest: un pressupost útil al qual ningú ha pogut oposar-se”.

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/report/lajuntament-dalgemesi-aprova-un-pressupost-19769000-euros-2019-que-aposta-promocio-economica-ciutat-piscina-laire-lliure-nou-pavello-cobert

   
 • Thursday, 29 de November, 18 (17:54) Enlace permanente  

  CARTELL LICITACIÓ ESCOLES 


  Sense definir
  New window
  Pes: 
  10

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/content/cartell-licitacio-escoles-0

   
 • Thursday, 29 de November, 18 (17:54) Enlace permanente  

  LICITACIÓ ESCOLES BENESTAR SOCIAL 

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/page/licitacio-escoles-benestar-social

   
 • Thursday, 29 de November, 18 (00:29) Enlace permanente  

  Carmina Borrás dirigirà la campanya dels Populars d’Algemesí 

  El candidat a l’alcaldia d’Algemesí, Jose Javier Sanchis ha anunciat que Carmina Borràs serà la directora de campanya dels populars d’Algemesí

  El candidat a l’alcaldia d’Algemesí, Jose Javier Sanchis ha anunciat que Carmina Borràs serà la directora de campanya dels populars d’Algemesí, una decisió que compta amb el seu aval i plena confiança, la del president local, Vicent Ramón García i la de tot el comité executiu local que per unanimitat va designar l’estructura de campanya per a les pròximes eleccions de maig de 2019.
  Sanchis ha assenyalat que Algemesí “només ha tingut desgovern estos quatre anys, mentre que el Partit Popular és l’únic partit amb projecte i amb idees clares sobre el futur d’Algemesí i sobre l’Algemesí del futur”.
  Sanchis ha destacat de Carmina Borràs la seua gran experiència tant a nivell de partit, on porta més de 15 anys de militància activa, com a nivell de gestió municipal on va ser, durant els 8 anys de govern popular, la cap de gabinet d’Alcaldia.
  El candidat popular ha anunciat que al costat de Borràs hi haurà un equip dividit en les àrees de “col·lectius” que gestionarà *Vicen Castell, “peu de carrer” que gestionarà Agustín Pérez i “programa electoral” que gestionarà Vicent Ramón García. Al costat d’ells hi haurà equips transversals dedicats a “atenció a la ciutadania”, “actes i logística” i “comunicació”, en total més de 50 persones col·laborant directament en l’objectiu comú de recuperar l’Alcaldia.
  Per part seua, Carmina Borràs s’ha mostrat molt agraïda per la confiança depositada en ella i ha afirmat que el repte és no solament guanyar les eleccions per quarta vegada consecutiva, després de les victòries de García Mont en 2007, 2011 i 2015 sinó “guanyar d’una forma rotunda, perquè hem d’aconseguir el govern que es mereix la ciutat d’Algemesí, un que demostre la capacitat, treball i dedicació que ara no es té”, ha desgranat.

  : ppalgemesi http://www.ppalgemesi.org/single-post/2018/11/28/Carmina-Borr%C3%A1s-dirigir%C3%A0-la-campanya-dels-Populars-dAlgemes%C3%AD

   
 • Wednesday, 28 de November, 18 (14:44) Enlace permanente  

  Dissabte 1 de desembre

  Sala d’exposicions de l’Ajuntament

  19.00 hores

  Dissabte, Desembre 1, 2018 – 19:00

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/event/inauguracio-del-betlem-placa-major-1

   
 • Wednesday, 28 de November, 18 (09:54) Enlace permanente  

  Més Algemesí aprovarà uns pressupostos on s’atenen moltes de les seues peticions 

  Govern i M+S ALGEMESÍ pactem uns pressupostos centrats en la piscina descoberta, en temes econòmics  i socials, i en donar coherència a la política de personal

  Durant el mes de novembre tots els grups hem mantés reunions per a treballar els pressupostos de 2019. En aquest context l’equip de govern ens va fer arribar una proposta de pressupostos que, tot i coincidir en allò principal, centrar l’esforç inversor en la piscina descoberta, no contemplava altres aspectes  que per a nosaltres també eren importants. Férem arribar a l’equip de govern una bateria de propostes per a incorporar, i després de negociar les més importants, equip de govern i M+S ALGEMESÍ hem acordat uns pressupostos que votarem favorablement al incorporar-s’hi les principals propostes fetes.

  Com ja hem dit la primera característica és que s’invertirà més de mig milió d’euros en la construcció de la futura piscina descoberta d’Algemesí que s’ubicarà en la zona del poliesportiu, quantitat que, tot i ser insuficient, permetrà començar la seua construcció si es declara la plurianualitat. Pel que fa a inversions, i a proposta tant de M+S ALGEMESÍ com del PP, es destinaran també 30.000€ per a elaborar l’estudi arquitectònic d’un nou trinquet homologat que es faria també en el poliesportiu. Es tracta de tenir-lo elaborat per poder optar a la línia de crèdit de la Conselleria. Igualment es contempla augmentar la partida corresponent a vivenda per tal d’enderrocar una vivenda de propietat municipal en estat ruïnós del carrer Ball de la Carxofa.

  En l’aspecte més social el pressupost atén també la nostra petició d’augmentar la partida de Cooperació per aproximar-la al 0’7%, augment no contemplat en la proposta del govern, així com l’agilització de les subvencions de Cooperació incorporant-les a les Bases d’Execució, tal i com passa ja en educació, cultura o esports. En el terreny social s’accepta la nostra petició d’augmentar lleugerament la partida de material de les escoles infantil, i la reconversió de la partida destina a beques d’infantils de 1r cicle en una destinada a activitats educatives i culturals en tots els centres de 1r cicle d’educació infantil, siguen privats o públics. S’atén també la nostra proposta de destinar diners a elaborar l’Ordenança Acústica (que deuria estar feta), ordenança que millorarà la convivència ciutadana a Algemesí.

  En el terreny econòmic la principal aportació nostra consensuada amb EL govern, és incrementar 30.000€ la partida destinada a finançar OTEA (Oficina Tècnica Econòmica d’Algemesí) per tal de poder, no sols millor el salari dels actuals tècnics, sinó poder també contractar a mitja jornada algun administratiu o administrativa, que era un dels compromisos que nosaltres havíem adquirit amb antelació amb  ACSA i EMPAL, associacions que també, a proposta nostra, veuen incrementada un 15% la seua subvenció.

  Finalment en el capítol de personal la proposta inicial ja assumia la nostra petició de dotar d’estabilitat les escoles infantils municipals creant 3 places d’educadores per evitar el canvi d’aquestes a mitat de curs. En la versió final s’ha contemplant també la creació de 2 places més de netejadores per evitar també eixa contínua rotació, al mateix temps que el govern renuncia a eliminar una plaça de jardiner. Per donar coherència a la plantilla s’equiparen complements de destí i específics de diferent treballadors infrapagats en relació a companys que feien la mateixa feina. I finalment es tanca ja el tema de les retribucions de la policia. Després que a petició de M+S ALGEMESÍ es fera un estudi comparatiu entre set pobles equiparables s’ha vist clarament com el seu sou sols estava un poc per baix de la mitjana i s’augmenta 25€ mensuals el complement específic per a que estiguen un poc per dalt de la mitjana i poder tancar el tema aquesta legislatura i la següent.

  Es tracta doncs d’uns pressupostos molt nostres, beneficiosos per a Algemesí, que votarem favorablement.

  : Més Algemesí http://mesalgemesi.com/7809

   
 • Tuesday, 27 de November, 18 (22:39) Enlace permanente  

  JESUCRIST, REI DE L’UNIVERS 

  El diumenge celebràrem la festa de Jesucrist Rei de l’Univers, amb la qual es conclou l’any litúrgic. Reconeixent a Jesucrist Rei, afirmem que Ell és el centre de la nostra vida i, per tant, tenim com a projecte viure el seu regne i intentar construir-lo a cada moment. Jesús ens convida a formar-ne part i integrar al nostre projecte de vida la justícia, el servici, l’estima i la pau que tant caracteritzen el Regne de Déu. Davant d’aquesta reialesa ens hem de preguntar, quin Rei volem seguir? Quin es el regne que volem instaurar?

  Aprenent a construir i formar part del Regne de Déu han estat els joves de confirmació, aquest cap de setmana estigueren de convivència a Navalón, on entre activitats, dinàmiques, moments de pregària i altres d’esplai han gaudit de moments que tardaran temps en oblidar.


  Aquesta setmana iniciem la tradicional Novena de Guitarretes dedicada a la Mare de Déu de la Salut. Nou dies de preparació per a la festa de la Mare de Déu Immaculada. La Mare ens espera cada matí a les 6:30h per començar de la millor manera el dia, cantant-li a mitja veu que no ens deixe.  Amb motiu de la novena de Guitarretes, els xiquets i xiquetes del moviment juvenil Sant Jaume gaudiran el dissabte d’una activitat extraordinària al Patronat, on tots junts soparan i dormiran per tal d’anar a Missa a la matinada. Per tal motiu, no hi haurà Missa a les 18h a la Basílica. L’activitat començarà a les 19:30 hores i acabarà al voltant de les 8h amb la xocolatada. Recordeu que la inscripció a l’activitat s’ha de fer abans de dimecres 28.  Demà dimecres 28 celebrarem la festa traslladada de St. Martí de Porres, patró dels equips de neteja de la Basílica. Per tal motiu, a les 19:30h l’Eucaristia serà pels familiars i membres dels grups de neteja. En acabar, a la Casa Abadia tindrà lloc un xicotet refrigeri.

  Ja tenim l’Advent a la porta, el proper diumenge, coincidint amb el tercer dia de la novena de Guitarretes encendrem el primer ciri de la corona d’Advent, iniciem aquest pelegrinatge que ens durà a les portes del Nadal. Que aquest adveniment no siga una successió de dies sense cap propòsit de viure d’una manera intensa i certa el Nadal, la vertadera vinguda del Messies al nostre món!
  Bona setmana i bon inici de l’Advent i les Guitarretes!

  : ST. JAUME ALGEMESI https://stjaume.blogspot.com/2018/11/jesucrist-rei-de-lunivers.html

   
 • Tuesday, 27 de November, 18 (21:29) Enlace permanente  

  L’equip de govern deixa sense atenció el Centre Polivalent 

  Novament, ens trobem amb un altre exemple de perquè l’equip de govern no pot liderar la solució als problemes que afecten la ciutat si ni tan sols és capaç de posar ordre en la plantilla municipal.
  L’evident falta d’organització i coordinació entre els integrants de l’equip de govern composat per socialistes i Esquerra Unida continua provocant un deficient servei als ciutadans.
  La jubilació del Coordinador del Centre Polivalent ha deixat sense treballador responsable una instal·lació municipal ja de per si molt abandonada pels respresentants polítics de l’Ajuntament.
  Després de més de tres mesos, des que el funcionari que fins divendres passat exercia les funcions de Coordinador del Centre Polivalent anunciara la seua jubilació, en data de hui es desconeix qui serà la persona que el substituïsca.
  Malgrat les contínues reclamacions realitzades per les empreses i associacions que es troben situades en el Centre Polivalent, l’equip de govern no s’ha preocupat per gestionar l’ocupació d’aquesta “sensible plaça”.
  Fins al punt arriba el desgovern i la descoordinació que fins i tot en l’última mesa sectorial es va sol·licitar informació respecte a la substitució d’aquesta plaça, però de nou, l’equip de govern va utilitzar la seua recurrent i gastada resposta: “ho estem estudiant”.
  El que aquesta ben clar és, que malgrat haver sigut advertits amb molta antelació, el lloc no ha sigut cobert, per la qual cosa el Centre Polivalent es troba en aquests moments desatés, amb l’agreujant que aquesta instal·lació municipal té una sèrie de característiques especials.
  El Centre Polivalent va ser una instal·lació finançada en quasi la seua totalitat per fons europeus, atés que es tractava d’una instal·lació d’alta eficiència energètica, les dotacions de la qual són gestionades des d’una central domòtica i on tot és automatitzat, des del propi accés a les instal·lacions com la il·luminació elèctrica o el sistema de refrigeració i calefacció.
  Per això, l’equip de govern degué haver previst no solament la substitució dins del termini i en la forma adequat, sinó un període de formació necessari per a poder governar la instal·lació.
  La falta d’interés i coneixement mostrat pels responsables del bon ús de l’edifici, el regidor de participació ciutadana, Marc Vendrell, de personal, Asensio García i la pròpia Alcaldessa, Marta Trenzano la pagaran la gran quantitat de ciutadans, empreses i associacions que cada dia usen les diferents sales de formació, la sala polivalent o les dos plantes de despatxos on es troben entitats com el sindicat CCOO, les organitzacions empresarials EMPAL i ACSA, l’associació de caçadors, els Fotoaficionats o la Muixeranga d’Algemesí, així com serveis públics com a Protecció Civil, l’Oficina Tecnicoeconòmica ATALAIA, l’Agència Energètica de la Ribera o la Mancomunitat de la Ribera Alta.
  El mateix dissabte a la vesprada es disparà l’alarma, la qual cosa provocà les telefonades de molts veïns queixant-se pel so continu que provocava, ja que l’Ajuntament no tenia a ningú format per a això, la qual cosa va requerir fins i tot la presència d’agents de la Policia Local per a intentar solucionar la incidència.
  Un exemple clar de la desatenció provocada és que hui dilluns, uns problemes elèctrics estan impedint treballar amb normalitat als usuaris del centre, atés que no hi ha ningú que s’encarregue d’això. El telèfon habilitat per al Coordinador del Centre Polivalent es troba “apagat o fora de cobertura” en ple horari laboral.
  Un altre exemple d’aqueixa desatenció ha sigut la impossibilitat de consultar la disponibilitat de les sales de formació per a poder fer reserves noves i poder continuar usant-les amb normalitat.

  : ppalgemesi http://www.ppalgemesi.org/single-post/2018/11/27/Lequip-de-govern-deixa-sense-atenci%C3%B3-el-Centre-Polivalent

   
 • Tuesday, 27 de November, 18 (14:44) Enlace permanente  

  PLANTEM MAGRE 2018 


  Sense definir
  New window
  sites/default/files/images/mediambient/20181202_planta_algemesi.jpg
  Pes: 
  10

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/content/plantem-magre-2018

   
 • Tuesday, 27 de November, 18 (14:44) Enlace permanente  

  Inauguració del Betlem de la plaça Major 2018 


  Sense definir
  Same window
  sites/default/files/images/associacions/inauguracio_betlem_placa_major.jpg
  Pes: 
  10

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/content/inauguracio-del-betlem-placa-major-2018

   
 • Tuesday, 27 de November, 18 (14:44) Enlace permanente  

  Setmana de la discapacitat 2018 


  Sense definir
  New window
  sites/default/files/images/Joventut/44409683_329723664246334_8119207380616006506_n.jpg
  Pes: 
  10

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/content/setmana-discapacitat-2018

   
 • Tuesday, 27 de November, 18 (14:44) Enlace permanente  

  La Mancomunitat Trinacional Fronteriza Rio Lempa de Guatemala, El Salvador i Hondures i el Cantó d’Upala de Costa Rica visiten el Museu Valencià de la Festa 

  Dimarts, Novembre 27, 2018 – 12:30

  La delegació centreamericana de la Mancomunitat Trinacional Fronteriza Rio Lempa i el Cantó d’Upala de Costa Rica va visitar el Museu Valencià de la Festa el passat dilluns 26 de novembre dins del marc de la trobada internacional que duu a terme la Mancomunitat de la Ribera Alta. El regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Algemesí, Pere Blanco, els va rebre a les instal·lacions i el director del Museu, Julio Blasco, i els tècnics de la institució els mostraren les diferents sales d’exposició. Els 25 delegats, que representen municipis de Costa Rica, Guatemala, El Salvador i Hondures, pogueren conéixer de prop la cultura i les tradicions valencianes, com la Festa de la Mare de Déu de la Salut, declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat. Els visitants s’interessaren pel treball del Museu en la recuperació i promoció del patrimoni algemesinenc i proposaren a l’Ajuntament i a la Mancomunitat un intercanvi d’experiències entre el Museu de la Festa i els territoris centreamericans.

  Aquesta visita s’emmarca dins de l’àrea de solidaritat i cooperació de la Mancomunitat de la Ribera Alta, qui està agermanada amb les dues organitzacions visitants. L’objectiu de l’encontre és crear un espai de debat en el qual compartir experiències i projectes que ajuden a fer front comú als problemes actuals de la gestió municipal.

  Durant aquesta trobada, que té lloc entre el 26 i el 30 de novembre, els alcaldes, regidors i tècnics municipals de la delegació de Rio Lempa i el Cantó d’Upala coneixeran diverses iniciatives dutes a terme a les comarques valencianes en les àrees de gestió de residus, cooperació i desenvolupament i promoció econòmica. En definitiva, un intercanvi de coneixements entre entitats que permeta aprofitar al màxim l’experiència aliena i trobar en les vivències dels altres respostes a les preguntes pròpies.

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/report-slideshow/mancomunitat-trinacional-fronteriza-rio-lempa-guatemala-salvador-hondures-canto-dupala-costa-rica-visiten-museu-valencia-festa

   
 • Tuesday, 27 de November, 18 (11:47) Enlace permanente  

  Dissabte 1 de desembre

  Canta ànima meua

  Mediterrània Consort

  David Antich

  Basílica de Sant Jaume

  20 hores

  Dissabte, Desembre 1, 2018 – 20:00

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/event/musica-0

   
 • Tuesday, 27 de November, 18 (11:47) Enlace permanente  

  Divendres 30 de novembre

  Cia Maduixa

  Teatre Municipal

  22.30 hores

  Divendres, Novembre 30, 2018 – 22:30

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/event/mulier

   
c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
esc
cancel
Olark Livehelp